💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 568
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 930
Да, и според мен Теди е/беше застрашена, на прима виста го предположих, но това е ако Мастагар играе с Крум.
Но ако е с Виолета/Рълев, Калоян/Крум са потенциални номинирани.
Ако Мастагарков е малко по-умен и трезвомислещ ще се присъедини към К&К. Неговите два гласа, капитанските два и гласове на Крум и Калата бият Вила  и Рълев и така той е в безопасност...
Ще има пазар за гласове, Виолета си го каза в синхрона. Тя в момента е много богата и сигурно ще ѝ предложат, а тя няма да откаже.

# 931
Моето мнение е ,че цялата одисея с Мастагарков е просто помощ за Крум,който от много стратегии изпадна в трета глуха.

# 932
Обаче червеното екипче на Мастагарков приготвено, сигурно отдавна го чака Grinning

# 933
  • София
Хареса ми когато Благо каза, че нарочно си е мълчал, че е добър на пъзели! ✌
Само да не плащаше толкова голям данък “Обществено мнение” и да имаше повече смелост и щеше да е перфектен!

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 23:25 от ketito

# 934
  • Другата България
Да, и според мен Теди е/беше застрашена, на прима виста го предположих, но това е ако Мастагар играе с Крум.
Ако Мастагарков е малко по-умен и трезвомислещ ще се присъедини към К&К. Неговите два гласа, капитанските два и гласове на Крум и Калата бият Вила  и Рълев и така, той е в безопасност...
Точно.
Но сама казваш - ако е малко по-умен и трезвомислещ.
Не знам дали е трезвомислещ, но със сигурност не е умен.
Това би бил най-правилния му ход, макар че и Крум би го използвал за лична облага. Но пък на този етап няма как да го виня. Мастагар може с тези 4 гласа и себе си за опази/запази, и Крум, и както втория каза, ако добутат така до обединението, и се съюзят с Момчил, да стигнат и до ТОП5.
Но Мастагар е абсолютен наив. И наистина не много умен, да не кажа обратното. Първо - грешка беше, че изпя всичко веднага пред всички. Не се прави така. Изказа си нещата едно към едно, и Вила попива като гъба.
Второ - той вярва, че стрина е против Мартин, а след като и той вече е /уж/ против него, то най-логичното нещо би било да се съюзи именно с нея. И от всичко това големият печеливш е Рълев. Само че Мастагар няма потенциал да стигне до този извод.
Та, затова си мисля, че ако Мастагар се гушне с Вила, Крум/Калоян ще са номинирани.
А ако все пак заиграе с двете К, то ще е Теди.

# 935
  • Дубай
Ако Мастагарков е малко по-умен и трезвомислещ ще се присъедини към К&К. Неговите два гласа, капитанските два и гласове на Крум и Калата бият Вила  и Рълев и така той е в безопасност...
Ще има пазар за гласове, Виолета си го каза в синхрона. Тя в момента е много богата и сигурно ще ѝ предложат, а тя няма да откаже.
един глас е 50 гроша, най много да си купи два Вила...2+1=3+Рълев и Теди=5. Мастагарков-4 и Крум и Калата стават 6

# 936
  • София
Гледах го на повторение, Не казаха да е капитан и да има капитански гласове!
Но мисля, че и три му стигат!

# 937
Плуване не трябваше да бъде давано, тъй като разликата в уменията е твърде голяма м/д двамата. Онзи ден се мрънкаше, че Цвети е прецакана, днес се мрънка, ма защо не прецакаха и Мастагарков така? Ся, Радо е любимец, но е редно да очакваме безпристрастие от продукцията независимо дали бутания ни е любимец или не, нали така? Това беше една от малкото добре подбрани битки, тъй като и двамата баланса не им е най-силния коз. А, Мастагарков би имал преднина в една силова битка. Смятам, че битката беше доста добре избрана така, че никой да няма някакъв очевиден превес.

# 938
  • София
Така е, да.

Само че винаги трябва да е така. А не е.

За това и попитах риторично...

# 939
  • София
Радо имаше огромен шанс да победи и сам каза, че пъзелът му се вижда елементарен и ще го нареди за 30сек. Защо не го направи? Никой не му е виновен, в тези игри не става само с тичане, плуване и блъскане на тежести..трябва и акъл. Дали ще е пъзел, кула или просто стратегия на игра-акълът е задължителен.

# 940
Така е, да.

Само че винаги трябва да е така. А не е.

За това и попитах риторично...
Е, ако Радо беше някой интригант гаранция, че щяха да го бутнат, но момчето си е непукист и изобщо не приемаше играта толкова насериозно, както някои други. Така и трябва, тва е обикновено риалити в крайна сметка и някои участници прекалено много се пренавиват.

# 941
  • Дубай
Гледах го на повторение, Не казаха да е капитан и да има капитански гласове!
Но мисля, че и три му стигат!
Не казаха, аз стигнах до този извод. Все пак ако не беше дошъл нямаше да са със знаме, което автоматично го прави капитан, според мен

# 942
Дунев се събуди и видя, че Мартин играе мръсно, с удари под кръста. Nerd
И кога стана това, когато разбра, че е следваща му мишена?!
До оня ден насаме общаваше на наивния Благо, че може да разчита на него, а като истински Макиавели го пращаше на елиминационна капитанска битка с най-тъпия довод, да се бил доказвал и да добиел самочувствие и то от човек, който не е ходил на една битка към човек, който е постоянно на индивидуални битки. Satisfied
Ех, Дунев, Дунев така се изложи! Trollface

# 943
Не мога да повярвам, че в единствената честна игра за сезона, отпадна най-чистия човек! Радо е толкова чист и толкова над нещата, че искам да съм него…

# 944
  • SF
Аз бутан в тази игра не видях, но определено имаше сценарий Мастагарков да стане Гладиатор. Нито един път Димо не каза, че изгубилият ще бъде елиминиран и за него това е краят на играта. "Битката е на живот и смърт, за изгубилия става страшно..." но никога не каза ясно, че който падне си заминава. До самия му финал.
Ако Мастагарков беше изгубил, щеше да бъде пленен и откраднат от Радо. Понеже никой не беше бутан и Радо изгуби. И за първи път имаме случай, в който участникът сам да се плени, понеже нямаше кой.
През целия епизод Димо нито веднъж не каза какво точно ще се случи с победителя и с изгубилия.

Общи условия

Активация на акаунт