💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 828
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 425
Момчи не каза ли ,че иска един по-един да ги отсранява.Според мен си беше чиста стратегия неговото.И голямо самочувствие, че ще  бие постоянно,което може да му изиграе лоша шега.Няма непобедими хора

# 1 426
  • Варна
Защо всички искат да си слушат гласовете? Мастагарков сам се закопава при новите - ми плюй един (Марто) и не разправяй всичко каквото било. Пак си пушечно месо, то е ясно, не им давай козове. Ей го Рълев какво коментира, ми така си е, прекален светец и богу не е драг, няма как да пляснат и да викат "Аууу, колко си изстрадал, няма те номинираме".

# 1 427
Мале, този Мартин много се е ядосал на Мастагарков, жалки думи избълва, ниско доста падна.

Защото си мислеше, че го е преметнал, а то какво стана - Мастагара го прецакааал 😅

Да,висока цена плаща Мастагара,но си струва !Много се кефя как Мартин се побърка.Нека му е! На невероятния покериграч му свалиха картите  и разобличиха измамите.Грубо.В интерес на истината,май няма  начин да разобличиш такъв с хитрост.

# 1 428
  • BG-DE
Той Мартин е ясен ама, като изключим Денислава, другите що му ходят по гайдата ами не си дадат сметка, че така ще ги отсвирват един по един. Радо ми беше много симпатичен но Мишо нещо ме разочерова 🥴

# 1 429
  • Варна
Момчи не каза ли ,че иска един по-един да ги отсранява.Според мен си беше чиста стратегия неговото.И голямо самочувствие, че ще  бие постоянно,което може да му изиграе лоша шега.Няма непобедими хора
да, затова го написах.

# 1 430
Охх, Денислава с тия топки..

# 1 431
  • Sofia
Възмущението на белозъбите е просто нелепо. Simple Smile

# 1 432
Мастагарков обрал всички точки на Мартин, еми браво Sweat Smile

Дени - "Ако има десет фронта, Мастагарков ще играе на петнайсет" Joy

# 1 433
Той Мартин кръвно вдигна. Толкова му беше зачервено лицето, когато си лягаше.

# 1 434
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гледаме го вкъщи как се възмущава от себе си Елвиса и се заливаме от смях. Денислава суфльорката има две изражения опулено и изненадано. Утре ще хвърчат слюнки от бели фасетки.

# 1 435
Леле, леле, утре ще е супер забавно! Мартин ще лее огън и жупел! Как го изкара Мастагарков от комфорта!

# 1 436
  • тук и там
Гледам от промото,Мартин ще  продължава да се излага.Да ходи на Наречен да си лекува нервите този човек.

# 1 437
Тоя Мартин изплиска легена тотално Smile

# 1 438
Промото за утре граничи с любезностите между Мани и Паулина! 😂😂😂

# 1 439
  • Другата България
И Мастагар пресоли манджата.
Готов беше да клекне на Мартин, така го погледна на онази маса в очите и се зарадва, че евентуално ще му се разминава вече, а сега наежи гребена и вече смени репертоара. Няма как да си променя мнението за него, и продължавам да смятам, че ще изработи и Крум и Калоян.
Абсолютно съм сигурна, че продукцията е подшушнала на Мастагарков да каже за този разговор с Марто.
О, да, това да, даже го писахме, спор няма.
Но имах предвид сега, при Гладиаторите, когато разказваше отново и отново какво се е случвало при сините, а Виолета го “работи“ както си знае и Мастагар пее, ли “пее“! От другата страна Крум го четка как племето е станало по-силно, откакто той е дошъл, и Мастагар наистина се сети, че има топки.
Ами, Мартин поне държи една линия, не криволичи.
А Мастагар верно е/беше с всички, само и само да им се хареса и да е доброто момче.
На кой ли не се подложи. Затова и когато се кълнеше на Момчил в онази битка, с плочките и паметта, че ще е до него и ще “изоре арената заради него“, изобщо не му повярвах. При първа възможност ще го прецака, ако може.
Ами, не се прави така. Когато се опитваш да си добър с всички, си лош за себе си.
И няма как всички да те харесват.

Утре пак ще плакнем очите с плуване. Много плуване. Логично червените трябва да загубят.
Някой видя ли нещо в очилата на Димо?

Общи условия

Активация на акаунт