💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 190
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 480
Ако е вярно, че утре е елиминационна и Радо отпада, аз направо се чудя въобще имали смисъл да продължавам да гледам. Един Момчи остава ,който съм убедена че ще е прецакан. Май, май ще ме губят като зрител , ще ви хвърлям по едно оЧо тук и евентуално някоя готина битка ще изгледам на запис, ама той Дяволчето си ги резюмира страхотно по седмици, че и това мога да пропусна. За мен се обезмисли съвсем сезона, за първи път във финална седмица май ще имам само един любимец и още по - лошото най- малкото три антипатични особи. 🤮 Оххх как ми залипсваха трети и четвърти сезон( въпреки Джаф), като се сетих.😪 Не знам с какъв акъл """"гениалните""""" продуценти са вкарали и Мартин и Вила, че за капак и щерка и, всите в един сезон. Не стигаха нагласиите и липсата на правила, ами и тези вулгарни и злобни хорица ни пускат да гледаме.Черешката на тортата - пъзльото Дунев. И за цвят мрънкания, ревове , контузии и смешни лъжи. Еееее браво, ударихте тавана на всички рейтинги с най - долнопробният и вулгарен сезон.Честито.👎

# 481
Аз намирам Денислава за хубава, но попринцип това никога не е водещото при вървежните жени. Поведението им е обиграно, умеят да си играят с мъжете, да се глезят, лигавят, флиртуват. И при нея си личи, че го има това. За разлика от много по-красивата Мирела обаче, запазва и някаква загадъчност и има повече самочувствие.
Направо си мисля, че за много жени това си е професия - да си намират богати любовници и така да си живеят.
Но при Мартин няма да я огрее. Симпатична е, но не достатъчно хубава за неговия вкус. Той ми се струва почитател на жени-трофеи, с които да се фука. Твърде семпла е за това.

# 482
  • софия
Че Вили е черна на 99,9% от гледащите е ясно. Но тук такива фантазии се развихриха, че се чудя да се смея ли да плача ли. Вили саботирала. Тя си остави и душата и тялото на терена след битката с дънерите миналия понеделник и е просто тотал щета. Пуснете си я как се движи  преди миналия понеделник и след него и ще се види разликата. Жена на възраст, от битка в битка и няма шанс според мен да се възстанови. Ще си кюта така, докато може и ще я изпидуркат по живо, по здраво. За чий ще саботира териториална? При условие, че е била една седмица на реката.
 И ще си кажа още нещо, което ми вади очите. Да се разкриват подобни неща от кухнята за мен не е ок. Дени не може да се защити по никакъв начин. Тук е представена, като върти опашка. Уж наранена и озлобена,  ама тя всъщност само флиртувала за да си бетонира позициите в племето. Последно силни чувства ли е имало и е наранена или е лисица и не и дремело. Грозно е за мен това. Избрали са да се покажат пред нас, а тук кал и мръсотия и удари под кръста.
 За това ще помоля малко по-уважително. Защото иначе някак се получава, че действаме по - мръснишки от двете недолюбвани дами на куп.
 И след, като се излях да си кажа, че мноооого се радвам за Момчи. Лъвчето ще е сито идната седмица. Разкошна игра направи и как само хубаво насочваше останалите в игрите. Въздиш.

# 483
Тези лайфове който правят по Тикток с битките, някой ще ми обясни ли смисъла?!
Човек влиза на гледа как обясняват битката или държанието си, а един час слуша :
“Давайте, давайте!”
“Помпайте”
“Мерси за розичката”
“Мерси за розичката!”
“Мерси за розичката!”
🤯
Пращат им платени стикери и се монетизира.

# 484
Предисторията на изпадналата торбичка на сините - връзването на торбата, върнаха и осветиха кадъра.

# 485
  • София
Тези лайфове който правят по Тикток с битките, някой ще ми обясни ли смисъла?!
Човек влиза на гледа как обясняват битката или държанието си, а един час слуша :
“Давайте, давайте!”
“Помпайте”
“Мерси за розичката”
“Мерси за розичката!”
“Мерси за розичката!”
🤯
Пращат им платени стикери и се монетизира.

Все едно просят 🤢
Значи ако ги видя на живо, да им дам по 20ст?

# 486
Предисторията на изпадналата торбичка на сините - връзването на торбата, върнаха и осветиха кадъра.

Това е сцененарочно.
Да има зор.Как пък точно изгубената торбичка е с елемент от втория ред!?
А ако беше от първия...

# 487
А каква е била репликата на Денислава за Дунев, че съм я пропуснала?

# 488
  • Другата България

Няма саботаж за мен.
И по-рано писах. Категорично смятам, че това си беше случайност и недоглеждане от страна на Денислава, и не само.
Не знам кой е предположил, че Виолета е саботирала, а уж четох всичко....в това също няма логика /за мен/, по същата причина - битката е териториална, не е номинационна.
Но пък никой не може да ме убеди, че Виолета не преиграва с т.нар. си контузии. Няма човек, който да не се е поломил някъде. Всеки е пострадал малко или много. Но никой не мрънка повече от нея. На предишната игра обаче, когато слагаше спойлерите/крилата на тотема върху главата му, си беше чист саботаж от нейна страна, тя и си го призна.

А, сетих се. Дунев вероятно си е читав като Великденско зайче. Той тъй или иначе не се преуморява много. Единствената му контузия, пардон, “контузия“, вероятно са възпалени хемороиди от продължително седене върху дънерите на реката, или обострени неврологични болежки от продължително лежане на земята, отново на реката. И това само за последната седмица, преди това може да е имал обострен рефлукс от прекалената консумация на полуфабрикати и евтина ракия, това в резиденцията.

# 489
  • софия
А каква е била репликата на Денислава за Дунев, че съм я пропуснала?
Не са ни показали. Виолета го разказа на съвета.
Между другото тя каза , по спомен - комуникацията беше двустранна,
ние разбрахме за Дунев , а аз казах на Дени че е номинирана Цвети.

Ние?

# 490
  • София
Въпрос: Ако утре Радо плени Благо и му запазят двата гласа…
Стават: Виолета, Радо, Теодора, Рълев 4 гласа
И Крум, плувеца/ забравих му името/ и Благо + още два гласа = 5 гласа
Може ли да пратят Вили на номинация?

# 491
Въпрос: Ако утре Радо плени Благо и му запазят двата гласа…
Стават: Виолета, Радо, Теодора, Рълев 4 гласа
И Крум, плувеца/ забравих му името/ и Благо + още два гласа = 5 гласа
Може ли да пратят Вили на номинация?
Утре няма пленен капитан,а победителя избира в кое племе да продължи своята игра.

# 492
  • София
Гледах със закъснение. На Рълев бих казала "една птичка, лястовичка не прави" (велик български мислител го е казал преди мен). Второто ми наблюдение е, че Мартин беше напълно безполезен на терен, но поне не беше котва като половината гладиатори. Очевидно е, че щом предлагат на капитана да се премести сам, то Мастагарков е победил за пореден път на капитанска. Сигурно вече има повече индивидуални победи и от Момчил. Дано Мартин и Денислава са доволни от този факт, доста му помогнаха.

Merri An, не мога да цитирам в старата тема, защото е заключена, не че има значение, но същото не се отнася за Ваня. Тя самата не се представя като жертва и заяви, че няма да участва в All Stars, освен ако не ѝ платят, това го каза, след като кастинг битката и нейната победа бяха излъчени.

# 493
Дени не саботира.Просто в бързината и под адреналина не обърна внимание.

За мен Виолета също не саботираше днес. Просто или контузиите й дойдоха много,или й свърши стамината,но хич я няма последните 2-3 битки. За мен,вече е време тя да си ходи. Изчерпа се като образ.

За пореден път съм разочарована от Оряшкова,днес вече тотално ми писна от нея.
С Дунев са еднакви скатавки и мишоци. Мрън,мрън,не знам, ще видим, едни кахърни физионимии,никога не заемат страна,не изказват категорично мнение,нямат позиция .
Дъно.

# 494
  • Другата България
Викинга, нито Филип,  нито Георги някъде са се представяли за жертви. Също. Дори напротив, Филип винаги е твърдял, че сам си е виновен за загубата. Blush
Тъй че за мен разлика между него и Ваня няма, що се отнася до прецакване от продукцията. Донякъде. Това имах предвид.
Що се отнася до другото - че Ваня е размислила за участие в някакъв измислен сезон, то лично аз не вярвам в това. Да сме живи и здрави, да го видим и тогава бих коментирала.

Общи условия

Активация на акаунт