💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 144
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 645
  • Другата България
Ха, вчера се сетих и писах на кого ми прилича Рълев, и ей го на, днес попадам на това. Blush

# 646
  • София
Като се сетя Благо как предлагаше на Дунев да иде сам той (Благо) на камъняка, че да пази и помага на Николчето... Тогава не му обърнах много внимание, но сега си мисля, че би го направил, ако се чувства в истински приятелски отношения с някой. Глупаво би било, разбира се, но май си е такъв човекът, раздава се излишно в някои случаи...

# 647
  • София
И аз мисля, че не /само/ Рълев нахендри Радо в очертаващата се елиминация.
Снощи писах, че за мен основната заслуга е на Виолета. Все повече си го мисля. Виолета е стратег, мозъкът ѝ щрака като компютър, няма как да не е предвидила и тя тази вероятна елиминационна капитанска битка, каква по-добра възможност да се отърве от Радо, когото Рълев цени повече от нея? Така тя еднолично остава дясната му ръка и единствен съюзник напред в играта. Да не говорим, че и не харесваше Радо, прие го само заради Рълев.
Това, което не одобрявам в Рълев е, че се остави много лесно стрина да го манипулира. Наистина отказвам да вярвам, поне докато не видя епизода довечера, че Рълев е осъзнал вероятността да загуби Радо, и въпреки това го е изпратил на т.нар. “внезапна смърт“.
Като се замисля, леля Вили едновременно отслабва двете заварени коалиции. Цвети вече си тръгна, а сега е ред на Радо. Май се развиват доста добре плановете. Да видим как ще продължи. Уж движи с Рълев, но добере ли се до сливането, ще има заварени Дени и Марто. Там вече Вики не знам с кои. Дунката и той без мнение.
Става малко като с Алеко, който завари Зори и Мира.

Паля свещи Момчи и мистър Мастагар да оцеляват на битките, които ги пращат. Ясно е, че никой не ги иска в топ 8.

# 648
Започнах да правя планове за вечерта  и за пръв път от много време забравих ИВ. Мисля, че персонажите ми доскучават. Момчил, когото много харесвате- и той храни някакво его на "вечния победител" и "спасител на народите". Женските образи  съвсем загубиха свежест- Виолета от възрастта сигурно, но изглежда много уморена и утрепана. Другите- Теди, Оряшкова, Дени и не знам кого пропускам- не са ми секси. Малко като перачки. За мъжете също се отнася. Къде видяхте у Калоян походка- гъне се като зелен боб. Рълев и Крум с техните простотии, като и двете М. Дунев и Мишо са ми почти еднакво неприятни. Радо ми беше невинно агънце- на Радо, кажи ми защо тези политически снимки трябваше да видя? Употребяват те и те хвърлят... Та един Димо и Ралица ми  остават за хубост. Но Димо много повтаря "Погледнете..." Няма интрига и ме обхваща безразличие. Нещо трябва да променят, няма динамика така. Хубава вечер!

# 649
  • Другата България
Скрит текст:
И аз мисля, че не /само/ Рълев нахендри Радо в очертаващата се елиминация.
Снощи писах, че за мен основната заслуга е на Виолета. Все повече си го мисля. Виолета е стратег, мозъкът ѝ щрака като компютър, няма как да не е предвидила и тя тази вероятна елиминационна капитанска битка, каква по-добра възможност да се отърве от Радо, когото Рълев цени повече от нея? Така тя еднолично остава дясната му ръка и единствен съюзник напред в играта. Да не говорим, че и не харесваше Радо, прие го само заради Рълев.
Това, което не одобрявам в Рълев е, че се остави много лесно стрина да го манипулира. Наистина отказвам да вярвам, поне докато не видя епизода довечера, че Рълев е осъзнал вероятността да загуби Радо, и въпреки това го е изпратил на т.нар. “внезапна смърт“.
Като се замисля, леля Вили едновременно отслабва двете заварени коалиции. Цвети вече си тръгна, а сега е ред на Радо. Май се развиват доста добре плановете. Да видим как ще продължи. Уж движи с Рълев, но добере ли се до сливането, ще има заварени Дени и Марто. Там вече Вики не знам с кои. Дунката и той без мнение.
Става малко като с Алеко, който завари Зори и Мира.

Паля свещи Момчи и мистър Мастагар да оцеляват на битките, които ги пращата. Ясно е, че никой не ги иска в топ 8.
Това също, да. Съгласна съм напълно. Виолета за момента поне в личната ми класация изпреварва Мартин по стратегическо мислене, и то при двойно по-трудна задача - да играе за друг, а не за себе си. Така хем трябва да мисли за собственото си оцеляване /за да е полезна за Дени/, хем за нейното - на Денислава. Докато самата Денислава .....но пък и що да се мОри, като има кой да го прави вместо нея?
На Вики ще ѝ намажат ските, така мисля. След като Мастагар изчезне, Мартин ще има нужда от нова “жертва“. Първоначално няма да е Момчи, вече писахме, няма и да е Мишо. Остават Вики и Оряшкова. Освен ако няма някаква друга врътка с племената, числеността им е ....различна, а ако и тази седмица отпадне червен....
Лично на мен ми е интересен момента, в който Рълев ще се раздели с Виолета. Ще си променя изцяло мнението за него, ако се усети и именно той я разкара.

# 650
Е, как да не е заплаха Благо за Мартин?? Благо е силен и може да отстрани Мартин в последващо единоборство. Всеки гледа да се обгради със слаби, и едновременно верни играчи, които пък гравитират и се задържат в игра именно заради верността си, за да гласуват.
Това е много точно и вярно, но в случая с Мартин не е много подходящо, защото надали си прави илюзии, че с посредствените си качества има шанс за победа. Да продукцията му помага, бута го, дори откровено си беше отпаднал, но без капка свян и срам си го върнаха в играта, но чак пък да се надява на победа е абсурдно.
Може да е всякакъв, но глупав не е и си знае реалните възможности.
Благо още щеше да е в орбитата му, но Мартин го нарочи не защото е силен, а защото на няколко пъти не изпълни безпрекословно волята му. Той очаква от него пълно подчинение и послушание, при първите леки наченки на самостоятелно мислене не просто го нарита, а се вманиачи по неговото отстраняване от играта.
Това е моята трактовка за динамиката на отношенията им.
При всеки друг играч и други обстоятелства твоите разсъждения са точно в десетката. За претендентите е в интерес силните да отпадат и да вървят напред с преодолими съперници.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 17:25 от sineva 1

# 651
Когато в една група има един , явно отровен човек, той заразява и другите , направо се разпространява като епидемия, и така що годе нормални люде, като Оряшкова, Вики , Рълев и пр. също попиха бързо и се вляха в глутницата. Толкова е силно облъчването, че даже и мен ме хвана - така се смях когато падаше Виолета и се трескаше по коловете, че чак ме е срам Joy
Иначе , хубава битка, , накрая разбира се Чък Норис се върна , намери бързо изгубеното парче, мина всички препятствия наново, можеше да мине и морските от съботната битка, но ги бяха прибрали. Grinning
Искрено се надявам Мастъргард , да тегли една на Мартин и да си изчисти името. Като кученце което бият , а после му хвърлят кокалче, върти опашка. Разбирам, че е добър човек, но такива "добри хора" позволяват на Мартиновците да живеят, виреят и се разрастват . Продукцията му дава шанс , вече е в неговите ръце правото да си тръгне като мъж , или пак да подвие опашка. Тогава мен ще ме загуби , и грам повече няма да го съжаля .
Отрново приятна намеса на продукцията , за да уравновеси баланса при коалициите
Ето го моя сценарий , ако
Мастагарков -3 гласа + Крум + Калоян = 5  стрелба по Виолета
Радо 2 гласа - Виолета ,Теди ,Рълев  = 5  и Радо решава.
 Не зная загубилият капитан , дали ще бъде елиминиран или просто преместен или друг човек от червените ще бъде преместен , но ми се струва , че групата на Крум ще има превес , и  Виолета ще е номинираната
Старейшините , ако не разберат , че Мастрагарков е при червените, а Радо е отпадна, ще мислят, че на елиминация отива Крум , и вероятно ще му пратят Момчи(с надеждата Крум да го отстрани) . И Момчи се прибира със златцето на Виолета Hug

# 652
Ха, вчера се сетих и писах на кого ми прилича Рълев, и ей го на, днес попадам на това. Blush

Хахаха Пиерлуиджи Колина! Satisfied
Мда приликата е голяма, освен прическата на очи се набива, усмивката и синия поглед.Nerd Но обонятелният орган на Рълев няма стигане. Smiley Но пък това си му е чара донякъде.
Добро попадение, Мери! Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 19:00 от sineva 1

# 653
Калата каза на стрийм,че тази седмица ще е интереснa и трябва да се следи,защото ще се случват "някакви неща".

# 654
Радо не го интересува дали е елиминационна. Радо и Рълев се държат досега поради "равенството" помежду им. Начинът, по който сме видели техните отношения и по който Радо мисли, многократно казвайки "и какво, ако е елиминация", както и абсолютната охота, с която Рълев прие капитанството предишната седмица, макар да имаше точно толкова шанс за елиминационна - не е предателство, не е стратегия. Естественият ход на нещата е за тях. В момента, в който се извъртят ще започнат да бутат някого друг, но за двамата е императивно да минат през това.Те вярват, че им се полага по заслуги, риска е второстепенен.

Някой спомена, че капитанските са окей за началото и риск във втора фаза и това е така. Все пак в началото и наградата е много по-малка, във втора фаза имаш стратегически превес в играта само с едно капитанство, а и бройката капитански елиминационни зависи от здравето на каста. Миналата година бяха четири, тази и една не сме имали, а сме три седмици преди сливане. Бройката им е доста по-близка и без тези елиминации.

# 655
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Интересна динамика се наблюдава във форума. Отначало Рълев не се забелязваше толкова на фона на Момчил и той набра маса фенове. Логично се появи и силна маса нехаресващи го. После Рълев изгря и стана любимец, хайде отново се смениха нагласите и Рълев е нехаресван, а Момчил реабилитиран като любимец. Същото стана с Радо, Мастагарков, Мартин, Цвети и Денислава. Само Виолета държи фронта и отначало до край подозирам, че ще си остане нехаресвана. "От осанна до разпни го" толкова хора за два месеца игра, после защо Фродо и компания ще имат наплив от желаещи за игрите и цунами от реклами. Хората обичат героите, но още повече обичат падналите такива.

# 656
Вече е потвърдено, че единият капитан отпада тази вечер от анонса на Фейсбук страницата. Явно сте прави, че Радо ще потегли, а Мастагара ще иде да обърне коалициите при червените.

# 657
Дяволо, прекрасна тема. 💗 Искам Ол Стара, но със звезди и от С1.

А как ви се струва вместо All Stars да направят сезон с концепцията Heroes vs Villains?
Е,тогава ще падне голямо шоу, в отбора на "лошите" ще са едни сметки,схеми,планове, чертежи, а "добрите" ще го карат на "мъжки" думи,чест и достойнство и ще се чудят защо отпадат 😂

# 658
# 659
Горкият Радо, един от малкото симпатични в тая пародия... сигурна съм че ще липсва на много зрители

Общи условия

Активация на акаунт