💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 757
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 750
  • През девет планини в десета...
Мисля си за жената на Мартин как ли живее с него. Как да му вярва че е искрен с нея и не я манипулира. Това не е живот...

# 751
  • Другата България
Аз си мълча.
Убедена съм, че Мастагар ще почервенее.

# 752
Единствен минус, единствен е онази снимка с големия Кумчо Вълчо. Но съм склонна и нея да му простя....
Каква снимка?!

# 753
Аз си мълча.
Убедена съм, че Мастагар ще почервенее.
И аз. Не може да е чак толкова тъп, че да се върже на сладките приказки на Мартин.

# 754
  • BG-DE
Мисля си за жената на Мартин как ли живее с него. Как да му вярва че е искрен с нея и не я манипулира. Това не е живот...
Не я мисли, той е разведен 😊 Чудя се Мастагарков толкова ли е наивен наистина🤔

# 755
  • софия
Мадагаскарков му е малко всичко това, което го сполита. Няма такова овчедушие. То бива, то може и вечно мънкащата драма да вкара. Рицарят на печалния образ и липсата на всякаква мисловна дейност. Малко му е, още трябва. Всяка дума му е предпоследна. Ауууу, много избеснях.

# 756
Единствен минус, единствен е онази снимка с големия Кумчо Вълчо. Но съм склонна и нея да му простя....
Каква снимка?!

# 757
  • Другата България
Каква снимка?!

Не ми се търси, назад е в темата.
Скрит текст:
С Бойко Борисов.
Май е член на ГЕРБ.

# 758
# 759
Радо продължава с бисерите - "А не да се измакса още от началото" Grinning

# 760
Не може ли да отпадне Димо? И Благо и Радо ги искам още в играта

# 761
не е лошо човека да се снима с
Бай Ганьо

# 762
  • Берлин
То...не ми се пише,чак пък толкова...последна дупка,давай, Мастагарков...мъка. Добре,че нон-стоп ми звънят маскирани дечурлига, та раздавам лакомства

# 763
Аз още днес писах за Мастагарков, че има поведение на бито куче, което само чака благоволение да го погалят. Не ме изненадва поведението му, той е такъв типаж.
А Крум, колкото и да е нелицеприятно, е напълно прав относно Радо.

# 764
  • София
Загубих надежда за смислено поведение от Манатарков, поне ще се полюбувам на гледката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт