💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 623
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 005
Не съм фенка на Радо, но ми се струва, че не е голяма беда на 22 човек да експериментира и да търси "своето". Радо е талантлив спортист, предполагам, че ще има още какво да направи в това поприще. Кандидатурата му за общински съветник ми идва в повече. Не заради ГЕРБ, а заради 22те му години. И от "моите" да беше, пак щеше да ми е "отгоре".
Мастагарков по някакъв начин ми напомня на Поли от Ергена. Да не беше тая денивелация, щяха да са тъкмо един за друг.

# 1 006
Моите деца са на такава възраст. Много ясно, че няма как да се издържат все още. Намесата в политическия живот на 22 и то без да си как да кажа-активен, а си по-скоро с много малко обкръжение, не ми е особено ОК и на мен. Да си намери "нормална" работа като за 22 годишен Simple Smile му пожелавам аз.

# 1 007
  • SF
Е много популярен маркетингов ход е известни спортисти, но не само спортисти, а и дейци на културата, изпълнители, да бъдат канени за общински съветници. Кой друг, ако не група спортисти би съветвал районния кмет как да се организират спорта и спортните обекти. Канят и известни инженери, лекари, но докато не се появят в Игри на волята, ние може и да не ги познаваме. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Нормално е на 22 години все още да учат, да карат курсове. Радо е активен състезател. Все още не се е пенсионирал от спорта. От личен опит споделям, че е много трудно да работи при сериозен работодател от 9 до 6, от понеделник до петък, и в същото време да бъде спортист на режим, да поддържа топ форма и отсъствия за състезания и турнири.

# 1 008
Много ме е яд за Радо, много го харесвах

А Мартин и Виолета се справят перфектно в ролите си на злодеи в сезона. 99 % от мненията са за тях и тук и във фейса Grinning Grinning Grinning Grinning това доказва, че играят ролята си по най-добрия начин. Нека не забравяме, че без злодеи едно подобно риалити е обречено на пълен провал още преди да е започнало....А Оряшкова и Дунев са най-големите разочарования за мен
Роли, роли ама те не могат да излязат от образ, бе джанъм. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Някак отвътре им идва лошотията, просто извира! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Направо се сливат с образа на злодеите съвсем по Станиславски! Satisfied
Дано все някой ден излязат образа на Злото, нищо че така им тичка и на двамцата. Smiling Imp

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:37 от sineva 1

# 1 009
  • София
Професионалният спорт си е работа, той е със златен медал от Световното по плуване в ледени води от януари тази година. Дано изкарва достатъчно пари от това. Ясно, че това е до време и ще трябва да мисли как да продължи, но той е на 22.  Това е проблем на повечето спортисти, не е някакво изключение той.

# 1 010
Тя и Фейгин не работи Simple Smile
Жорко май съвсем.
Пределно са ми ясни на мен спортистите, прясно завършили гимназия. Затова и писах, че повечето тук просто записват едно НСА да върви междувременно, докато още се лутат или все още се опитват да се състезават.

# 1 011
Ясно ни е дереджето, щом изискваме спортистите и рекордьорите на Гинес да работят Cry
Радо не е бил кандидат за общински съветник на ГЕРБ, бъркате се.

# 1 012
Една мисъл ме гложди мен. Rolling Eyes
Това заиграване на Марто с Дени, на реката легнали един до друг, сега се оттеглиха в обща спалня, намеците тук, че е имало нещо повече от приятелство.
Ако настина е имало нещо дали съвсем не е било случайно и не е било плод на дългата изолация, а на отмъщение от страна на Марто към стрина, която единствена му се репчеше и го слагаше на място?!
Атакувайки я точно по Ахилесовата й пета, заигравайки се и забавлявайки се малко със скъпото й гардже, дали не е искал да й натрие носа?!
Ето един Благо за къде по-малко го направи на луда калинка.
Мисля, че не би простил на стрина, че му се опъваше и го репликираше, и трудно би възпрял порива си за едно сладко отмъщение. Nerd

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:44 от sineva 1

# 1 013
  • SF
Те за друг университет нямат и възможност да го съчетават със състезания и тренировки. За професионални спортисти си е НСА. След време може да карат магистратури и в други университети.
Фейгин е на заплата от Федерацията по кънки, тренира деца в свободното си време. Януари-февруари, когато са студентските сесии, е най-активният период за фигурното пързаляне. Декември правят лагер. Няма шанс да работи някъде извън Зимния дворец. Да не говорим кое средно училище завършва и как.

# 1 014
  • Другата България
Имаше снимка на Радо с номер за тези избори.
Баш кандидат си беше, дали е влязъл не знам.

# 1 015
  • София
Според вас кои влизат в обединеното племе?
 Тъпото решение на Крум, да си отмъщава дава резултат, нямат спечелена битка и май така ще продължат, и от реката няма да изплуват. Надявам се Рълев и Теди да влязат в обединеното племе. От сините не искам Мартин и Денислава да са там, но силно се съмнявам това мое желание да се изпълни.
В обединеното племе виждам : Момчил, Мартин, Денислава, Дунев и Мишо + Рълев и Виолета / за съжаление, тя има грошове за да оцелее/, ако Мастагарков влезе в коалиция с Виолета и Рълев, също го виждам в обединеното племе.

# 1 016
Не беше с номер и не е за тези избори, а за парламентарните от март. Явно е член/поддръжник на ГЕРБ, но не е бил кандидат.

# 1 017
Очаквано Радо си тръгна. Симпатизирам му, но няма място в игрите оттук насетне и не, защото не притежава качества, напротив. Просто не отговаря на профила, който изисква форматът - не прави скандали, не е стратегически ориентиран, а можеше да спъне играта на Рълев. Не му е мястото сред вълците и по-добре сега, отколкото по-нататък, но наклепан.
Колкото до Мастагарков, добре се получи, ще видим оттук нататък как ще се развие играта,  но поне се отърва от токсичното племе. Не знам защо си мислите, че е толкова наивен,  като на синхрони винаги си казва, че е наясно с нещата и хич не вярва сляпо на думи. Беше нарочен от Мартин, защото е силен, а Мартин може да изкара и майка Тереза по-черна от катран. Дунев ще го усети на собствен гръб.
Денислава доста екзалтирано се смята за шах царицата, но всъщност си е пешка. С нетърпение очаквам моментът на осъзнаване.
Коментирали сте как Дунев и Оряшкова нямат мнение. Напротив, имат, но единия мънка,  а другата дълбокомислено бърчи чело и нищо не казва. На това му се вика "политкоректно си топам топката и не си затръшвам вратите". Факт е, че и двамата не са ходили на елиминационни битки досега...

# 1 018
Тя и Фейгин не работи Simple Smile
Жорко май съвсем.
Пределно са ми ясни на мен спортистите, прясно завършили гимназия. Затова и писах, че повечето тук просто записват едно НСА да върви междувременно, докато още се лутат или все още се опитват да се състезават.
Професионален спортист! То си го казва, това им е работата, професия - спортист!
Само в аматьорския спорт, този за удоволствие спортистите работят нещо друго и в свободното си време практикуват спорт.
Как се става шампион, ако цял ден си на касата в кварталната бакалия, а вечер след работа тренираш?! Nerd

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:47 от sineva 1

# 1 019
  • SF
Ами защо да не си го прикоткат. Честно да ви кажа, първо мислех, че снимката е колаж, меме заигравка заради тета Виолета, която го нарече политик и имитираше маниерите му.

Общи условия

Активация на акаунт