💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 170
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз го разбрах като " който спечели, ще може да избере" един да прати при червените, за да станат равен брой. Ако отпадне още един червен, двата отбора няма да са конкурентни като брой играчи. Според мен ако спечели Радо, ще поиска Мишо. Ако спечели  Мастагарков, ще може да избира  дали да прати някой или да отиде той. Радо може да го моли да прати Мишо, но не вярвам това да е решението на Мастагарков. Не ми се вярва и да прати Мартин при червените, защото в синьото племе той няма коалиция, а коалицията на Мартин може да се оглави от Денислава и Благо отново да е в същата позиция. Той се пробва няколко пъти, и Момчил опита, но се видя, че никой няма желание да излезе от коалицията от страх че ще бъде следващия номиниран. Така всички са в зоната си на комфорт и се надяват да се добутат до сливането.
Не вярвам и Мартин да започне да бие по Момчил, защото всяко връщане от елиминация е свързано с привилегия, което на по-късен етап носи голямо предимство. Очаквано е първите номинирани от другото племе да бъдат Крум и Калоян, поради факта, че те са малката коалиция. Момчил макар и контузен, има шанс да ги победи и да се върне с грошове и дори някакво предимство.  Това е последното нещо което иска Мартин.

# 586
  • София
Всички да ги изгонят и да останат само Рълев, Денислава, Крум, Момчил и Виктория. Това са хората за мен, които имат топки, енергия и характер за тази игра.
Съгласен! Ама искам над рамената на водещите 3D-суратите на Марто и Вила като коментатори.
Отдавна пиша, че шампиони или не, подписалите договорите се представят пред най-масовата аудитория (ТВ) и не бива да се чудят - когато после, след играта, деца ги гонят за автографи или съседът ги гледа злобно и намусено. Вероятно на някои не им пука, но поне 50:50 не си дават сметка за последствията върху имиджа им.
За "саботажите", ДеВил и ДотърДени. Не мисля, че Дени саботира - кое? хладилника и банята ли? За Мама е по-вероятно, но обусловено от ролята й да бута и помага на щерката. (В този дух на хипотези, съжалявам, че Дунев и неговата не се събраха поне за 4-5-6-7 дни в игрите. Щеше да ми е интересно и какви актьорски подвизи им е определил Бога от сценария.)
И, като гледам какво се очертава за обединението, за какво им беше женското племе на Пишман-Съспенс Мастърите?

# 587
Eей, как ме ядоса тоя  Мастагарков! Чак се вкарвам в конспирация да е натиснат да го играе това благомирие. Няма как на синхроните да си относително обективен за съотборниците си, да си наясно какво те чака и да допускаш една и съща грешка вече кой ли път...Да си поговорели, да обсъдели кой иска да е капитан, а ма той Мишо много искал да е...А бе, човек! - знаеш кой те е нарочил, знаеш, че останалите страхливо следват господаря си, стреляй по Мартин, задай тон за гласуване, ако ще и резултата да е същият. Просто дай отпор, прояви характер.

оффф, лично се впрегнах,  живея с Риба вече над 20 години, но моята явно е акула. Smiley

Саботажи едва ли има, Реката им е невероятен стимул да дадат всичко то себе си за да са на удобствата. Интересно какво ли е развалило договора със Стопанството, може би "откраднатите" 2 краставици и 3 чушки, защото можеха да ги гаврят на тези две дестинации - Река и Стопанство, представяте ли си. SmileyТолкова е скръндзава тая година продукцията, че като нищо Марто да е платил Резиденцията за 3 месеца.

Играта беше страхотна. И да! Момчил, Рълев, Крум, Виктория са моите безгрешници.
Както Слабето отбеляза, Виолета не е тя откакто вади дънерите. Ужасно ѝ личи бавното темпо в което влезе и трябва да съм тотално бездушна за да не отчета, че жената наистина е разглобена, а на последната се потроши болезнено.
Ластиците тази година доста свободни в сравнение с предишните. Благо щеше да се навре в средата между люлките още малко. "Краси, имаш мъ!" оффф Rolling Eyes Smiley

# 588
Георги от Игри на волята Grinning

">#[/video]
И изморен Гого Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 13:04 от siana_

# 589
На страната съм на Мастагарков, ама на негово място, когато Мартин го захапа злобно защо бил номинирал Мишо и че самият той пък не искал да е капитан, защото можела капитанската да е елиминационна, от раз бих му заявила, че е смотан пъзльо и такива като него не номинирам от жал към тях Grinning 

Просто наистина се учудвам как не му идва от вътре да се защитава подобаващо и да хапе, като го хапят.

