💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 501
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 900
Милото Агънце ❤ не помня откога не съм симпатизирала на играч с 0 стратегическа мисъл, ама Радо как да не го харесваш такъв добричък и непринуден.
Настават смутни времена. Нямам търпение да видя утре скандала на Дунев и Мартин.

# 901
  • Другата България
Аз очаквам Мастагарков да заиграе с Крум и Калоян.
И аз го очаквах до днес.
Вече си мисля, че Виолета ще го обработи - видя го какъв е, а пък ако разбере за двата гласа и грошовете - съвсем, тя е като хрътка. Мастагар ще подаде, и може би Крум ще е следващия - или Калоян.
А ако стане чудо и мистър грошовИ е следващия номиниран при сините, като нищо може и да го отстрани.
Дунев Крум имам предвид, зависи от играта.
И ще ти кажа защо го мисля - Дунев има нужда малко да му изчеткат образа, дотук наистина е само и основно в негативна, по-скоро безлична светлина.

Може и да греша, но не ми се иска, защото тогава на пангара наистина ще е Теди.
Което е жалко. Според мен Мастагар няма да стреля нито по Рълев, нито по Виолета.
Сега той е с най-голямата власт в племето.

# 902
  • Брюксел / София
Да, Рълев загуби и ума и дума заради отпадането на Радо. Неадекватно седеше и изобщо не каза нищо за коалиция или каквото и да било за разлика от Виолета.
За Рълев съм!

# 903
  • София
Дразни ме това, че на капитанска се отпада! Нали си имат елиминации , защо трябва и капитан да отпада?  Защото има големи награди за капитан ли? Трябва да е равностойно или да си с огърлица , или гориш ли? Не знам, не не ми е приятно!

# 904
Виолета и тя ми се вижда подпухнала на определени кадри.

Не.
На всички кадри е така.
Перманентно шупнала е.

Подозирам на какво се дължи, ама едва ли физиономията и е най-големият проблем.

# 905
Къде са хората,които наричаха Радо слаб снощи?Затвори с цяла обиколка Мастагарков,който мачка всичките си съперници до момента в битките,на които се е явявал?Също така го направи без да има водна част,където е най-силен.
Тъжен край с пъзела,който Благо знаеше,а Радо не успя да нареди.

# 906
  • София
Зад преместването на Мастагарков ми прозира дългата ръка на продукцията.
Няма логика да се втурне в непознатото, още повече уж получи гаранция, че няма да е номиниран, напуска и яденето в резиденцията... Много странно ми се видя решението му.

# 907
Мастагарков  се трепа на терена и само преместване при гладиаторите,никакви награди.  Предишните той си ги извоюва на терен а сега  само пленява знамето.

# 908
Мартин го "върнаха" само защото продукцията уцели кьоравото с него.Такъв персонаж досега не е имало.Толкова гадост, арогантност и злоба събрани в едно-десетката.
И предупреждавам:само някой да ми опонира,че това било стратегия и /или социална игра.Още от сега казвам,че така ще го попилея в пост(който ще си скрийншотна),че на 130 %ще ме докладват и баннат, но ще си го сложа за аватар.
Аман вече, в тоя живот на всички ла..на им викат благоуханни рози.
Чак ми се прииска да те контрирам Grinning но в случая ще се съглася - обожавам хитрата игра и безскрупулните ходове, но в Мартин (и Виолета също) виждаме повече злост, отколкото хитрост.
Крум е доста по-добре, там си признавам, че по субективни причини не можах да оценя хода му при разпадането на Амазонките. Тактически беше супер, нямаше как да предвиди Виолета.

Подутостта на Виолета е от филърите, Джаферович беше също подута на реката, но при нея беше по-лошо, защото филърите са само от едната страна, за да коригират последиците от фациалиса.

# 909
  • София
Мартин го "върнаха" само защото продукцията уцели кьоравото с него.Такъв персонаж досега не е имало.Толкова гадост, арогантност и злоба събрани в едно-десетката.
И предупреждавам:само някой да ми опонира,че това било стратегия и /или социална игра.Още от сега казвам,че така ще го попилея в пост(който ще си скрийншотна),че на 130 %ще ме докладват и баннат, но ще си го сложа за аватар.
Аман вече, в тоя живот на всички ла..на им викат благоуханни рози.

На същото мнение съм! Какъвто си в игрите, такъв си и в живота. За Виолета мисля същото!

# 910
Пожелавам на Радо да достига мечтите си!
Много интересен играч, възпитан, със собствени мисли и разбирания.
Дори тръгването му беше с достойнство и добри думи.
Да е жив и здрав Радо и щастлив,че имаше приятели до себе си.Според мен беше много слаб играч.Това му е първата и последна битка.И двамата с Мишо са с  повърхностен мироглед.

# 911
Радвам се за Благо! За първи сезон толкова често ми се менят коалициите, които фаворитизирам. Имам си няколко фаворита от играчите - Рълев, Момчи и Манатарков. Винаги ме влече към аутсайдерите. И въпреки, че Крум ми e адски дразнещ (въпреки неоспоримите му качества), Калоян ми е като бавноразвиващ, в момента съм за тяхната коалиция и дори започват да ми стават симпатични. Дано Благо се присъедини към тях и да шитнат Виолета. Която, между другото, бях една от малкото, които харесват, но някак си вече ми се изчерпа тя, да не кажа изхаби. Личи си, че се умори.
Мартин също много го харесах по едно време, в момента ми рине дъното, Дени също, която е открила, че дъното има и мазе. А двамата в тази стая как хилят.. много противна гледка. Няколко плюса за Дунев от мен в следващия епизод, явно се събуди от зимния сън. И той ми беше от тези на дъното. Та така. Очаквам утре физиономиите на Елвисарата и Денката. И естествено стискам палци на червените.
П.п. В очилата на Ралица отново май се вижда кой е на съвет.

# 912
  • Някъде там...
Кой е най-добрият плувец в Игри на волята? Радо: Ами това съм аз! Heart EyesJoy

# 913
Пожелавам на Радо да достига мечтите си!
Много интересен играч, възпитан, със собствени мисли и разбирания.
Дори тръгването му беше с достойнство и добри думи.
Да е жив и здрав Радо и щастлив,че имаше приятели до себе си.Според мен беше много слаб играч.Това му е първата и последна битка.И двамата с Мишо са с  повърхностен мироглед.
Откъде отсъди за мирогледа им, като Радо е говорил сумарно 3 минути за цялото предаване, а от Мишо единствените звуци, които сме чули, са мляскане докато е на резиденцията?

# 914
Мастагърков ще заиграе с КиК според мен няма да допусне грешката от Мартин да се натресе на същото т.е Виолета. А и те двамата не се обичаха докато бяха при Старейшините.

Общи условия

Активация на акаунт