💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 490
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Аз пак не им гледах очилата, ама и аз като Радо, отнесена...
Само, че Вила има коз, ядана Мастагарков към Мартин.., но ще видим

# 916
  • софия
Благо, Благоооо,  да беше отпаднал, човек. Толкова немислещ играч май не бях срещала. Първи синхрон: аз съм старейшина до смърт. Втори синхрон: Марто, ай да се сдобрим,  нимогатака. Трети синхрон: разбиха ме тия старейшини,  аз съм гладиатор. Четвърти синхрон: Марто ми се молеше да играем заедно.
 Цял сезон в прав текст му казват да спре да говори и по изключение да започне да мисли, ама няма кой.
 Сега подозирам, че ни очакват и най - безсмислено изхарчените грошове и гласове. Пак от него. Че и с кака Вили ще заиграе, да се дозакопае хубаво. После очаквам и да забрави рязко обещанието си към Момчил. Да застане до него, когато има нужда. Герой на нашето време.
 Раде, пиле шарено, разкош си ти. Как кротко и с кеф поиска да наредят заедно и неговия пъзел. Успех, момче!

# 917
  • Другата България
Скрит текст:
Радвам се за Благо! За първи сезон толкова често ми се менят коалициите, които фаворитизирам. Имам си няколко фаворита от играчите - Рълев, Момчи и Манатарков. Винаги ме влече към аутсайдерите. И въпреки, че Крум ми e адски дразнещ (въпреки неоспоримите му качества), Калоян ми е като бавноразвиващ, в момента съм за тяхната коалиция и дори започват да ми стават симпатични. Дано Благо се присъедини към тях и да шитнат Виолета. Която, между другото, бях една от малкото, които харесват, но някак си вече ми се изчерпа тя, да не кажа изхаби. Личи си, че се умори.
Мартин също много го харесах по едно време, в момента ми рине дъното, Дени също, която е открила, че дъното има и мазе. А двамата в тази стая как хилят.. много противна гледка. Няколко плюса за Дунев от мен в следващия епизод, явно се събуди от зимния сън. И той ми беше от тези на дъното. Та така. Очаквам утре физиономиите на Елвисарата и Денката. И естествено стискам палци на червените.
П.п. В очилата на Ралица отново май се вижда кой е на съвет.
Не гледах, но ако съм права, трябва да са сините?
Мастагърков ще заиграе с КиК според мен няма да допусне грешката от Мартин да се натресе на същото т.е Виолета. А и те двамата не се обичаха докато бяха при Старейшините.
Така де, но Мастагар е с нагласата, че Виолета е ПРОТИВ Мартин.
Така че като едното нищо ще ѝ се върже.

# 918
Радо си тръгна с усмивка, аз също го изпращам с усмивка. Grinning Светъл образ, душичка, един от малцината участници в ИВ, които продукцията не успя да омаскари.

# 919
Продължавам да мисля, че тези безкрайни псевдостратегии развалят играта. В този контекст - Радо е чуден. Ей така трябва да се минава през живота- с лекота, достойнство и доза непукизъм. Драпането във всяко нещо си има висока цена. Успокоявам се само, че Радо падна от друг безхитростник - Мастагарков. И си мисля, че за да се запишеш в реалити, което е ясно, че няма да спечелиш, би трябвало да можеш поне малко да се забавляваш, а не да тънеш в предателства и кроежи. Но... хора всякакви. Стискам палци на Момчил.
Код:

# 920
  • SF
Добър вечер, момчета и момичета! Много интересен епизод!
Не исках да свършва. Исках да прелее в утрешния.
Мъчно ми е за Радо, радвам се за Мастагарков.
Не знам как ще е Мастагарков при Гладиаторите. Може и от трън на глог. Той си е рибок. Няма комфортно място за него.
Краси Дунев се събуди и си подпечатва номинацията.

# 921
И реката не спря Мастагарков в желанието му да се махне от сините.

# 922
Мастагарков си е Мастагарков, силно не вярвам да играе твърдо с една коалиция. Ще застане да е герой, най-доброто за племето и да е приятел с всички. Според мен Теди е застрашена. Макар, ако има мисъл ще играе с Виолета, заради потенциала да се спаси от Дени при обединението, което ще направи всичко скучно, но квото, такова.

# 923
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0CeAXunSTKz1w45 … d=100064604235967
Радо споделя, че е трябвало да слуша повече Рълев

# 924
  • Дубай
Агънцето ми, бяло, чисто.... Няма такъв играч и май не е имало изобщо през сезоните... На мен ми се стори, че нещо го прецакват продукцията, както прецакаха Цецо и Ива... Но Радо поне имаше шанс.

# 925
И реката не спря Мастагарков в желанието му да се махне от сините.
Много им е набрал! Satisfied

# 926
  • Другата България
Да, и според мен Теди е/беше застрашена, на прима виста го предположих, но това е ако Мастагар играе с Крум.
Но ако е с Виолета/Рълев, Калоян/Крум са потенциални номинирани.

# 927
  • София
Сърцето ми се скъса за Радо Sad
Игра,водеше,загуби и с равен тон направи абсолютно обективен анализ на дуела и си тръгна.
И ало,продукцията...как пък две хубави думи не намерихте да изпратите това добро момче!
За Благо не знам какво да кажа.Все си мисля,че са го натиснали с цел изравняване на племената.
Аз не бих направила този избор,дори да съм бушон.Не ми хареса това,че изтропа всичко за племето си още на минута 5. Пак ще се оплете и ще го оплетат.Само че забравя,че това не са Старейшините и често ще се вижда с Ралица.
Мартин и офис-асистентката му се самозабравиха.Момчи не бил стратег...Simple Smile
Добре,вярвайте си.

# 928
  • Берлин
Остана ми пак кофти привкус. Радо вън, Мастагар пребоядисан, а Вила и белозъбите дебнат нова плячка.

# 929
  • Дубай
Да, и според мен Теди е/беше застрашена, на прима виста го предположих, но това е ако Мастагар играе с Крум.
Но ако е с Виолета/Рълев, Калоян/Крум са потенциални номинирани.
Ако Мастагарков е малко по-умен и трезвомислещ ще се присъедини към К&К. Неговите два гласа, капитанските два и гласове на Крум и Калата бият Вила  и Рълев и така, той е в безопасност...

Общи условия

Активация на акаунт