💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 158
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Да си дойдем на думата. Blush Не за Дени, а за това, че когато не харесваме някого, хипотезите на нехаресващите го се умножават. Blush
Това във връзка с Фифо и Жорката.
Фифо може още да го е яд, че не спечели, но това не означава автоматично, че обвинява друг за това. А Жорката ....ами тя и Жени беше в депресия.
Всичко е въпрос на лични пристрастия и виждания като следствие от тях.
Аз харесвам Георги. И никога не съм измисляла връзки, тъщи или сексуални отношения на Филип в и извън формата, само защото не го харесвам. Жени беше депресирана от виртуалния тормоз, на който беше подложена по време на излъчване на формата, от самото преживяване има само добри спомени и голям брой нови приятели. Георги се депресира именно от преживяното в предаването, въпреки че е по-скоро изцяло облагодетелстван, що се отнася до зрителска подкрепа. Това за подкрепата се отнася и за Филип, т.е., той също се радваше на такава по време на излъчването на формата, очевидно разочарованието му идва от продукцията, в която е участвал. На мен няма нужда да ми се вменява кого харесвам и кого не - аз съм го заявила, рядко си служа с хипотези, и много често цитирам реални ситуации, и буквално излъчени кадри, не съм фен на демагогията. Не мога да повярвам, че подобна дискусия тръгна от отбелязването на обективния факт, че Филип и Георги ще участват в All Stars. Grinning В този ред на мисли е редно да се отбележи, че Юлиян, например, който също е доста жален от зрителите, няма да участва, и едва ли само защото не е поканен, от споделеното от него в социалните мрежи, оставам с впечатлението, че той и не би приел покана, именно заради първоначалното си преживяване. Така че, хора всякакви, всеки със своите мотиви за участие или липсата на такова.

А, и, Жени, със сигурност няма да участва в All Stars, което потвърждава точно това, което и твърдя - относно разочарованието.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 14:40 от La Vikinga

# 616
Според мен Радо вече няма желание и хъс за игра.
Явно разбра, че нищо не става случайно...

# 617
Абсолютно не съм съгласна, че Рълев намаза ските на Радо. У двамата има желанието да са капитани от ден едно, когато им беше обещавано от мъжката завера, че "като им дойде реда" ще стане и така и не се случи. Капитанството е нещо, което ако Рълев не даде на Радо ще е по-голямо предателство, отколкото ако го прати на елиминационна. За тях има различна тежест.

# 618
  • София
Абсолютно не съм съгласна, че Рълев намаза ските на Радо. У двамата има желанието да са капитани от ден едно, когато им беше обещавано от мъжката завера, че "като им дойде реда" ще стане и така и не се случи. Капитанството е нещо, което ако Рълев не даде на Радо ще е по-голямо предателство, отколкото ако го прати на елиминационна. За тях има различна тежест.
Така е, червеният отбор като цяло приема различно капитанството. Различно от сините клоуни, имам предвид.

# 619
От анкета излиза, че най-симпатични са ни Вики и Мишо. Одобрявам 🦾

# 620
И аз не мисля, че Рълев нарочно нахендри Радо като капитан, но още след играта с картите (Р-Р и М-М) започна да се усеща едно недоволство у Рълев срещу Радо. Тогава на един синхрон Рълев смънка нещо за това, че Радо объркал картите.

# 621
Не вярвам да има елиминация довечера. Ако отпадне и Радо гладиаторите стават 5 срещу 8 старейшини. Мастагарков няма шанс според мен да избере гладиаторите. Той дори да го тормози неговото племе, се чувства по-сигурен при тях.
А има и друга възможност. Предимството на победителя/евентуално Благо/да има като първа награда да вкара друг в червеното племе. И той праща Мартин. После му предлагат и той да си избере племе. И той решава също да стане Гладиатор.

# 622
  • София
Когато Злото се материализира при Гладиаторите, в един от напоителните си синхрони, с менторски тон ни беше обяснено, че Рълев иска да играе с Радо, но в един момент ще трябва да го остави. Без да гласува явно срещу него, разбира се. Подозирам, че този момент дойде, довечера ще си кажем чао с агънцето. А червените ще получат бонус - моделчето. Дано им приседне на Виолетината коалиция

# 623
Аз пък ще се накефя Радо да победи тази вечер. Защо всички са убедени ,че Мастагара печели? Аз такъв спойлер в промото не видях.

# 624
  • София
Не вярвам да има елиминация довечера. Ако отпадне и Радо гладиаторите стават 5 срещу 8 старейшини. Мастагарков няма шанс според мен да избере гладиаторите. Той дори да го тормози неговото племе, се чувства по-сигурен при тях.
А има и друга възможност. Предимството на победителя/евентуално Благо/да има като първа награда да вкара друг в червеното племе. И той праща Мартин. После му предлагат и той да си избере племе. И той решава също да стане Гладиатор.

И аз точно това си мисля от вчера, че Благо, ако победи, ще има възможност да махне един от тях и ще избере Мартин. Но, няма как да е само това, защото излиза, че победителят печели за награда да си отслаби племето. От друга страна видяхме какво "наказание" получи Виолета и нищо чудно и така да стане.

Уф, забравих, че Димо каза, че ще има право да избере в кое племе да продължи, но все пак смятам, че ще е или той да стане червен или да избере да изпрати друг и все пак Мартин да стане червен.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 15:10 от gg__

# 625
Трасето на играта ми изглежда като това от снощи. Благо е по-добър на него.

# 626
  • София
За довечера (а и до края на сезона), мотото ще бъде "Очаквайте неочакваното". Никаква логика по отношение на "правила", "действия" и "развитие" вече не трябва да се търси

# 627
Аз очаквам по-завъртян сюжет. Мастагарков печели лично предимство-правото да изпрати някой при Гладиаторите. Мартин разбира, че има лично предимство и започва да му се мазни. На битката Ралица и Димо питат Мастагарков кой ще изпрати и той праща Мартин. Мартин и Виолета се прегръщат сякаш нищо не е било и погват останалите.Joy

# 628
Капитанството е нещо, което всеки се бута да вземе в началото, когато носи дивиденти. От един момент нататък е огромен риск и посредствен играч осъзнава, че може да му е за довиждане.
Не е ок да ти дойде реда от тук насетне някак.

# 629
Оряшкова ми е втори Дунев, само дето той поне блести в игрите, а тя и там не е нищо особено. Без позиция, без мнение, без комуникация, нищо - ни звук, ни картина.
Да, приличат си. И двамата гледат много умно и разбиращо, когато им говориш. Кимат с глава, правят замислени физиономии... Аха да ти проговорят, ама още не смеят! LaughingLaughing

Това много ми хареса 👍👍👍. На тия години да си и да нямаш собствено мнение.

От дотук излъчените епизоди си направих извода, че колкото повече си мълчиш и се изказваш само когато си подготвен, толкова повече събираш симпатиите на хората (Пример Момчил). Когато Рълев беше под натиск на Крум, беше симпатичен на болшинството, а Крум не беше много долюбван. Сега е обратно и Рълев посъбра негативи, а Крум - симпатии.

Общи условия

Активация на акаунт