💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 528
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 695
Един участник не ми ли хареса като човек и характер, ако ще извънземен спортист да е, все ми е тая. В тази връзка, за мен е без значение, че Мишо бил супер-дупер плувеца. Или че Дунев чудесно се справил на люлката.

# 1 696
Айде стига вече с този Радо и това плуване, не гледаме Игри на Плуването, а както видяхме и днес плуването нищо не реши в крайна сметка, въпреки смазващата преднина на сините, за които си викам от началото. Жалко за стратегията с гредите.

На мен ми се гледат раздаващи се и качествени кадри на терен. Дали ще е Радо във водата или Рълев на сушата,или Момчил на дълго трасе, за мен такива играчи правят качествен сезон.
Дали ще спечелят или не,това не е приоритет,това е резултат.
Ти какво предлагаш? Скандали и селяния ли да гледаме.

И аз предпочитам да гледам красиви изпълнения на арената. Плувците в сезона е удоволствие да ги гледаш във водата. Същото и за хората които летят по трасето на сушата или които редят пъзели.
Винаги ще обръщам внимание и ще хваля хора, които са талантливи и имат умения.

без стратегиите, комбинациите, интригите и караниците коментарите тук щяха да са наполовина, ако не и по малко. Това прави предаването шоу, това буди интерес. Мен не ми се гледа професионален плувец редом до обикновен плувец и после да ахкам и да му се възхищавам. Затова съм и против професионалните играчи или ако има такива то нека всички са такива. Радо бил световен шампион не знам си какъв, аз не съм го чувал, като плувец, не съм го виждал на Олимпиада, да отиде там да раздава умения не срещу Цвети или Гатьо Simple Smile. Аз съм чувал за Антъни Иванов за Радо не съм чувал. Един медалист нямаме от Олимпиада от 20 години, но като почне ИВ и като почнат визитките все едно са взели Юсеин Болт, Майкъл Фелпс, