💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 214
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 510
Аз гледах лайфа на Дени ,Крум и Рълев,ама го прекъснаха. Дени си говории тъпотиите за чорапите и кучето и.На Рълев някакви момичета писаха,че искат да лежат с него на дивана му,а Благо им писа ,че са много скучни.Даниел влезе по едно време ,ама никой не му обърна внимание в лайфа  и в чата никой не го отрази и той бързо се изключи.
Най- интересното беше, когато Крум каза на Рълев за мацките желаещи да лежат да него на дивана и, че ще си намери той момиче сега, Рълев отвърна: “може вече да съм го намерил”
Денислава прекъсна лайфа уж за две минути да отиде до някъде, Рълев каза, че ще ги пусне отново, но не го направи.

# 511
  • София
На мен също не ми стигнаха гласовете за последния въпрос в анкетата, поне трима исках да "закича". Спрях се на Дунев заради подлото му поведение, но Мартин и Виолета също са изявени гадняри.

# 512
  • София
Мартин да не е в критическата нещо? Rolling Eyes

Взе ми думите от устата Simple Smile
Много е противен Мартин.

# 513
  • София
Виолетка всяко състезание ли ще симулира дейност? Видно е, че играе щерката да напредва. Адски слаб сезон.

Мартин храни яко Мастагаря, а след няколко часа "брат играем заедно" Grinning

# 514
Ако Мастагарков избере да смени племето, за пореден път грешка. Кой толкова ще държи от червените за него, особено като виждат как сините се гаврят с него, при все че е може би най-силния им играч? Неговият правилен ход би бил да се върне в своето племе и директно да праща Мартин на елиминация. Да, може би и при червените би могъл да използва трите си гласа (при сините ще са 4), но първо Виолета има 200 гроша, Рълев е с имунитет, от останалите да прати някой, най-много или да го намразят или... да го намразят. Той не познава това племе и няма мотиви да гласува против някой, освен Виолета с грошовете. Може да се съюзи с Крум и да стреля по който той му каже, но като не им стигнат гласовете, какво правим (тото в зависимост от това кой започне номинациите пръв) ? За мен ще е огромна грешка.

Мартин не се издава, но капитанството тази седмица е отчаян негов ход да избегне последствия от Мастагарков. Той просто иска да го разкара от отбора, изобщо не му пука колко е силен. На дневен ред му е да го разкара. Знае, че ако е на негово място, ще си отмъщава. Втория отчаян ход е да се договаря с него. Еми Благо, много те харесвам, но ако му клекнеш, сам ще си си виновен: вариант грешка 1: да смениш племето, вариант грешка 2: да останеш, но да не номинираш Марто. Просто слушай Момчил и ще стигнете далеч двамата.

# 515
  • софия
Брутро,  банда. Кафето е сервирано.
 С глас се смея, ако Мадагаскарков е първият капитан, който ще се плени самосиндикално. Само да не ми пипат багънцето,  че направо кацам на терен и ще ги размятам,  като Хълк в ПМС.
 Снощи и с Мартин много се смях. Как се мъчеше клет на люлката. Голяма лисица е. Когато друг обърка стратегията, вой до небето. Когато той оплете конците през смях е "е, голяма работа". Опасен маймун.
 Ако Благо забегне с писъци в другото племе ще се избият кой да капитан при сините. Битката отминала, два гласа не се изпускат току така. Даже и Дунев има шанс да възкръсне и да реши да се "жертва" за племето.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 08:25 от СлаБе

# 516
Е на това не му се вика самопленен, а бежанец.

# 517
Виолета може да е всякаква,обаче има позиция,има мнение и го казва и отстоява.
Какво да кажем за онези двамата - Дунев и Оряшкова?
Дойде ли ред да говорят и усещам как вълни от нетърпимост полазват тялото ми. Дунев особено с кахърната физиономия  "ми ни знам", "кумарити мъ ухапаха и ни мога да мисля", "каквото кажи племиту"...

