💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 181
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 600
Е, хайде сега, на играта срещу Никол......Виолета също не е кой знае колко силна, аз съм на мнение, че без това безобразно предимство, щеше да си е пътник.

# 601
Съгласна съм с едно мнение по напред в темата, че освен плуването не сме видели нещо  повече от Радо.
Ако Рълев, в един момент откаже да играе с него и за него, не ми се мисли тук  каква жлъч ще се излее върху него.
А сега да видим колко от вас ще си признаят/абстрахирайки се че Радо е сладур/, до кога и колко биха играли с Радо, пренебрегвайки собствената си игра. Аз лично в един момент може и да се дръпна. Ще трябва да се избира между него и себе си.
Та и Рълев така. Защото те двата с Крум теглят цялото племе. Раздават се до край. Даже започвам да симпатизирам до някъде на Крум, само заради  факта че играе много добре

Моето мнение Stuck Out Tongue Winking Eye

И съм съгласна с твоето. Рълев ми е ниско долу по симпатии, не веднъж мрънках по него, но признавам, че се раздава в играта. И не е длъжен да носи някого, пък бил той и "агънце", на гръб през цялото предаване.

И Крум отдавна започна да ми харесва. Всъщност, той е агресивен само по време на игри. Толкова се раздава и очаква победата и нищо по-малко, че нервите му избиват. Но иначе ми се струва свестен.

# 602
Радо не се представи добре вчера,но смея да твърдя,че това се дължи на факта,че не беше поставен на правилния пост.Ако беше на мястото на Крум от самото начало никой нямаше да говори за неговото представяне в момента.Също така с изключение на вчера,Радо се справя много добре по трасето,а и не разбирам защо му се нахвърлят всички като дори той не е главния виновник за провала вчера.

# 603
  • София
Тц. Греда. Всъщност аз харесвам точно лошите този сезон. А това кой кого е решил да сваля - поел си е риска да се разчуе.
Смея да твърдя, че по-скоро си изключение, отколкото правило, съдейки по коментарите на масовия зрител в социалните мрежи.

# 604
Мартин отдавна е стигнал дъното, така че не му се ядосах много снощи. Дори се радвам, че дават екранно време на хора като него, за да могат повече зрители да усетят и да разпознават подобни хора около себе си. С уговорката, че миналата седмица прескачах драмите при Сините, снощи най-накрая ме хвана яд на Мастагарков. Колкото и да го разбирам, че е благ не само по име и че в живота е отборен спортист и съответно в Игрите пренася факта, че му е важно мнението на съотборниците, достатъчно време имаше да се усети, че тази игра не е като професионалната му. Или че поне Мартин не футболист.
А Радо отново се показа като пълен единак, нищо че искаше да игра е с Рълев. Колко време загуби да се учи да се люлее, да си сменя мястото, докато накрая приеме, че не го може и е по-добре да остави на Крум!? Сори, ама като капитан очаквах повече отборно мислене от него. Сещам се и за капитанската на Рълев, когато Радо му беше секундант, обърка го на една плочка и после го успокояваше, че нищо не е станало... И още по-назад едноличното му решение на изгони Цвети (как ли щеше да се справи тя, ако беше на мястото на Виолета снощи?), което много промени играта на племето. Не знам дали Рълев предложи Радо за капитан със скритата мисъл, че следващата капитанска може да е и елиминационна, но дори и да е така, много време му пази гърба и наистина го приемаше като по-малък брат. И като се замисля, Рълев е единствения влязъл като част от двойка, който изобщо дори не успя да се види повече с брат си.
Много се кефя на Крум и Рълев как на терен успяват да загърбят враждата си от масата и се раздават максимално. Вчера те изнесоха играта и на люлките, и на трасето, което минаха по два пъти.
Не мисля, че Виолета саботира. Просто по-ниския ѝ ръст и възрастта си казаха думата.

# 605
Рълев и Крум биха били убийствена комбинация от ден две Smiley, ако не беше пусти Гатьо със заверата за "оригинални" Гладиатори.

# 606
  • София
Впрочем, този беше сезона на спортистите, надявам се следващия да е сезона на манипулаторите и стратезите Grinning Ама качествени, от ранга на Джаферович, а не на Туньо.
Подобен сезон го пиши "избегал" в нашата мила родина.

Като заговорихме за стратези, не мисля, че има шанс Рълев да се обърне срещу Радо на съвет, само защото не се е справил на люлките. Той от самото начало гласува стратегически или поне се опитва, имайки предвид картите, които му бяха раздадени. Разочарован е от представянето на Радо в битката по същия начин, по който Радо беше разочарован от представянето на Цвети в редица битки, и по начина, по който отбелязваше всеки път, щом  тя се справи добре. И двамата много ги интересува кой как се представя физически, не могат да избягат от себе си, дори Радо повече държи на тези неща, но не са способни да се номинират един друг заради това. Смятам, че за осем седмици многократно са го доказали.

# 607
  • Другата България
Малко в повече ми идва това очерняне на Денислава заради една хипотетична и недоказана ситуация кого сваляла. Станахме като в мотото на амазонките, ама без мъжката сила.
А учудва ли те? Хипотезите рязко се умножават, когато не харесваме някого, да не говорим, когато са двама. Grinning
Да си дойдем на думата. Blush Не за Дени, а за това, че когато не харесваме някого, хипотезите на нехаресващите го се умножават. Blush
Това във връзка с Фифо и Жорката.
Фифо може още да го е яд, че не спечели, но това не означава автоматично, че обвинява друг за това. А Жорката ....ами тя и Жени беше в депресия.
Всичко е въпрос на лични пристрастия и виждания като следствие от тях.

# 608
Какво му се чудите на Масгатарков, то името му е такова Благомир - с благо и с мир.

# 609
  • Другата България
Аз съм сигурна,  че щом видяхме в промото вероятност Благо да клекне на Мартин, то това няма да се случи.
Убедена съм, че Мастагарков ще избере червените.

# 610
Мартин видя, че Мастагарков ще се бие срещу Радо и осъзна, че Благо ще победи. Осъзна че, Мастагарков ще се сдобие с още грошове и може би още някакво тайно предимство. Осъзна, че Мастагарков става много богат, много силен и с възможност да катурне някого ей така от раз.
И реши да си спасява з..... а, започвайки да се овърта около Благо.

# 611
Довечера ще гледам със свито сърце, даже може да не гледам въобще. Силно съм притеснена за Радо. Мастагарков е по-комплексен по принцип, но да видим... Но дори Радо да отпадне, поне ще си е по негова вина и ще е направил всичко според възможностите си. Знаеше, че може да е на елиминация, но не се ската, реши да играе, пък каквото стане.

Не знам след това обаче какво/кого ще гледам. Момчил и Рълев ги следя с интерес като цяло, ама и у Момчи напоследък нещо леееко взе да ме дразни и неговото мънкане, на моменти дори не мога да разбера какво казва, така ги смотолеви думите. Знам, че това просто му е начинът на изразяване, а иначе си държи позиция и мнение, обаче някак не ми е достатъчно, като че ли ми се иска още една идея по-ясно и категорично да говори и да се заявява, както и да защитава другите в ситуации като тази с Благо.

Между другото за следващите сезони трябва да въведат правило един човек да може да бъде капитан над определен брой пъти, или поне определен брой поредни пъти - примерно повече от два поредни пъти да нямат право да го избират и общо еди-колко си пъти. Те така като подхванат един, могат да го попилеят, както правят в момента с Мастагарков. Да не говорим, че и за зрителите става досадно и мъчително, поне за мен.

Оряшкова ми е втори Дунев, само дето той поне блести в игрите, а тя и там не е нищо особено. Без позиция, без мнение, без комуникация, нищо - ни звук, ни картина.

Не знам, не знам, за мен сезонът започна зле, малко се подобри, имаше някакъв пик, сега пак пада надолу. Като тегля чертата дотук - по-скоро ми е безинтересен.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 18:52 от Мила Атова

# 612
Не вярвам да има елиминация довечера. Ако отпадне и Радо гладиаторите стават 5 срещу 8 старейшини. Мастагарков няма шанс според мен да избере гладиаторите. Той дори да го тормози неговото племе, се чувства по-сигурен при тях.

# 613
  • в моя гьол
На Радо му клюфна гребена, откакто го направиха капитан.
Тъп да си, ще осъзнаеш, че капитанската най-вероятно ще е елиминационна и Рълев удобно му даде капитанството, измивайки си ръцете.
Нищо, че в племето това не се коментира.
То и в къщата на обесения не се говори за въже, ама всички си го мислят.
На въжето - Радо и Мастагарков.
На Благо поне си му казаха в прав текст, че го пращат на бесилката.
А на Радо му намазаха въжето с вазелин.
Да видим тая вечер около чия шия ще се стегне примката.

# 614
Оряшкова ми е втори Дунев, само дето той поне блести в игрите, а тя и там не е нищо особено. Без позиция, без мнение, без комуникация, нищо - ни звук, ни картина.
Да, приличат си. И двамата гледат много умно и разбиращо, когато им говориш. Кимат с глава, правят замислени физиономии... Аха да ти проговорят, ама още не смеят! LaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт