💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 819
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 735
Дунев някой виждал ли го е след игрите? Би трябвало да ходи небръснат, че от срам как се поглежда в огледалото? Срам, срам...

# 736
Радо ще се оптимизира Grinning

# 737
  • На Изток от Рая
Тази игра вече за н'ам кой си път ще я дават.

# 738
  • София
Радо щял да се оптимизира. Grinning Направо да ъпдейтне софтуера.

# 739
  • София
То хубаво ама да имаше и малко плуване...
Ако беше някой фаворит на продукцията щеше да има плуване.

# 740
Димо:
"Племената искаха елиминационна битка."
Кога точно?

# 741
Радо ще се оптимизира Grinning
Хаха … и аз точно мислех на работа да се оптимизирам … дано ми се получи Simple Smile

# 742
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Радо, Радо такива хора дошли за играта, чисти, неопетнени нямат място в това грозно и пошло шоО. Рядко има толкова идеалистичен участник, ето мъжки е готов да си понесе последствията като капитан, приема го с достойнство без да прави схеми, да се оплаква и мрънка.

# 743
Благо е наивен, но добряк. Сам сред вълци и овце. Това си е подвиг. И не каза лоша дума на никого.
За Радо ме е яд, че няма плуване.
Залагам Благо да остане син.

# 744
То хубаво ама да имаше и малко плуване...
Ако беше някой фаворит на продукцията щеше да има плуване.
Баш това си помислих,като видях играта.Така ми се искаше хубава водна битка!

# 745
  • София
Ако морето не го позволява-няма да има плуване..Не търсете конспирации във всичко.

# 746
  • Другата България
Именно, чисто и съвсем искрено момче, което за годините си е постигнало толкова много, само, без помощ на майки нотариуси и бащинамсикви, без да има верига заведения, без да се сватосва с известни или “известни“, всичко постигнато е с много труд.
Единствен минус, единствен е онази снимка с големия Кумчо Вълчо. Но съм склонна и нея да му простя....

# 747
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ако наистина Мастагарков победи (дано не) и му дадат избор за племе и той отново остане при Мартин и Денислава си заслужава отношението и хейта от тях. Стокхолмски синдром по учебник. Дано да греша.

# 748
Денислава е по-противна от майка си!

# 749
  • София
Честно казано, Мастагарков започва да ме дразни! Не може да е чак толкова глупав, че да не се сеща защо Мартин иска да стоплят отношенията точно сега. То е толкова близко до акъла, а той се върза като първия шаран. Това дори не е наивност, много е странно. На колко години е този човек, че разсъждава като детенце?

Дано не реши да остане при Старейшините, ако има възможност да смени племето!

Общи условия

Активация на акаунт