💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 139 003
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 465
Реалистично не искаха да рискуват Рълев, явно драма с Мишо и Радо няма да има, Мастагарков е жертвен агнец - имат 4 човека да чистят то последното обединением, а нещата при Гладиатори са в патова ситуация. Радо изтегли късата клечка.

# 466
На ░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░  точно може да се вярва Smirk

Това за Мирела и Валери се раздуха и почти директно потвърди и от бившия ѝ.

# 467
  • Другата България
Верно ли така е казал Димо в промото? Значи наистина Радо ще е пътник.....пфффф, много, много жалко. Дано все пак има някаква грешка, и е подвеждащо, както всеки път. Въпреки, че по целия отминал епизод и всички интерпретации и разсъждения това може да се предполага. И ако наистина се случи, шапки долу пред Виолета /и Рълев/, за втория все още отказвам да повярвам, че умишлено е избрал точно Радо с цел да го изгони, поне не сега.

Относно твърденията, че Денислава е хубава жена. Моето мнение е доста по-различно. Денислава е просто една...обикновена жена. Дори посредствена. Ако се абстрахирам от природната ѝ /не/интелигентност, фотошоп, корекции и т.н., ако я срещна навън дори няма да я загледам. Красива е Ива, красива е Мудева, красива е Мирела, красива е Мира, дори Елица за мен е по-красива от Денислава. Жени без корекции, естествена красота. Денислава е обикновена жена. Не по-различна от много като нея. Изключвам това, че явно е златотърсачка, което я прави още по-непривлекателна за мен лично.
А като се сетя колко я харесвах в Максимал, заради физическото ѝ представяне, и духът, който имаше......

# 468
  • Дубай
Еее, Радо! Толкова чист по своемо... Дано измислят нещо и не е елиминациона капитанската утре вечер.

# 469
Telesilla, аз никъде не казах, че си е паднала по него. Споменах, че е флиртувала с него. 😏 Мартин е апетитен ерген. Не казвам ХУБАВ!
Благодаря, че вкара яснота в тая ситуация, щото си мислехме, че е фалш особено с Мартин, явно е имало течове, че се е разбрала тази информация. Ти от къде я получи точно, ако е ок да разкриеш естествено.
Откъдето и знаех за миналогодишния секс между Мирелка и Валери. 😏 за който между другото никой не повярва, като го написах, но после ахкаха.
При условие, че половината участници следят форума, няма как да издам кой ги дъни 😁
Има си крушката опашка. Бях забелязала, че на реката Дени винаги спи до Мартин, а не до девойките. Nerd  
Иначе е ясно какво я мотивира, той е с 15-тина години по-стар от нея и трудно може да се нарече симпатяга.

Чета, че мама Вили пак саботирала. То си беше ясно, иска да си изпрати гарджето на Резиденцията.
Това само показва колко неудачно е участието по двойки. На братя и сестри иди-дойди, там има конкуренция и съперничество, но майка-дъщеря, баща - дъщеря пълен абсурд.
А Вили ще саботира и още как, та предния път с едни 200 гроша забогатя след саботажа и лафчето на терен с щерката. Satisfied

# 470
  • София
Все си мисля, че промото е подвеждащо. Иначе няма да има смисъл да гледаме епизода.

# 471
  • София
Merri_An: и аз го видях това в промото, каза си го Димо точно така.
За Рълев и Радо: няма предателство тук, просто момчетата си искат да се бият (пък ако някой отпадне няма проблем: пак ще се напием след това)
А за Синята Кордела мога да кажа само: за всеки влак си има пътници

# 472
  • Другата България
Много си личи обаче как продукцията пази имиджа на Денислава.
Омазаха Виолета пред сините, Денислава отново отваря широко онези големи очи и се прави на ни чул, ни видял /ама без Луи дьо Фюнес/, продължават да омаскаряват маман, иииии да, за Денислава ни-що, за това, че е отговорила ни-що, за това, че е споменала Дунев - ни-що, ай сакън да не трябва да променят сценария И заради нея, че много се мажат любимците.....
Merri_An: и аз го видях това в промото, каза си го Димо точно така.
За Рълев и Радо: няма предателство тук, просто момчетата си искат да се бият (пък ако някой отпадне няма проблем: пак ще се напием след това)
А за Синята Кордела мога да кажа само: за всеки влак си има пътници
Аз не казвам, че има предателство. По-рано писах, че се надявам промото /първото, в епизода, накрая/ това с критиките на Рълев към Радо да е подвеждащо. Въпреки, че много по-рано във времето предположих, че Ръльо в даден момент ще се обърне срещу Радо, после обаче реших, че няма да стане точно така. Сега, не можеш да ме убедиш, че АКО някой знае, че може директно да отпадне, ще се натисне да отиде точно сега на битка. Колкото и да го говори, колкото и да го иска наистина, ако може да си го спести - защо не? И не визирам мишоците Дунев и Мартин, той и Мишо “искаше“, налееее....пък после запя в хора на Мартин. На елиминационна е друго, тогава си знаеш - или - или. Ама на капитанска....просто трябваше да се предвиди това, и за мен вината е именно на Рълев. Ако се остави да бъде подведен от Виолета, както си мисля, говори не много добре за него. А ако това е стратегически ход и от негова страна - адмирации. Аз съм ЗА стратегическата игра, знаеш. Затова и когато се случи онова с Юлиян и Пламен 90% от хората обвиниха Юлиян, че е предал Пламен, за мен беше брилянтен стратегически ход, а харесвах и Пламен.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 00:03 от Merri_An

