💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 896
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 450
Вила яко саботира, видно е
Не само яко, но и болезнено.

# 451
Telesilla, аз никъде не казах, че си е паднала по него. Споменах, че е флиртувала с него. 😏 Мартин е апетитен ерген. Не казвам ХУБАВ!
Благодаря, че вкара яснота в тая ситуация, щото си мислехме, че е фалш особено с Мартин, явно е имало течове, че се е разбрала тази информация. Ти от къде я получи точно, ако е ок да разкриеш естествено.

# 452
Telesilla, аз никъде не казах, че си е паднала по него. Споменах, че е флиртувала с него. 😏 Мартин е апетитен ерген. Не казвам ХУБАВ!
Апетитен, да, за миньорки, обаче. 😏
Няма сила, пари или каквото и да е, заради които бих се жертвала да бъда с мъж като Мартин. На петата минута ще ми трябва орех за засаждане..😁

# 453
Денислава още не е толкова убедително зла като майка си, любител е в областта, макар и нахална - още е плаха, но пък много обещаваща и с напредък с всеки изминал ден.
Физиономията на Виолета, която е професионалист по зло, е безценна - нужни са години лошотия, за да се сдобиеш с такова лице, което да отразява душата ти. Докато стигне възрастта на майка си, подозирам, че Дени многократно ще задмине Виолета по лошотия, ученикът ще задмине учителя си.
Виолета е зла и когато се усмихва  - днес я гледах, когато избираха капитан. Хем се смее, а тръпки те побиват Laughing

Има потенциал момичето. В ДНК си го носи 😁

# 454
Не съм ви чела хора ,гледам на запис.Гледам съвета за капитан на сините и ще си захапя ръката чесно. Тея хора се излагат зверски.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 23:37 от Geri_Boo

# 455
Благодаря, че вкара яснота в тая ситуация, щото си мислехме, че е фалш особено с Мартин, явно е имало течове, че се е разбрала тази информация. Ти от къде я получи точно, ако е ок да разкриеш естествено.

Откъдето и знаех за миналогодишния секс между Мирелка и Валери. 😏 за който между другото никой не повярва, като го написах, но после ахкаха.
При условие, че половината участници следят форума, няма как да издам кой ги дъни 😁

# 456
Значи утре е елиминационна, Димо на рекламата каза нещо от сорта племената искаха да е елиминационна, еми така да бъде...

# 457

Откъдето и знаех за миналогодишния секс между Мирелка и Валери. 😏 за който между другото никой не повярва, като го написах, но после ахкаха.
При условие, че половината участници следят форума, няма как да издам кой ги думи. 😁
Мале ма то верно ли секс е имало аз останах много назад обаче. Верно Митака беше споменал за такова нещо ама все пак. Joy Разбирам за информатора и мерси за отговора. В кръга на шегата секса само веднъж ли е бил. Joy Joy

# 458
Момчил още през последната седмица при амазонките подминаваше Теодора и общуваше единствено с Оряшкова или поне това даваха. В началото се зачудих, но Оряшкова поне говореше с него на четири очи и му казваше, че му вярва, а явно Теодора просто си е седяла и мълчала. Тъй като и Гатьо я нарече лисица, подозирам, че тя не е взела никакво отношение в драмите и е изчаквала развитието, а реално можеше да обърне играта.

# 459
Пуснаха промо по Нова, в което Димо казва "Искахте елиминационна, така да бъде"... Значи Радо е пътник.

# 460
Ахаха, те си го поискали, инак - никакъв шанс. Ти да видиш!

# 461
  • София
От фейсбук:

# 462

При условие, че половината участници следят форума, няма как да издам кой ги дъни 😁
От фантазиите си?
Всеки може да си пише каквото си иска като си пази "източниците".

# 463
  • Някъде там...
Пуснаха промо по Нова, в което Димо казва "Искахте елиминационна, така да бъде"... Значи Радо е пътник.
Ай сакън! Само не и агънцето! Един Момчил ще ми остане за подкрепяне...

# 464
  • София
Тези лайфове който правят по Тикток с битките, някой ще ми обясни ли смисъла?!
Човек влиза на гледа как обясняват битката или държанието си, а един час слуша :
“Давайте, давайте!”
“Помпайте”
“Мерси за розичката”
“Мерси за розичката!”
“Мерси за розичката!”
🤯

Общи условия

Активация на акаунт