💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 137
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Май, Мастагарков не отива като капитан при гладиатори. Рълев носи знамето

# 1 081
Радвам се, ама е спойлер, по-добре го махни.

Вярвам, че Мастагарков съвсем искрено се заблуди и затова спори с Димо. Иначе, това би му спестило минути. Не знам кой беше фаворит на продукцията в тази битка, но със сигурност искаха да извадят Мастагарков от отровната среда при сините.

# 1 082
Май, Мастагарков не отива като капитан при гладиатори. Рълев носи знамето

е остана и като капитан да отива, не е избиран от червените, няма ли да му станат много привилегиите Simple Smile Сега като се замисля можеха направо да му дадат и да изгони един от сините за по сигурно Simple Smile

# 1 083
Мастагарков си се обърка. Изглеждаше искрено учуден, когато Димо го върна.

# 1 084
  • Euskal Herria
Той Мастагарков забрави и торбичката си да вземе, когато се пребори със змейката. Димо го върна.

# 1 085
  • София
Радвам се, ама е спойлер, по-добре го махни.
Снимката е пусната от самата продукция (има и статия в дир.бг), така че вече не би трябвало да се счита като спойлер

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 14:42 от dido2k

# 1 086
И точно когато трябва продукцията се намесва и изравнява и дори обръща силите в племената, колко удобно, сценария върви с пълна сила - Радо, който бе тотално невзрачен образ, слаб в игрите и в социалната игра с едно плуване и с много трудно разбиране на правилата на игрите и с никакво разбиране на стратегиите е аут, Мастагара без ход почти "принуден" да отиде при червените.
Жените на сините все още са по силни, но при мъжете като, че ли вече леко надделяват червените.
Иначе голям плач за това 21 годишно хлапе, което така и не разбра за 8 седмици какво аджеба се случва и къде е попаднал.

Плач за едно 21 годишно момче, което винаги е запазвало състояние на духа
 Не е избухвало като истерик на терена. Приемало е както победата така и загубата с достойнство. 
Ами да...на фона на повечето хора вътре, това момче си тръгва достайно и заслужава подкрепата на хората.

# 1 087
А защо се очаква Мастагарков да е капитан? Защото е отстранил капитан? За мен това не е причина.

Радо е добро момче, да. Ама дотам. Не е адекватен относно игрите. Не стига само някакво физическо умение, трябват си още набор от характеристики. И не, не говоря за интригантстване, агресия, манипулиране и обиди и т.н.

# 1 088
  • Дубай
Аз пък мисля, че точно Мастагарков е човекът, който трябва да стане капитан... В крайна сметка, той елиминира Радо и именно той е човекът, заради когото имат знаме,защото ако беше избрал старейшините, гладиаторите нямаше да имат флаг.Би било супер нечестно ако, не са отчели това червените.

# 1 089
  • София
Не съм съгласна с това, когато отпадне капитан да си избират друг и той само облагата с двата гласа да има.
 Като е отпаднал да карат без капитан. Ако има равен брой гласове на съвета, да ходят всичките с равен брой на елиминация.

# 1 090
  • София
А защо се очаква Мастагарков да е капитан? Защото е отстранил капитан? За мен това не е причина.

Радо е добро момче, да. Ама дотам. Не е адекватен относно игрите. Не стига само някакво физическо умение, трябват си още набор от характеристики. И не, не говоря за интригантстване, агресия, манипулиране и обиди и т.н.
Някъде по-нагоре прочетох, че се обсъждаше именно това и се брояха даже гласове за съвета, ама тъй като съм още малко снощен, може и да съм се заблудил.
Anyway, със тази снимка, червените най-сетне изглеждат като племе, а не хванати от гората, така може и боговете да се смилят малко над тях и вече да не изглеждат толкова жалки на арената....

# 1 091
Ама те всички са с червени екипи - пратката от алиекспрес явно е пристигнала.

# 1 092
  • София
Ако наистина Рълев е капитан е почти сигурно с кого е решил да играе Благо.
Остава минималният шанс гласовете да са били 3 на 3 и Рълев, като предишен капитан, да е избрал себе си. Но, хич не го виждам този сценарии.

# 1 093
  • Дубай
Ама те всички са с червени екипи - пратката от алиекспрес явно е пристигнала.
мда,и момичетата също! Най-накрая, супер несериозно, такава мащабна продукция, а пък караха с екипите от изгубените. Да не се минат с някой лев?!

# 1 094
  • София
Малко статистика:
При 13 останали човека имаме следното разпределение от оригиналните племена:
- старейшини: 5 (3 са още там, и 2-ма са при червени в момента)
- гладиатори: 3 (тримата са си още там)
- амазонки: 2 (по една в двете племена)
- изгубени: 2 (и двамата са при сини в момента)
- резерви: 1 (Вики)

Май досега не е имало такава доминация на дадено племе (не че трябва да се изненадваме нещо). До финалното обединение остава тази седмица и още само две (и това не е спойлер, защото вече е потвърдено от самата продукция), интересно е по колко ли ще останат от оригиналните племена тогава. Досега в предишни сезони не е имало случай да няма представител на някое от трите оригинални племена във финалната осмица/девятка

Общи условия

Активация на акаунт