💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 548
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 945
  • софия
Аз пък виждам Rolling Eyes, че в централния офис има "Троянски конник". Grinning
Дунев знае за разговора на Мартин с Мастагарков. Ти да видиш! Ще вземе да ми хареса тази актриса Дени Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Мартин ще е в шок JoyJoyJoy

Тъкмо се чудех Мастагарков виждал ли е пъзел изобщо и той извади асо от ръкава. Пъзелист. Браво. Grinning

Радо да отива на олимпиада. Ще му стискам палци и ще викам с цяло гърло за него. Но в ИВ съм си избрала други. Blush

Мастагарков ще е с Вили според мен. Имат силна връзка - отмъщение и общ враг.

# 946
  • София
Аз бутан в тази игра не видях, но определено имаше сценарий Мастагарков да победи. Нито един път Димо не каза, че изгубилият ще бъде елиминиран и за него това е краят на играта. "Битката е на живот и смърт, за изгубилия става страшно..." но никога не каза ясно, че който падне си заминава. До самия му финал.
Ако Мастагарков беше изгубил, щеше да бъде пленен и откраднат от Радо. Никой не беше бутан и Радо изгуби. И за първи път имаме случай, в който участникът сам да се плени, понеже нямаше кой.
През целия епизод Димо нито веднъж не каза какво точно ще се случи с победителя и с изгубилия.
Преди да започне битката Димо каза:-Искахте елиминационна битка-имате я.. Така, че те знаеха.

# 947
Аз бутан в тази игра не видях, но определено имаше сценарий Мастагарков да победи. Нито един път Димо не каза, че изгубилият ще бъде елиминиран и за него това е краят на играта. "Битката е на живот и смърт, за изгубилия става страшно..." но никога не каза ясно, че който падне си заминава. До самия му финал.
Ако Мастагарков беше изгубил, щеше да бъде пленен и откраднат от Радо. Никой не беше бутан и Радо изгуби. И за първи път имаме случай, в който участникът сам да се плени, понеже нямаше кой.
През целия епизод Димо нито веднъж не каза какво точно ще се случи с победителя и с изгубилия.

Каза го още в началото на играта.

# 948
Дунев е такъв смешник, че думата дъно е комплимент за поведението и представянето му. Сетила се Мара да се побара сега когато усети че е следващия дето трябва да ходи на битки до откат. С тази лека разлика че той не е Мастагарков и има огромна вероятност още на първата си битка да е чао.

# 949
  • Другата България
В самото начало преди битката да започне Димо обяви, че е елиминационна.
Тъй че си каза много добре  какво следва. Поне за това не можем да ги обвиним.
Не мога да повярвам, че в единствената честна игра за сезона, отпадна най-чистия човек! Радо е толкова чист и толкова над нещата, че искам да съм него…
Плюс сто, както се казва.

# 950
  • София
Аз също се изненадах, като каза Благо как е криел, че разбира от пъзели! Дано е вярно, а не само да се фука след победата!

# 951
  • София
Аз искам само да похваля и двамата за невероятните вестибуларни апарати, които притежават!
За мен тази битка е мираж. Дори не бих я започнала!

# 952
  • Дубай
Не мога да повярвам, че в единствената честна игра за сезона, отпадна най-чистия човек! Радо е толкова чист и толкова над нещата, че искам да съм него…
Радо е сълзичка... И как винаги поздравя съперниците/съперникът си... Даже и да загуби не е злобен, а благороден... А бе, агънце!

Дяволо, баце, имам една молба?!Моля те, да сложиш един Ради на корица за следващата тема...Заслужава агънцето!

# 953
  • SF

Каза го още в началото на играта.

Еднократно, да. Но то може да се тълкува и по друг начин.
По време на играта нито веднъж не казва "изгубилият пауза си отива незабавно", "за изгубилият игри на волята свършват до тук".
Битката ще бъде елиминационна. Ако Радо беше бил, щеше да елиминира главата на капитана на сините, като го направи червен.

# 954
Гледам подкаста на Ивка с Радо и само на мен ли ми се струва, ама тя го гледа доста похотливо? Laughing С Румен не беше така, за жените пък съвсем.

# 955
  • София
Пусната е новата анкета 😢

# 956
  • Дубай
Гледам подкаста на Ивка с Радо и само на мен ли ми се струва, ама тя го гледа доста похотливо? Laughing С Румен не беше така, за жените пък съвсем.
Рядко си я причинявам Ивка ама да внимава,Радо не е лъжица за нейната уста.

# 957
  • София

Къде му е подкаста на това неможещо да води момиче? 😒 Поне участниците да гледам!

# 958
Имаше моменти в епизода, които подсказваха за допълнителен монтаж.

# 959

Къде му е подкара на това неможещо да води момиче? 😒 Поне участниците да гледам!

Заповядай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт