💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 559
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 975
Скрит текст:
Спречкването на Дунев и Мартин, анонсирано в края не ме изненадва. Мартин изпитва необходимост да нарочва някого за враг и да го тормози вербално. Сега, когато Мастагарков се спаси от нападките на Мартин, Дунев е новата мишена на Елвиса.
За мен Мартин е токсичен човек, неприятен ми е.

Абсолютен нервак. Благо добре го описа как постоянно тропа с крак и нещо си мисли.

# 976
  • Берлин
Не съм чела предишните теми активно и не знам защо наричате белозъбеца Елвис??

# 977
Заради Радо си причиних за сефте въпросният подкаст. Хубавото е, че Радо говори повече от Ивка. Joy
Изгледах го с усмивка, зареди ме изключително положително. Страхотно момче, наистина много, много жалко, че отпадна толкова рано!
С Мишо имат сестричка на 6 г.
Би участвал в Ол старс.
Не е имало битка, която да го изцеди напълно физически до изнемога и все още не се чувства напълно предизвикан.
Бил е контузен в един момент и тогава се е предложил сам за номинация, защото не виждал смисъл да държат "куц кон" в племето.
Признава, че е много твърдоглав, като това му носи и негативи, и позитиви. Държи на собствената си преценка и мнение, трудно се вслушва в чуждите такива. Но е трябвало повече да слушаа Рълев в игрите.
Сам е избрал да стане капитан, Рълев се е опитал да го разубеди. Не съжалява и пак би направил същото, но би се подготвял повече на пъзелите.
Най-разочарован е от Калоян.
Най-близък е с Рълев, дори и след игрите.
Индивидуалист е, не обича интригите и лицемерието.
В САЩ е учил два семестъра и е прекъснал, не му е допаднал животът там.
Не тренира вече плуване интензивно, но спортува много ежедневно.
Добро момче, никакви задни мисли, каквото мисли, си го казва. Heart
Дотук с идеята, че Рълев щял да го сготви и че го е предложил за капитан предчувствайки че може да е елиминация. Значи не е тооолкова черен Рълев и си остана врен докрай на агънцето

# 978
  • Другата България
Меrri_An, може да си права за белозъбеца и тета. Интересно тя как ще отиграе историята с Мастагара. Но самата тя ми се вижда доста вяла. Все едно се измори в ролята си. На синхроните се усмихва фамилиарно на екипа зад кадър и с въздишка "казах го". Някак преиграна история ми е. А и останалите актьори в халтурката са някак изхабени. Имам нужда от нещо свежо, но в стратегическия и полевия спектър,не по офисни легла, клонки и джанки
Чакай първо да си кажа за Радко, тоест, за пореден път да го кажа - страхотно интелигентен млад човек, и типичен представител на зодията. Стъпил здраво на земята, и с реална /само/оценка за себе си и света около себе си. Твърдоглав, но строг и справедлив спрямо хората около себе си, и средата, която го заобикаля.
Сестричка Елица, на 6 години, която обожава, и която според него ще е жената, която ще спечели ИВ. Тренира гимнастика.
Има приятелка от 8-9 месеца, която учи в София, той е в Сандански, виждат се не толкова, колкото му се иска, но се надява връзката им да продължи.
Разказа как е пробил да стигне до САЩ, първата година не е успял, втората благодарение на твърдоглавостта си е успял във второразряден университет /за плуването/. Два семестъра, и се е върнал, бил е в Централна Източна Америка, не му е допаднало /метеорологичните условия основно/. Трябвало е да се съобразява с много неща, налагало му се е да учи неща, които не са го интересували. В момента също не е записал виШо в България, предпочита да изкара някакъв индивидуален курс, от който да има полза и да му позволи да се развива.
Предпочел е да се чуе с родителите си, а не с приятелката си, защото това са хората, на които дължи всичко, 22 години, а жената до него е от 8 месеца все пак.
Мишо е този, който хваща повече окото на женския пол, по-добре сложен е, по-атлетичен, и от повече време с приятелката си.
Би влязъл в Ол старс /неееее, недей!/.
Най-голямото му разочарование в ИВ е Калоян, по скалата от 1 до 10 го оценява на.....кръгла нула.
Иска да се изправи срещу Жорката, за да си премерят плуването, и много иска да се изправи срещу Рълев.
Кой е най-добрия плувец, който до момента е влизал в ИВ - “АЗ, естествено“.
Мечтата му е да има три деца /защото е нечетно число/.

Хайде стига ви толкова. Blush Чак не мога да повярвам, че си го причиних, но не съжалявам.
Бих се жертвала втори път само заради Момчил.

Сега за Вила. Аз съм писала по въпроса как ги виждам нещата. Тя е влязла в сериала само заради Денислава и това тя да стане победител. Всичко, което Виолета прави, е за Дени, естествено, и личните си победи гони с цел да остане по-дълго в играта заради нея. Дали е имала предварителна уговорка с Ръльо и брат му - по-скоро не, или не до степен такава, че да разчита на нея. С Дунев също беше театро, то на него как да разчита човек за каквото и да е, след като поведението му е мишкарско и по-скоро него трябва да го пази някой. Но за Мартин си мисля, че някак или предварително са се разбрали, или с течение на играта, или пък...знам ли, просто двамата имат обща цел - Дени победител. Мартин не гони крайна победа, надали някой го вярва....
А що се отнася до Мастагар, и това писах, само като разбере какво има и колко може да е полезен, стрина ще се опита да го прикотка да играе с нея и Рълев с цел елиминация на Крум. Тя не веднъж е казвала, че Крум освен силен, е и умен, а целта е тези съперници да са аут. Защо първо Крум - защото Калоян е лесна мишена, а и е манипулируем, без Крум е лесен. Някъде по пътя ѝ ще се наложи да изгърми Теди, но целта оправдава средствата. Blush
Та така някак ги виждам нещата, естествено, може и да греша, защото все още не съм наясно дали вече Виолета играе И за Рълев, освен за Денислава, или все още само Денислава е “целта“. Но пък Ръльо много добре се справя и сам. Вила просто му дойде дюшеш, да не е луд да не се възползва?
Радо, Мишо и Елица. Снимките са малки, но в този час и след мИвка бейб не ми се форматира.
И пак Радо.
Скрит текст:

Мартин като Жокера. Хелоуин е все пак. Много подходяща маскировка.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 00:47 от Merri_An

# 979
  • Sofia
Съмнявам се Благо да заиграе с Виолетка. Наивен е, но не е толкова тъп, или поне се надявам. Да вярваш на Злодеида и Мартинчо е все едно да вярваш в дядо Коледа. В първия удобен момент и двамата злодеи ще ти забият ножа в гърба. Вече съм убедена на 100%, че Злодеида сготви Радо и много хитро прецака Ръльо. Хиена от нейния ранг няма как да не е предвидила, че битката на която изпрати Радо, с благословията на Ръльо може да е елиминационна. Хитра сврака е тя, беше му вдигнала мерника, забави, но не забрави. Издебна точния момент и нанесе удара! Ужасна жена! А колкото до казаното от Радо, че Рълев го е разубеждавал за капитанството, допускам, че е възможно да го е споменал, но надали си е дал зор да е настоятелен и убедителен. Радо е чиста душа безрезервно вярваща на Ръльо, затова не съм изненадана от думите му. А Ръльо е хитрец и това явно си пролича, откакто заигра със злобила. Яд ме е за агънцето, но от друга страна добре, че се отърва и си спести разочарованието от предателството, което Ването му подготвяше. Успех в живота Радо!

# 980
Определено разбирам замисъла на продукцията. Разбира се, това е реалити предаване, търсят определени персонажи, сюжетни линии и т.н...НО наистина вече на хората леко започна да им писва и да се изнервят.
Вижда се, че има хора, които изглеждат добре, физически са подготвени и имат капацитет да направят интересно предаването. Хубаво е да има различни хора и това е факт, но не може някакъв олигофрен, да бъде на финал, а силни играчи с качества да падат като круши. Това все повече не се харесва на зрителя.
Тези предавания показват цялото положение в държавата, българина обича цирка, обича да го мачкат, а някакъв клапсамункьо да го прави на идиот, и разбира се да управлява...

Всъщност е малко като тенис турнирите. И там силни играчи може да отпаднат поради същите причини, че са в групи с други силни или когато няма изненади в отпадането и на ранна фаза се срещнат двама силни.

# 981
Да видим какви са реакциите на Старейшините преди да разберат на битката къде е Мастагарков.

Вечерта, като не се прибере, и си помислят, че е отпаднал на елиминационната, Дунев, който всеки път повтаря, че го номинира за капитанска битка, понеже само той можел да печели, дали ще се почувства малко гузен? Оряшкова също, че всеки път състрадателно го изслушва как не иска да го пращат пак на битка, и му съчувства с да, да.. ама после на гласуването - хайде върви пак ти на битка.

Секретариата, освен да се зарадват, друго няма какво да правят - сдобряването беше само защото знаеха, че трупа лични облаги и ги беше страх да не ги използва срещу тях.

И Мишо да му мисли на следващия ден, като разбере какво е станало, щото и той прати Мастагарков срещу брат си, вместо да насочи гласуване към Дунев примерно.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 10:09 от cool_style

# 982
Много ме е яд за Радо, много го харесвах

А Мартин и Виолета се справят перфектно в ролите си на злодеи в сезона. 99 % от мненията са за тях и тук и във фейса Grinning Grinning Grinning Grinning това доказва, че играят ролята си по най-добрия начин. Нека не забравяме, че без злодеи едно подобно риалити е обречено на пълен провал още преди да е започнало....А Оряшкова и Дунев са най-големите разочарования за мен

# 983
  • София
Рълев за Радо и Пух за Мастагарков

# 984
https://www.surveymonkey.com/r/TV6PLH6

Ето анкетата за  качество на епизода от вторник 31ви октомври:
Кликнете картинката.

# 985
  • I Love You 3000
Абсурд Благо да заиграе с Виолета! Тя е причината , Мартин да го зареже като го паранояса казвайки му , че Мастагарков е знаел , че ще го номинират. И той от там почна рейда си към Мистър Мастагарков.
А и много ясно си личеше на кои от племето симпатизира по физическия му изказ. Само Крум и Калоян потупа по рамената след мъжка ръкостиска. И само на тях двамата обясняваше играта , търсейки техните погледи. Рълев и Виолета изобщо ги забрави , че са там. Ако можеше да ги извади от кадър най- добре щеше да му е. Рълев веднага го забеляза точно това, как гледа само към Крум и Калоян и тях не ги бръсне за слива. Виолета просто прави жалки опити ,защото знае , че така трябва и се изисква от нея за сценария. Иначе си знае как го наклепа преди да иде на Чистилището  . Той дори си и каза , че нямало как някой да му направи такива неща и да му дадял втори шанс , гледайки отново към К и К.
Мастагарков за мен не е тъп , просто искаше да е дипломатичен. Ама сега разбра , че трябва да гази наред и вече не ми се струва , че ще е много найс със съперниците си.
Утре ще се опита старото му племе , да го изкара страхливец за пореден път, той ще издаде Мартин и Дунев тогава ще се събуди ама късно.
Яд ме е за Радо , защото напоследък ми стана симпатичен. Заради едитите наистина не ми се вярва , че мойте два фаворита Момчил и Мастагарков ще спечелят, затова исках Радо да извърти всички и той да спечели , ама явно пак ще си берем Алексата в лицето на Рълев.

# 986
Радостин е по-добър от Мастагарков във всеки един елемент на сушата!

викаш и на въртенето и на гъбките беше по добър ???  Simple Smile май гледаме различни неща, а всъщност Радо бе по добър само на змейката, но там Мастагара бе толкова зле, че цялата преднина на Радо дойде от там, в другите компоненти, Мастагара бе навсякъде по бърз

# 987
От снощната битка който и да си беше тръгнал, щеше да ми е тъпо. И двамата ги харесвам като играчи - такива ми се гледат - бойци, на арената... А не стратегически играчи, мислители и тн.
Сега ще ми е мъчно за Радо. Хич не го интересуваше нищо друго, освен игрите.
Присетих се за Любо от сезон 2, той ми беше любимец, но пак отпадна на капитанска. Хубави хора отпадат на тия капитански, а онези които трябваше да си тръгнат отдавна, се крият и стоят почти до финала...

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 06:12 от Dragonfly_94

# 988
И аз изгледах Радо при Ивка... Добавям, че той каза, че е разочарован от Виолета, Гатьо и Калоян заради синхроните, където са го нареждали зад гърба му. Не е гледал всички епизоди. Най - близки след игрите са му Иван Рълев, Николай Рълев и Мишо Simple Smile

# 989
Тъй.
Аз лично съм удовлетворена от отпадането на Радо и продължаването напред на Мастагарката.
И като родител на състезателен плувец, пристрастно, не успя да ме грабне това момче. Както без плуване, така и само с шампионско и красиво плуване, в тези игри не става.
И тук изненадата. Онези Дуневи срещи и Мудеви сълзи мен така и не ме разчустваха, киолкото Мастагарковото целуване на знамето и вътрешното разкъсване на парчета, което му се случи, предавайки племето и сваляйки знамето. Знаех си, че е просто възпитан млад мъж, който не се е огънал пред Мартин, а просто изчаква удобен случай да  реагира без да пада на неговото ниво.

Общи условия

Активация на акаунт