💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 230
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
...
Момчил беше страхотен, методичен и абсолютно правдиво ядосан, че трябва да минава трасето, въпреки че беше минато достатъчно пъти по правилата.
Много се смях като каза на Димо "Ти не си добре бе,човек!"😅

Сега и аз се почувствах замислена.Ако промото не е подвеждащо и ако агънцето отпадне утре,Мадагаскаров с все капитанство и гласове ли ще се премести при червените?!🤔
Ще им се стъжни на Ръльо и Вила,гласовете ще станат 6 на 3.

п.п.Мери,комарите забрави,комарите.Те го довършиха Дунев.😁

п.п.п.За мен също категорично нямаше саботаж тази вечер в битката.Нито от Дени,нито от Виолета.Най-малкото,няма никакъв смисъл.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 05:02 от avi10

# 496
Няма логика да се саботира Територия и за 5 сезона сега,никой не го е правил.

Всеки иска на салама и филиите хляб.

# 497
От ИГ на Мартин Joy

# 498
Денислава голямата бяла птица трябва д я изгонят служебно.
Баси и саботьора!
Дано Момчи не се пребие заради нея.

споко, голям трън в очите ти е Дени заради Викито, разбрахме вече, но толкова навътре в играта фен да ми каже, че в случая Дени е саботирала това вече идва в повече.

Чиста случайност си беше, тук какви ли не глупости се писаха. То няма и никаква логика, знам, че не го ислиш, просто си я хейтваш.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 07:10 от ТикТак

# 499
Ако Мастагарков печели и трябва да избира племе, допускам да остане в сините.  Той си е мазохист.

# 500
Горкият Рълев / въпреки всичко от новите епизоди , си ми е симпатичен/, ако  наистина се е загаджил  с Дени.
Мислех в началото, че не е като майка си, ама сега....  Още не я е достигнала, но добре се справя. Още някоя година и ще я надмине по злоба и интриганстване.
И как се правеше на неразбрала защо са наказали майка й … арогантна лисица !!

# 501
Ама какво сте го заопявали Рълев? На тоя свят има загажване, има и разгажване. Ако е податлив на златотърсачки, дали ще е тая или оная - голям праз. Ако пък се забавляват, ми сега им е времето. И на него, и на нея. Ако пък е голямата им любов - щом се обичат младите, нека си се вземат.
Рълев няма вид на будала.

# 502
  • София
Много се надявам сценката с помирителния Мартин и Благо да я показват само за да има съспенс ще иска ли, аджеба, Благо да иде при червените. Там ще е в съвсем друга позиция, особено ако си дойде с капитанство. Момчил ще остане сам, но не мисля, че ще го рискуват на този етап, има по-заменими сини.

Но, както се каза, Благо си пада мазохист (бий мА, обичам та), а и е наивен и простодушен, та кой знае ...

# 503
За феновете на Момчи Blush

* Съжалявам, не знам как да махна лентата...

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 07:34 от siana_

# 504
  • Варна
Повтарям се, но за мен Денислава не саботираше.
Просто не усети, че торбичката е паднала и в бързането не е видяла, че е на земята. Дори това, че я настъпа леко , пак няма да се усети като бърза. Все пак играят върху пясъка и краката им са постоянно върху неравности, вече са свикнали с тях.
Акцентираха върху падналата торба, не за да покажат саботаж,  а за да видят зрителите, че има нещо което ще им попречи да си наредят пъзела на сините.

# 505
  • Sofia
Отврат! Хайде, да си падне по Мастагарков, разбирам, но по Мартин? Няма такъв смешен мъж! 🤮
Смешен, смешен, но финансово красив, а Денката по такива си пада. "Достойна" щерка на майка си и по зло ще я задмине, само малко време трябва!

# 506
Ако действително е елиминационна днес битката и Радо си отиде ,Мастагарков най -вероятно ще избере Червените и ще иде да играе в коалицията на Крум и Калата.И ще останат без капитан ,наново ще избират временен и тука вече не се знае коя коалиция ще владее.

# 507
Много ме е жал за Мастагарков.. И той малко попрекали с жалването за рамото миналата седмица и с опитите си да направи който и да е друг капитан, но пък е добродушен и не заслужава такива грозни нападки от страна на Мартин.
Оряшкова официално влиза в отбора "безгласни букви" да си правят компания с Дунев. Жена без мнение, без позиция, нагаждачка, бляк.

# 508
Относно Мастагарков, ами хубав мъж си е и е нормално жените да му се лепят и точат лиги, ако не се лъжа и Момчи го обяви за най-красив/а Grinning

# 509
Значи, ако Мастагара се жалваше колкото стрина ви Вили се жалваше - да. Но тя го би по жалване, категорично.
Искам да попитам, на последния въпрос от анкетата горе само по един избор ли имаме? Защото искам да маркивар поне двама-трима, а имам възможност само за един.
Рязко ми мина в графата непоносима Вили, колкото и да я подкрепях в началото. И друг път писах, беше ми съвсем ок при старта. Впоследствие не пресоли, а направо окепази манджата, на няколко пъти. Няма как да и го простя.

Общи условия

Активация на акаунт