💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 521
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде там...
И естествено, следващата битка е с плуване! Без Радо!
Много ме е яд! Останаха мишки и интриганти!
Сега явно ще чистят образа на Дунев...

# 886
Един епизод и рязко пак ми стана интересно предаването...

# 887
  • София
Следващият в списъка е наред - мистър Дунев!

На реката всички ми изглеждат подпухнали, кой повече, кой по-малко. Особено сутрин.

В утрешната битка съм за червените.

# 888
  • София
Да не би Дунев най-накрая да събра смелост и кураж, виж ти. Интересно ще е утре определено.

Защото надуши, че му гори под опашката🤪

# 889
  • Другата България
Хе-хе, Виолета потвърди, че Виктория ще е следващата при Старейшините. И тук няма изненада.
А както очаквах, Крум ще е разочарован, Мастагар ще подаде на Виолета, и той или Калоян ще са аут.
Спокойна съм за Теди.
Май вече съм официално за Гладиаторите.

Рълев страда искрено за Радо. Радвам се, че не оправда очакванията ми /макар и минимални/, че ще се обърне срещу него.

# 890
Жива да не бях, Дунев ще заяви категорична позиция.

Мартин е най-злопаметния човек, когото съм виждала. Даже Виолета не може да му стъпи на малкия пръст. Няма Мастагарков, Дунев е следващия, но мисля, че ще има отпор там. Ако Момчи и Оряшкова го подкрепят може и да има размърдване.

# 891
Дано на вила плана да привлече Благо да не успее. Така и играта ще е по-интересна, а не всеки път да се случват едни и същи номинации

# 892
  • Варна
Последно за Радо, за да не ставам досадна. По-позитивно приемане на загуба и по-чил отпадане досега не бях виждала. И мисля, че затвори устите на тези, които казваха, че бил разсеян и залюхан.
Ами не, не ставаш досадна😊
Радо е много приятен млад човек и по добре да говорим за него,да го хвалим и да му се кефим, отколкото за онзи..вие знаете кого🤣

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 22:14 от don domat

# 893
  • София
Аз очаквам Мастагарков да заиграе с Крум и Калоян.

# 894
  • тук и там
Дунев най-накрая му се чу гласа и взе да се освестява,но това ще е щото знае че той е следващия.Момчи освен да играе с Дунев и Оряшкова,май няма други варианти.

# 895
  • София
Евала на мистър Праймтайм Wink Имаше нужда от смяна на въздуха. При сините се гавреха жестоко с него. Нямам търпение да гледам как се самоизяждат Старейшините.
Дано още утре видим победа на Гладиаторите.

# 896
Колкото и да ми е неприятен Мартин, съм напълно съгласна да подпука Дунев. Време му е вече да се напъне малко

# 897
  • София
Радо, Радо... 😢😳

# 898
Аз очаквам Мастагарков да заиграе с Крум и Калоян.

Не знам дали ще е така, но ми се иска.
 Да я видим Вила, като не успее поне един да изманипулира.
Така и играта ще е по-интересна, както и ако при старейшините настъпят промени

# 899
  • София
Ха, минаха има-няма два месеца и Дунев реши да се покаже на открито и да се заяви. Като опря ножа до кокала, вече не му е изгодно да е на принципа "Аз не съм оттук и съм за малко". Поне се е сетил, че е следващият на пангара.
Да видим сега Оряшкова кога ще се събуди и ще дойде на себе си.

Искам Мастагарков да се присъедини към коалицията на КиК.

Общи условия

Активация на акаунт