💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 211
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ама хора, какво значи "последното парче" в пъзел? Това не е някаква машинария с установен ред на сглобяване на чарковете, този пъзел е като обикновените с картинка, слагаш където пасва, няма определен ред. Остана последното, просто защото го нямаше, ако беше при тях, можеше да го сложат и по-рано и друго да е последно.

# 526
Ама хора, какво значи "последното парче" в пъзел? Това не е някаква машинария с установен ред на сглобяване на чарковете, този пъзел е като обикновените с картинка, слагаш където пасва, няма определен ред. Остана последното, просто защото го нямаше, ако беше при тях, можеше да го сложат и по-рано и друго да е последно.

Не е вярно. Часто от парчетата имаха принт на едната си страна и точно тя правеше крайната картинка.

# 527
  • София

Това от твоя профил ли е?

# 528
  • София

Не е вярно. Часто от парчетата имаха принт на едната си страна и точно тя правеше крайната картинка.

Естествено, нали това казвам, че този пъзел е като ония обикновените с картинка, не е някаква сложна структура.

# 529
  • SF
Само предателството на майката беше показано. Ралица спести, че Дени е отвърнала с "Ду-нев" и кимване с глава към него.

На Дунев лошо ще му стане. Той толкова се пази от номинации, елиминации.
Брат предава, но се не дава!

# 530
  • София
Ама не се ядосвайте. Първо никой от тях не е влязъл със заявка, че е обвързан. Второ, жените винаги са ползвали чара си и като стратегия. Денислава не е грозна жена, никак даже. Просто не е тип на тези двамата. При Мартин е ясно, че той излиза с жени, с които Дени няма как да бяга в една писта, така че там даже може да бъде изиграно като близко приятелство. Благо вече е сърбал попарата на жени тип Денислава и просто има други цели. Да, пробвала се е. Не, не е убила човек или разбила семейство. Ако е било стратегия, не е проработила. Толкоз.
А Дунев, Мишо и Момчил пропуснала ли ги е?

Значи, Мартин направи публичен линч на Мастагарков, че един считал за брат, друг за баща и т.н., а за женските тактики на Дени нищо се споменава. И не мога да повярвам, че Денислава е харесала Мартин.

Нищо не му е харесала, тя е меркантилна овца. Гледа да се намести на топличко, преди съвсем да е заприличала на мандрил, не че сега е нещо особено. Нищо де, Рълев е поддал, да му е честито Imp

# 531
  • Sofia
Понеже всичко сте казали, искам да обърна внимание на бъдещите участници, че глаголът в сег. вр., първо лице, ед. ч. е люлея!
Люлям – няма такава дума Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 10:36 от Сиена М.

# 532
  • Дубай
Язък за  хубавото ми момче Рълев, язък, че се бие за голям стратег.... Има и още какво да кажа, но ще замълча...
Това Дени, като вземе да прави тия гримаси и да се прави на умряла риба, ме вбесява. Ужасна е!

# 533
Ето анкетата за  качество на епизода от понеделник 30ти октомври:
(Имаше лек проблем първия път)

Кликнете картинката.

# 534
Не знаете какво говорите. Частите са с различна големина, различни цветове на повърхностите и рисунък върху най-горните. Ако липсваха три от долните парчета няма нареждане.

# 535
Мастагарков почти го виждам как си остава при старейшините след този разговор с Мартин.
От този тип хора е. Много се стреми към одобрение и приемане от другите, дори и те да го мачкат, и в първия момент, в който усети по-добро отношение, пак се връща като кученце.
Точно на бито куче ми прилича. Бият го, но в момента, в който му подадат ръка за погалване, и той си протяга главата.

# 536
  • София
Е, благодаря за комплимента.

Липсата на кое точно парче от горния ред пречи на подреждането на останалите? И кое точно е последното?
За долния ред даже останах с впечатление, че е нареден, но да кажем, не съм видяла.

# 537
  • Sofia
Пъзелът няма долни парчета. Всички части, които се редят, са на един етаж. И има един основен, който си е "нареден".
Ако липсваха други парчета, просто те щяха да останат последни.
Само ако бяха външни, от рамката, Момчил и Денислава щяха да се усетят по-рано.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 09:47 от Сиена М.

# 538
Малко в повече ми идва това очерняне на Денислава заради една хипотетична и недоказана ситуация кого сваляла. Станахме като в мотото на амазонките, ама без мъжката сила.

# 539
Е, благодаря за комплимента.

Липсата на кое точно парче от горния ред пречи на подреждането на останалите? И кое точно е последното?
За долния ред даже останах с впечатление, че е нареден, но да кажем, не съм видяла.
Извинявай, може и аз да греша. Не съм сигурна, че се реди само"един етаж". Оттам дойде объркването ми. Съжалявам и се извинявам, ако аз бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт