💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 149
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз очаквам по-завъртян сюжет. Мастагарков печели лично предимство-правото да изпрати някой при Гладиаторите. Мартин разбира, че има лично предимство и започва да му се мазни. На битката Ралица и Димо питат Мастагарков кой ще изпрати и той праща Мартин. Мартин и Виолета се прегръщат сякаш нищо не е било и погват останалите.Joy
изпускаш един важен детайл: как го виждаш Мартин на реката след само 1 ден в резиденция, и при 3(без 1 ден) предстоящи седмици до сливането.
Момчил го каза на синхрон вчера: "Това беше последното им ядене"

# 631
Ама вчера Мастагарков казваше на Калоян "откраднете ме", т.е.,той си вижда в тройна коалиция с Калоян и Крум в тяхното племе, срещу Виолета, Теодора, Рълев и Радо (ако пък отпада Радо стават две коалиции от по трима). Докато при Старейшини са 2-ма с Момчил срещу 6-ма. Дори и да остане там и да прати Мартин при Гладиатори, пак ще е малцинство и бушон при Старейшини, ако Денислава успее да се наложи и да продължи делото на Мартин.
А може и Мастагарков да държи да е на резидензия (щото си е доста гладен) и смята, че Дунев и Оряшкова ще подкрепят него ако го няма Мартин и така да реши го изпрати на реката.
Аз очаквам по-завъртян сюжет. Мастагарков печели лично предимство-правото да изпрати някой при Гладиаторите. Мартин разбира, че има лично предимство и започва да му се мазни. На битката Ралица и Димо питат Мастагарков кой ще изпрати и той праща Мартин. Мартин и Виолета се прегръщат сякаш нищо не е било и погват останалите.Joy

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 15:40 от cool_style

# 632

Когато Рълев беше под натиск на Крум, беше симпатичен на болшинството, а Крум не беше много долюбван. Сега е обратно и Рълев посъбра негативи, а Крум - симпатии.

На мен Рълев не ми беше симпатичен. Всякак се опитваше да се вклини, чак ми беше нелепо и нахално.

# 633
  • София
Азащо да не отиде при Гладиаторите и после да си вземе Момчил

# 634
Мастагарков много ме кефи на терен. Много се раздава. Силен играч е.
Той и Момчил са ми топ този сезон. Като Момчил ми е на 1-во място, на Благо му липсва социална игра.

Забавно ми беше как Мартин за незнам кой път се мъчи да се оттърве от Мастагарков и все не успява. Надявам се довечера Благо да бие и да отиде при Гладиаторите.

# 635
Май показват как властта ражда тирани  🙃. Нещо като "Приказка за стълбата"

Когато Рълев беше под натиск на Крум, беше симпатичен на болшинството, а Крум не беше много долюбван. Сега е обратно и Рълев посъбра негативи, а Крум - симпатии.

# 636
  • София
Българският народ има още една много хубава приказка - "Пази Боже сляпо да прогледне"

# 637
изпускаш един важен детайл: как го виждаш Мартин на реката след само 1 ден в резиденция, и при 3(без 1 ден) предстоящи седмици до сливането.
Момчил го каза на синхрон вчера: "Това беше последното им ядене"
Може Мартин да е пропуснал вноска по кредита за резиденцията. Знам ли? Joy

# 638
  • Другата България
Да си дойдем на думата. Blush Не за Дени, а за това, че когато не харесваме някого, хипотезите на нехаресващите го се умножават. Blush
Това във връзка с Фифо и Жорката.
Фифо може още да го е яд, че не спечели, но това не означава автоматично, че обвинява друг за това. А Жорката ....ами тя и Жени беше в депресия.
Всичко е въпрос на лични пристрастия и виждания като следствие от тях.
Аз харесвам Георги. И никога не съм измисляла връзки, тъщи или сексуални отношения на Филип в и извън формата, само защото не го харесвам. Жени беше депресирана от виртуалния тормоз, на който беше подложена по време на излъчване на формата, от самото преживяване има само добри спомени и голям брой нови приятели. Георги се депресира именно от преживяното в предаването, въпреки че е по-скоро изцяло облагодетелстван, що се отнася до зрителска подкрепа. Това за подкрепата се отнася и за Филип, т.е., той също се радваше на такава по време на излъчването на формата, очевидно разочарованието му идва от продукцията, в която е участвал. На мен няма нужда да ми се вменява кого харесвам и кого не - аз съм го заявила, рядко си служа с хипотези, и много често цитирам реални ситуации, и буквално излъчени кадри, не съм фен на демагогията. Не мога да повярвам, че подобна дискусия тръгна от отбелязването на обективния факт, че Филип и Георги ще участват в All Stars. Grinning В този ред на мисли е редно да се отбележи, че Юлиян, например, който също е доста жален от зрителите, няма да участва, и едва ли само защото не е поканен, от споделеното от него в социалните мрежи, оставам с впечатлението, че той и не би приел покана, именно заради първоначалното си преживяване. Така че, хора всякакви, всеки със своите мотиви за участие или липсата на такова.

А, и, Жени, със сигурност няма да участва в All Stars, което потвърждава точно това, което и твърдя - относно разочарованието.
Далеч съм от мисълта да ти вменявам кого харесваш или кого не, казвам само, че в зависимост от това кого по-скоро не харесваш, си в състояние да видиш неща за хората, които НЕ харесваш там, където ги няма. И това не се отнася само за теб, отнася се за всеки, включително и за мен. Просто хората така сме устроени. Поне 90% от нас /слагам себе си в това число, да/. Разбира се, има и изключения, но самата дума “очевидно“ /за теб/ на мен ми говори, че за друг /за мен, а и не само/ това може да не е така. Една реална ситуация дори за настоящия сезон се интерпретира от гледащия я по начина, по който я вижда именно според собствените си разбирания и мнения за участникът, попаднал в нея.
И не, дискусията не тръгна от там, но понеже няма да си кажем нищо, което вече не сме си казали, аз поне я приключвам, защото поне за мен е безсмислено.
Що се отнася до Юлиян, смело мога да заявя, че впечатлението ти е грешно. Blush
Но няма да отварям дума и за него, защото и това е говорено много пъти.

# 639
Мастагарков много ме кефи на терен. Много се раздава. Силен играч е.
Той и Момчил са ми топ този сезон. Като Момчил ми е на 1-во място, на Благо му липсва социална игра.

Забавно ми беше как Мартин за незнам кой път се мъчи да се оттърве от Мастагарков и все не успява. Надявам се довечера Благо да бие и да отиде при Гладиаторите.

Да, единствено аз имам друг причт относно т.нар. социална игра.
Когато Момчи бе захапан от Мудеви и той опита да влезне в обяснителен режим по абсолютно същия или поне сходен начин, както Мастагара опитва да комуникира. За тях да комуникираш и да имаш доводи очевидно е важно и търсят отговори за това или онова. Е, с махането на Мудев, Момчи превключи обяснителния режим просто.

Аз тук съм малко наопаки сякаш в повечето случаи.
Например-харесвах Вили. Ако съм честна, все още харесвам някои нейни изяви, просто осъждам остро други такива, та няма как еднозначно да и търся кусури само, защото "не я харесвам" напоследък, образно казано.Също така, докато я харесвах ясно виждах лошите и страни и не съм ги замазвала или отричала.
Бях и една от малкото, които, въпреки, че не харесваха особено Цвети, виждах много нейни качества и при друго решение на продукцията тя щеше да е доста добре поставен и силен играч, въпреки, че не я харесвам и не ми е била фаворит. Това обаче няма как да ме изкриви и да видя нещата изцяло в неин ущърб и категорично не смятам, че е била мрънкало илич е "сама си е виновна" за отпадането.
Рълев ми е крайно несимпатичен още с напуленото си бутане още от първия ден (мразя израза от Ден Едно) и опита му на всяка цена също да се хареса на пичуити. Това обаче по никакъв начин не може да замъгли съзнанието ми до степен, да не виждам, че при дадените условия от продукция и стечение на обстоятелства, вади най-доброто за себе си. Т.е не е като да няма качества в случая, за да финишира.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 15:54 от фаастък

# 640
За мен хора, като Дунев, Оряшкова, Елица… не бива да участват в такива формати. Хубаво е да ги помнят хората с постиженията, а не да им се срива имиджа. Елица излезе като ревлива панда, Дунев като мишка, а Оряшкова като безхарактерна. Аз не мисля, че човек постигнал толкова много в спорта си може да е, което и да е от изброените. Не се връзва просто. Световен шампион не се става ако си се скатавал. Олимпиец пък още по-малко. Не трябва да влизат в Тупаревски ентъртеймънти.

Koe от гореспоменатите е тупарова измислица и пропаганда?
Елица ни наводни с ревове, Дунев е абсолютен мишкар от ден първи и явно така си планува да стигне финалите.
Оряшкова никога не дава ясна позиция и вечно шикалкави.
Това не е Тупарев,това са си те .

Мартин ми беше един от любимците,но след тези атаки срещу Мастагарков (мноого грозно), ме отблъсна.
Не мога да си представя какво е да живееш с такъв токсичен,налагащ се, злопаметен и озлобен мъж като него.Аха да му кажеш нещо на криво и цял месец ще ти съсипва настроението и дните с тормоз.

Връщам се да чета.

# 641
  • Другата България
И аз мисля, че не /само/ Рълев нахендри Радо в очертаващата се елиминация.
Снощи писах, че за мен основната заслуга е на Виолета. Все повече си го мисля. Виолета е стратег, мозъкът ѝ щрака като компютър, няма как да не е предвидила и тя тази вероятна елиминационна капитанска битка, каква по-добра възможност да се отърве от Радо, когото Рълев цени повече от нея? Така тя еднолично остава дясната му ръка и единствен съюзник напред в играта. Да не говорим, че и не харесваше Радо, прие го само заради Рълев.
Това, което не одобрявам в Рълев е, че се остави много лесно стрина да го манипулира. Наистина отказвам да вярвам, поне докато не видя епизода довечера, че Рълев е осъзнал вероятността да загуби Радо, и въпреки това го е изпратил на т.нар. “внезапна смърт“.
Що се отнася до Мартин, и аз мисля, че промяната в поведението му спрямо Мастагар се дължи именно на вероятната полза, която може да извлече от него, след като видя противниковия капитан и прецени, че Мастагар може да го победи. Той все още не знае какво ще е предимството му, но вече вижда изгода от него. Затова и вероятно си е дал вид, че “заравя томахавката“. Но след всичко сторено Мастагар ще трябва да е последния ....бунак, за да му повярва.

# 642
Забавно, забавно, но повече прилича на някаква обсесия. Scream И то при положение, че Благо не му е никаква заплаха, защото само чака да го потупа окуражително по главата и да размаха щастливо с опашка.
Надявам се, ако Благо има възможност да се измъкне от племето да го направи, а не да се задейства при него Стокхолмския синдром и да подвие кротко опашка. Frowning1
Като се сетя за Благо си представям с едно голямо, силно, но послушно, кротко куче, което чака до вратата своя строг стопанин да се върне и копнее за одобрението му. Когато стопанинът му е сърдит и недоволен, и го наритва е тъжно, самотно и иска да си тръгне, но при първото поощрително потупване е готово да забрави ритниците и кютека и да легне кротко в краката му, щастливо, че отново е необходимо. Sad

# 643
Е, как да не е заплаха Благо за Мартин?? Благо е силен и може да отстрани Мартин в последващо единоборство. Всеки гледа да се обгради със слаби, и едновременно верни играчи, които пък гравитират и се задържат в игра именно заради верността си, за да гласуват.

# 644
За мен хора, като Дунев, Оряшкова, Елица… не бива да участват в такива формати. Хубаво е да ги помнят хората с постиженията, а не да им се срива имиджа. Елица излезе като ревлива панда, Дунев като мишка, а Оряшкова като безхарактерна. Аз не мисля, че човек постигнал толкова много в спорта си може да е, което и да е от изброените. Не се връзва просто. Световен шампион не се става ако си се скатавал. Олимпиец пък още по-малко. Не трябва да влизат в Тупаревски ентъртеймънти.

Koe от гореспоменатите е тупарова измислица и пропаганда?
Елица ни наводни с ревове, Дунев е абсолютен мишкар от ден първи и явно така си планува да стигне финалите.
Оряшкова никога не дава ясна позиция и вечно шикалкави.
Това не е Тупарев,това са си те .

Мартин ми беше един от любимците,но след тези атаки срещу Мастагарков (мноого грозно), ме отблъсна.
Не мога да си представя какво е да живееш с такъв токсичен,налагащ се, злопаметен и озлобен мъж като него.Аха да му кажеш нещо на криво и цял месец ще ти съсипва настроението и дните с тормоз.

Връщам се да чета.

Това са те, от това, което са ти показали. Монтажа е силата на телевизията. Специално тях двамата не ги познавам в реалния живот, но се съмнявам ако са безхарактерни да са успели да преборят жестоката конкуренция до световната титла и олимпийското сребро.

Общи условия

Активация на акаунт