💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 540
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 960
  • Берлин
Искам Мастагар с К&К, не че ги харесвам. Искам истинска интрига и Вила /+белозъбите / вън, ама позорнооо

# 961
Интересно Мартин какво подло нещо гласи за Денислава.
Сега и пред нея и на синхроните говори за нея, като за най-най-доверен. Ама няма как да не предвижда, че тя ще мине срещу него, когато племената се слеят и се появи Виолета - заклетият враг (ако не вземе да отпадне преди това, де), защото ще играе комбина с майка си.

# 962
  • Някъде там...
Заради Радо си причиних за сефте въпросният подкаст. Хубавото е, че Радо говори повече от Ивка. Joy
Изгледах го с усмивка, зареди ме изключително положително. Страхотно момче, наистина много, много жалко, че отпадна толкова рано!
С Мишо имат сестричка на 6 г.
Би участвал в Ол старс.
Не е имало битка, която да го изцеди напълно физически до изнемога и все още не се чувства напълно предизвикан.
Бил е контузен в един момент и тогава се е предложил сам за номинация, защото не виждал смисъл да държат "куц кон" в племето.
Признава, че е много твърдоглав, като това му носи и негативи, и позитиви. Държи на собствената си преценка и мнение, трудно се вслушва в чуждите такива. Но е трябвало повече да слушаа Рълев в игрите.
Сам е избрал да стане капитан, Рълев се е опитал да го разубеди. Не съжалява и пак би направил същото, но би се подготвял повече на пъзелите.
Най-разочарован е от Калоян.
Най-близък е с Рълев, дори и след игрите.
Индивидуалист е, не обича интригите и лицемерието.
В САЩ е учил два семестъра и е прекъснал, не му е допаднал животът там.
Не тренира вече плуване интензивно, но спортува много ежедневно.
Добро момче, никакви задни мисли, каквото мисли, си го казва. Heart

# 963
  • Другата България
Сега и пред нея и на синхроните говори за нея, като за най-най-доверен. Ама няма как да не предвижда, че тя ще мине срещу него, когато племената се слеят и се появи Виолета - заклетият враг (ако не вземе да отпадне преди това, де), защото ще играе комбина с майка си.
Аз все още смятам, че Мартин и Виолета играят заедно.
Или ще го направят в бъдещ момент.
Тоест, поне според мен Денислава и Мартин ще са заедно до последно, докато отпадне Денислава.

# 964
  • Дубай
От двойките кой остана, само Дени и Вила?! Ами време е една от тях да си ходи, че никак не е честно така...

# 965
Определено разбирам замисъла на продукцията. Разбира се, това е реалити предаване, търсят определени персонажи, сюжетни линии и т.н...НО наистина вече на хората леко започна да им писва и да се изнервят.
Вижда се, че има хора, които изглеждат добре, физически са подготвени и имат капацитет да направят интересно предаването. Хубаво е да има различни хора и това е факт, но не може някакъв олигофрен, да бъде на финал, а силни играчи с качества да падат като круши. Това все повече не се харесва на зрителя.
Тези предавания показват цялото положение в държавата, българина обича цирка, обича да го мачкат, а някакъв клапсамункьо да го прави на идиот, и разбира се да управлява...

# 966
  • Другата България
Не мога да повярвам, чак ме е срам да си го призная, но и аз слушам Радо при това недоразумение Ивка.
Тя дори не може да изрече думата “номинационна“.

# 967
  • Дубай
Не мога да повярвам, чак ме е срам да си го призная, но и аз слушам Радо при това недоразумение Ивка.
Тя дори не може да изрече думата “номинационна“.
Споко, в името на Радо и аз ще си причиня Ивка... Като няма да го гледам в игрите поне да ми озари екрана още малко, било то и при Ивка.

# 968
  • софия
Ще си изчакам багънцето в Надкаст. Все някога ще им изтекат договорите. Тази подигравка няма как да я подкрепя с гледане. Благодаря на Жабче, че ми задоволи любопитството.

# 969
  • Sofia
Ех,как ми стана мъчно за Радо!Хем сюжета го подсказваше и го очаквах.
Успех в живота,момче,страшен сладур си!

Да не би Дунев най-накрая да събра смелост и кураж, виж ти. Интересно ще е утре определено.

Защото надуши, че му гори под опашката🤪
А,надушил е...
Най-вероятно преди битката Мастагарков е изтропал какво му е казал Мартин и че ще е следващия номиниран и затова беснее.
Мастагарков обича да си разказва всичко пред племената.😉
Не можах да го харесам това момче и това е./Джойче,да ме прощаваш,че така за манекенчето ти,ама... 😁/
Хич не е толкова чист и невинен,на колкото се прави.
И как тънко пусна пред червените,че Марто го викнал да говорят,ама удобно забрави да спомене,че той беше в основата на инициативата.
Мне,не ми харесва. Mr. Green
Между другото,не вярвам,че ще играе с Крум и Калоян.

И аз благодаря,Жабче!🤗

# 970
Аз все още смятам, че Мартин и Виолета играят заедно.
Или ще го направят в бъдещ момент.
Тоест, поне според мен Денислава и Мартин ще са заедно до последно, докато отпадне Денислава.
Да, може и така да е. Виолета е и срещу Мастагарков, но сега ѝ изнася и взе да се облизва да го прилапа на нейна страна. Нищо чудно и с Мартин после да са си взаимно полезни.

# 971
  • Берлин
Меrri_An, може да си права за белозъбеца и тета. Интересно тя как ще отиграе историята с Мастагара. Но самата тя ми се вижда доста вяла. Все едно се измори в ролята си. На синхроните се усмихва фамилиарно на екипа зад кадър и с въздишка "казах го". Някак преиграна история ми е. А и останалите актьори в халтурката са някак изхабени. Имам нужда от нещо свежо, но в стратегическия и полевия спектър,не по офисни легла, клонки и джанки

# 972
  • София
Много ми хареса победата на Мастагарков на капитанската днес. Честно казано в началото той не ми беше направил впечатление да бъде претендент за финалите, но с времето наистина се доказа на арената и в битките като силен играч. Друго, което ми прави добро впечатление за него е, че не обижда другите играчи, не е вулгарен и не  повишава тон, въпреки че бе провокиран многократно.

# 973
Спречкването на Дунев и Мартин, анонсирано в края не ме изненадва. Мартин изпитва необходимост да нарочва някого за враг и да го тормози вербално. Сега, когато Мастагарков се спаси от нападките на Мартин, Дунев е новата мишена на Елвиса.
За мен Мартин е токсичен човек, неприятен ми е.

# 974
  • София
И сега какво имаме на хартия?
Мастагарков отстрани трима топ атлети и участници, все мъже...
Румен Радев, Гатьо и Радостин. 😮

А само веднъж е бил избиран за играч на седмицата...

Общи условия

Активация на акаунт