# 590
Като са били достатъчно глупави, за да влязат заради други хора (Алекса, Мудеви, дъщерята), олимпийците да си понесат излагацията.

# 591
  • Варна
Докато видя новата тема, тя отхвърчала дет се вика.
Много напред отивам, ама ако червените трябва да номинират тая седмица, Рълев дали ще стреля по някой от неговата коалиция? Снощи нали сподели, че е разочарован от тях, пък и го каза на Радо (макар и доста меко).

# 592
  • Берлин
А колко души съставят обединеното племе? Чудя се и кога ще се случи това. Нищо ново няма последните 2 седмици- и интригите, и коалициите, и продукцията...все си върви. Доскучава ми вече.

# 593
Докато видя новата тема, тя отхвърчала дет се вика.
Много напред отивам, ама ако червените трябва да номинират тая седмица, Рълев дали ще стреля по някой от неговата коалиция? Снощи нали сподели, че е разочарован от тях, пък и го каза на Радо (макар и доста меко).
Съмнявам се.

Рълев и да мрънка, и да не мрънка, няма да стреля по неговите си хора, на този етап поне.

# 594
Съгласна съм с едно мнение по напред в темата, че освен плуването не сме видели нещо  повече от Радо.
Ако Рълев, в един момент откаже да играе с него и за него, не ми се мисли тук  каква жлъч ще се излее върху него.
А сега да видим колко от вас ще си признаят/абстрахирайки се че Радо е сладур/, до кога и колко биха играли с Радо, пренебрегвайки собствената си игра. Аз лично в един момент може и да се дръпна. Ще трябва да се избира между него и себе си.
Та и Рълев така. Защото те двата с Крум теглят цялото племе. Раздават се до край. Даже започвам да симпатизирам до някъде на Крум, само заради  факта че играе много добре

# 595
Аз също извън плуването от Радко друго не съм видяла. Както е модерно да се казва-не е комплексен Simple Smile
Ако Рълев се откаже от него, ще е съвсем закономерно. Играта идва на друг етап. Гони се победа. Цената няма значение, ако ще и да си в съюз с Крюелчето, която пък играе за щерка си.
ПП. Радо дори не е сладур. Радо е темерут.
Да не забравяме обаче, че на финала е по-яко да си обграден с по-слаби играчи 'сепак Simple Smile

# 596
  • София
Като са били достатъчно глупави, за да влязат заради други хора (Алекса, Мудеви, дъщерята), олимпийците да си понесат излагацията.
Само да знаете, сръбския зет и нашенската снаха НЕ са влязли заради другия, а заради едно "топло београдско пријатељство"

# 597
И аз симпатизирам на Крум заради играта му Grinning

Идва ми малко baby face и голям схемаджия, но в игрите е торпедо наистина.

# 598
Аз харесвам Радо въпреки, че е разсеян от време на време. Не знам какво му беше вчера, но се виждаше , че не е в час. Докато тичаше имаше странна измъчена физиономия, все едно му беше лошо. Той се справи много добре на играта срещу Виолета и Никол на чистилището.

# 599
  • София
Е, как да не сме видели друго от Радо.
Победи Вили на плочките и на пъзела. И то супер убедително.
Вкара топчето за секунди на териториалната битка при разпадането на племето на Амазонките.
Много пъти е минавал халките и тарзан по няколко пъти.
В голямото тичане отбеляза точка.
Не блести и не се откроява с нещо, но си е много стабилен.
Напоследък обаче не е нещо във форма. Може да не е добре или да му е пуснало и да няма стимул, да е усетил манипулациите вътре.
Имайте предвид, че за един моралист и идеалист като него е невъзможно да вирееш в такава среда.
Не знам, но вчера нямаше никакъв живец в него, никакво желание за игра. Може и да не е това, а да е нещо здравословно, спекулирам с тези неща, но интуицията рядко ме лъже.

Общи условия

Активация на акаунт