💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 890
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Русе
Баси, сега не знам за кого да викам. Не може ли гладиаторите да пленят и Момчи и финално да съм за тях? Simple Smile

# 1 201
  • Другата България
Много мнения имаше, че Мастагарков е наивен, но той показа, че само се е правил на такъв. Нагласи Мартин в най-подходящия момент 😀
Не е забравил и играта на вила срещу него
Наистина ли мислиш, че Мастагар сам е взел това решение? Blush
Естествено, че продукцията му е подшушнала да го направи, та такъв сеир следва!
Мастагар почти беше повярвал на Мартин, когато оня го убеждаваше колко иска да играят заедно, това си е чист сценарий, Ралица изпадна в екстаз! Blush

Рълев нямаше полезен ход, трябваше да вземат капитанството.
Сега ако наистина Мастагар извади двата гласа, явно ще играят грошове при червен съвет.
Вече го искам, заради сеира. Но съм заложила на син.

# 1 202
Много ме изкефи ,че Рълев ще е пак капитан.Така властта няма да отива при Крум и коалиция.

# 1 203
  • тук, на мястото си
Мартин и Виолета на един кантар - това от него не го очаквах.

# 1 204
За мен беше доста по-тъпо да върнат капитанството на Крум след подаръка на продукцията да го върне от Чистилището. А в този случай си имаше вътрешно гласуване и е нормално последният капитан да има решаваща дума. Кой трябваше да я има?! Така трябваше да бъде и при завръщането на Крум, а не директно да му връщат короната. Ама нали сега е бил Рълев и тук Съпротивата не е доволна. 😂

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 08:53 от Sugarchen

# 1 205
  • София
Много ми стана мъчно за Мишо...
Ииии за пръв път да кажа, че се накефих Мастагарков как си изпя всичко 🤣
Дунев смени три цвята, а Мартин и той

# 1 206
  • София
Хахаха, работата стана "Ай сакън!", много весело.
Доволна съм, че Мастагарков ще играе с КиК. Доволна съм, че Момчи отново се показа като страхотен човек. Доволна съм, че Благо нареди набързо Мартин и осветли схемите му пред нищо неподозиращия Дунев. Той пък изглеждаше доста изненадан, явно си е мислел, че ще го пазят докрая, незнайно по какви причини. Направо изгуби ума и дума като чу.
И Дунев се записа в златния фонд: "Тато ди тути капи". Joy

# 1 207
По принцип на Рълев в момента капитанство не му трябва. Той си има имунитет. Но човека си държи на думата която е дал, на коалицията си, па макар и това да е стрина
Усети че ако не е в тях капитанството една от двете жени отива евентуално на елиминация и ако падне коалицията му отслабва. А друг имунитет няма

# 1 208
  • Другата България
Страхотно плуване на Момчил, отвя Рълев! Еха! Heart

# 1 209
  • София
Не е моя човек Мастагарков. Не го обвинявам в нищо. Просто ми е неприятен. Не зная защо. А вчера вика аз съм старейшина /преди дуела/, после аз съм гладиатор, какъвто съм от начало. Пак казвам не го обвинявам в нищо, така е преценил, така е постъпил. Но не искам такива хора около себе си. Предпочитам Виолета с нейното право куме в очи, колкото и грубо да звучи. Мартин също не харесвам. Дунев ми се срина в очите тотално. С мишкуването, с упреците към Виктория, с мазненето, та дори и с това, че го пазеха. Крум и Калоян не ги харесвам. Калоян заради премълчаването на това, че той изпрати Цвети в чистилището, Крум заради съсипването на племето само заради собствената си изгода. Жал  ми стана за Мишо. Рълев ми е все още непонятен. Жените не коментирам, някак си са ми безлични.

# 1 210
Аз чак сега разгледах профила на Благомир, че хубавец е видно, но той е дипломиран психолог  2017г от Педагогическия факултет на ПУ. Wink

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 21:18 от Cafelate

# 1 211
Много смешно тичка Калоянчо

# 1 212
Калоян пак дефилира.

# 1 213
Много мнения имаше, че Мастагарков е наивен, но той показа, че само се е правил на такъв. Нагласи Мартин в най-подходящия момент 😀
Не е забравил и играта на вила срещу него
Наистина ли мислиш, че Мастагар сам е взел това решение? Blush
Естествено, че продукцията му е подшушнала да го направи, та такъв сеир следва!
Мастагар почти беше повярвал на Мартин, когато оня го убеждаваше колко иска да играят заедно, това си е чист сценарий, Ралица изпадна в екстаз! Blush

Рълев нямаше полезен ход, трябваше да вземат капитанството.
Сега ако наистина Мастагар извади двата гласа, явно ще играят грошове при червен съвет.
Вече го искам, заради сеира. Но съм заложила на син.

Както и на всички останали им подшушват какво да казват и правят 😀. Сценарий!

# 1 214
  • Другата България
И страхотно плуване от Мишо! Heart

Общи условия

Активация на акаунт