💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 678
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Дано си права, не че имам нещо против Радо, никак даже, но май за него ще е по-добре да се оптимизира вкъщи. А Манатарковата кауза я взех присърце.

# 781
  • София
Аз си мълча.
Убедена съм, че Мастагар ще почервенее.
И аз. Не може да е чак толкова тъп, че да се върже на сладките приказки на Мартин.

Ако почервенее и му запазят гласовете, ще стане много интересно!
На мен ми харесват тези катаклизми в племената 😊

# 782
  • Някъде там...
Защото явно Мастагарков повече пасва на сценария на продукцията. Защо не дадоха тук играта на Виолета и Цвети примерно?

# 783
  • Другата България
Вероятно риторично питаш, но все пак да кажа - защото Радо е шампион/рекордьор по/на плуване, а Мастагар е от хората, които трябва да останат още....там колкото трябва в сериала.
Защото Радо се изчерпа, Рълев вече има нов, доста по-“отворен“ съюзник, Радо не е нужен, вече.
А Мастагар вероятно го готвят за нови интриги, все пак се очаква да играе с Крум /аз мисля, че няма да стане точно така/.

# 784
Изпуснах нещо правилата. Този който падне, отпада ли?

# 785
  • София
Изпуснах нещо правилата. Този който падне, отпада ли?
Да..напуска

# 786
  • София
Радо затвори с една обиколка Мастагарков. Айде момче!

# 787
На пъзела ще се види кой ,кой е.

# 788
  • София
Е, при толкова падания не мисля, че може да навакса цяла обиколка! Че вероятно и още падания ще има!

# 789
  • Берлин
Музиката кефи

# 790
Димо усеща ли се какво отговори - "И имаме обрат, Радо затваря Мастагарков с една обиколка"

# 791
  • София
Радостин е по-добър от Мастагарков във всеки един елемент на сушата!

# 792
Радо на тази въртележка е като на лунапарк. Ще ми липсва да го гледам, определено. Удоволствието е не само от машини като Рълев и Момчи, но и от хора като Радо, които просто се забавляват по техния си начин. Това, което ме успокоява е, че отпадането на Радо няма да го трогне твърде много.

Колкото до плуването. Защо да има плуване? Неравностойно ще е и то много.

# 793
  • BG-DE
Е, то понеже честността е определяща в този формат 😂 и Цвети не можеше да плува ама ...

# 794
Каква балерина само

Общи условия

Активация на акаунт