Между другото,поздравления на Валентин и Елия.
Те ще се окажат единствените истински победители от ИВ.

100 000 лв не купуват щастие и семейство.

# 518
Много тежка битка. С кални маратонки и ръст 1.6 м тези ровове можеха да вземат здравето на Оряшкова, Вили и Теди. Гъбките бяха не стабилни, а Виолета даже по кални чорапи беше. Жената е на 47 и може и да се измори вече. Нормално. Нормално и, ако не си преброят 30-те торбички да загубят някоя. Ама как стана да е точно последното парче? За съспенс? Радо беше много безпомощен на люлката. Но ако можех да плувам като него щеше да ми е все едно за някаква люлка.Благо след всички грозни думи на Мартин как може пак да го приема? Недоумявам. Виждаш, че те лъжат и мамят- ами бии си в игрите и не се занимавай с тях. Ама  не- важно ни е " да ни обичат". Хубав ден!

# 519
  • София
Момчи уж беше близък с Теди,  а пък крещи " тя вече падна духом" Joy
жентълмен

А Теди близка ли е с Момчи? Кога го е защитила? Само мълчи и гледа тъпо.

# 520
Това с торбичките е голям майтап - точно последните 3 парчета им липсваха. М,да...и един мармот Rolling Eyes
Мартин тежко опротивя с поведението си. И що за обида е "държиш се като жена" - пълен смотаняк, две дъщери има.

# 521
Отврат! Хайде, да си падне по Мастагарков, разбирам, но по Мартин?Няма такъв смешен мъж!🤮
Смешен, смешен, но финансово красив, а Денката по такива си пада. "Достойна" щерка на майка си и по зло ще я задмине, само малко време трябва!
Satisfied Смешен, смешен, но сериозен ......със сериозни финансови възможности. Nerd
А митът за богатите американки, ако въобще някой им е вързал, окончателно падна. То любовта не знае граници, но при тази външност, гаден характер и възрастова разлика, не остана нищо освен финансовата страна, която да привлича интерес. Money

# 522
мартин наистина е много противен и нарежда като свкърва. смешник. дени и тя много олекна напоследък. вчера как противно се усмихваше, като кълвяха мастагарката.

# 523
  • SF
Много съм разочарована от Дунев и Оряшкова.
То с тези двамата въобще не може да се говори.
Дунев дава мрънкащи отговори, Орешкова никакви.

# 524
  • София
Мастагарков, другия опция няма. То се видя, че всички слушат Мартин, и докато е така  Благо няма да се отърве от елиминации. От друга страна когато Мартин изпрати стрина на камъните, тя подкрепяше Мастагарков и предполагам той ще се надява да влезе в нейната коалиция. Ако не се лъжа, тя афишира друго мнение за него по някое време, но при условие, че са загубили Радо,  стрина няма да допусне новото попълнение да отиде в противниковия лагер.
При сините сега ще стане интересно.
Аз очаквам Мартин да смени плочата към Дени и да настрои и други против нея, най-лесно Дунев. Това което им показаха, " предателството" на майка и дъщеря, Мартин го отчете и ще се замисли, че тези двете на по-късен етап, ще се съюзят и  може да му вземат главата. И ако срещу стрина нищо не може да направи на този етап, то Дени е лесна мишена. Както вече се видя, цялото племе марширува пред Мартин, та каквото реши, това ще стане.
Очаквам следващия път капитан да стане Мартин или Дунев. Опасността вече ще ее преминала, а двата гласа + възможност за спечелване на някой и друг грош са изкушаващи.
Ако Мартин си набележи Дени, както очаквам, Мишо ще гледа капитанството през крив макарон. Мартин няма да го допусне. Момчи също няма шанс да капитан, защото той е свободен електрон и не подлежи на манипулиране и контрол.

Общи условия

Активация на акаунт