# 473
Все си мисля, че промото е подвеждащо. Иначе няма да има смисъл да гледаме епизода.

И аз мисля, че е подвеждащо.
Въпреки че сега гледам на запис. На битката си говорят Калоян и Мастагарков, който казва “Откраднете ме”.
Та няма да се учудя да има пленяване и Мастагарков да отиде при червените.
Особено с натъртените реплики по време на битката “Не издържам в това племе, вземете ме при вас”…

# 474
Денислава голямата бяла птица трябва д я изгонят служебно.
Баси и саботьора!
Дано Момчи не се пребие заради нея.
Както изгониха Мани и Фейгин ли? 😅
Шегата на страна, не вярвам да е саботаж, по-скоро е недоглеждане...Няма голяма логика да саботира.
Но дори и да е саботаж, всеки я играе играта както реши и както правилата му позволяват. Няма забрана за този вид стратегия колкото и някой да го удрят на чест и морал 🙄.

# 475
И аз мисля, че е подвеждащо.
Въпреки че сега гледам на запис. На битката си говорят Калоян и Мастагарков, който казва “Откраднете ме”.
Та няма да се учудя да има пленяване и Мастагарков да отиде при червените.
Особено с натъртените реплики по време на битката “Не издържам в това племе, вземете ме при вас”…
Ох, горкият Satisfied Иска да им пристане, да е откраднат. Това трябва да се види. Nerd
Те му съсипаха психиката в отбора. Всички срещу него, не го оставят въздух да си поеме. Хвърлян от битка в битка.
Много се обявиха за пушечно месо, но точно Благо си е това този сезон, както беше Фифо миналия.

# 476
  • София
Момчил като тийнейджър

# 477
  • София
ЖалКвам се,че 2 часа за понеделник ми бяха малко.
Инак добра прожекция се получи.Гатьо,къде си да анализираш старейшините?
Като се почне с Оряшкова,милата как чупи устничките-ми не знам.
Дунев-ами не знам.
Вече за кой ли път как Мишката не бил готов,ох,не не е готов.То играта ще свърши,докато се захрани завалията.
Момчил зададе адекватен тон и Марто как го изгледа,леле настръхнах Simple Smile
После Ралица как нежно пропусна репликата на Денислава за Дунев...А последната как ми дотегна с чорапките,джуфките,кокоренето.И как мазно плъзна торбичката с пъзела.
И Туджаров,знаеш че се уважаваме,но не те подрепям в частта,че Дени реди пъзелите,а Момчи обикаля Simple Smile
Инак много се смях с Мартин на люлката, изключителни Дунев и Вики,Рълев и Крум-също.Феноменален Момчил!
И докога ще ги има тези 2 минути ? И защо не са 5? И защо за плуване не може ?
Това за утре-не го мисля,може и нищо да не е.Но много пъти вече се споменава почервеняване на Благо,знам ли...
И честно,не съм много сигурна,че това е добре за него.

# 478
Аз намирам Денислава за хубава, но попринцип това никога не е водещото при вървежните жени. Поведението им е обиграно, умеят да си играят с мъжете, да се глезят, лигавят, флиртуват. И при нея си личи, че го има това. За разлика от много по-красивата Мирела обаче, запазва и някаква загадъчност и има повече самочувствие.
Направо си мисля, че за много жени това си е професия - да си намират богати любовници и така да си живеят.

# 479
  • Другата България
Скрит текст:
ЖалКвам се,че 2 часа за понеделник ми бяха малко.
Инак добра прожекция се получи.Гатьо,къде си да анализираш старейшините?
Като се почне с Оряшкова,милата как чупи устничките-ми не знам.
Дунев-ами не знам.
Вече за кой ли път как Мишката не бил готов,ох,не не е готов.То играта ще свърши,докато се захрани завалията.
Момчил зададе адекватен тон и Марто как го изгледа,леле настръхнах Simple Smile
Скрит текст:
После Ралица как нежно пропусна репликата на Денислава за Дунев...А последната как ми дотегна с чорапките,джуфките,кокоренето.И как мазно плъзна торбичката с пъзела.
И Туджаров,знаеш че се уважаваме,но не те подрепям в частта,че Дени реди пъзелите,а Момчи обикаля Simple Smile
Инак много се смях с Мартин на люлката, изключителни Дунев и Вики,Рълев и Крум-също.Феноменален Момчил!
И докога ще ги има тези 2 минути ? И защо не са 5? И защо за плуване не може ?
Това за утре-не го мисля,може и нищо да не е.Но много пъти вече се споменава почервеняване на Благо,знам ли...
И честно,не съм много сигурна,че това е добре за него.
Именно този поглед на Мартин в точно този момент ми подсказа, че /сме/ на прав път в предположенията коя ще е следващата “мишена“ на стратега Мартин. Докато има резиденция, ще го пази, защото ще му трябват победи, за да му е сигурен “лукса“. В момента, в който стане ненужен, ще последва съдбата на Мастагара. Но преди това вероятно ще “жертва“ Вики и Оряшкова.

Общи условия

Активация на акаунт