💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 962
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 210
Хайде сега да ви кажа една ,,шега":
Двете най-големи змии в света се карали коя е по-голяма. Първата казала че тя е най-голямата змия . Втората обаче казала, че тя е още по-голяма. Така се карали дълго време. И изведнъж дошли Виолета и Марто. А змиите ,,някак си" станали мравки...

# 211
Aбе, тези хора като деца не са ли се люшкали на люлки?  Някои са направо жалки. Учудвам се колко много неща, обичайни за моето поколение, са непознати за младите.
Мартин не е от много младите, пък Виктория е по-млада и добре се люлее..То си е до усет.

Несравнимо по-добра е, но и тя разваля ритъма. Трябва да се люлеят в противофаза, а тя спира, излиза от синхрон, после трябва пак да засилва, пак да се синхронизират...

# 212
Ееее, къде са близначките, къде са тия два отбора!

# 213
  • София
Абе как е възможно Гладиаторите да играят така безидейно. Крум и Рълев си се люлеят, все едно са на люлките пред блока. Rolling Eyes

# 214
  • На Изток от Рая
Яд ме е на Дунев, такъв атлет, всяка битка му върви, почти без грешка, можеше толкова позитиви да отнесе този човек, ако не се скатаваше така и не беше подлога на Мартин.

# 215
Абе, на Радо много му е лошо нещо. Едвам движи!

# 216
Майкоо, така ако се люлея с глата надолу толкова време и лекар на терен няма да ми помогне. Браво и на четиримата

# 217
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Рълев и Крум са мотора при гладиаторите. Тези двамата няма ли ги да дърпат племето, останалите ще си отвисят на реката.
Синьото племе в сезоните досега винаги ми е било симпатично, тази година са ми най-неприятното племе, което от известно време искам да разпаднат. Колкото не исках миналата година, толкова тази искам да го видя претопено.

# 218
  • София
Денислава изпусна торбичка..

# 219
Денислава изпусна една торбичка и си остана на земята.

# 220
  • София
Защо им е на Денислава и Дунев да саботират?

# 221
Нарочно ли го направи това сега Денислава?!

# 222
Старейшините забравиха @ торба

# 223
  • Другата България
Опаааа, Денка изпусна торбичка, която никой не видя, и си остана долу.
Ясно, на мама щерката ще изпрати отново  сините на реката, евентуално..
А останалите ще се претрепват.

# 224
Удоволствие е да гледаш Рълев и Момчил на арената

Общи условия

Активация на акаунт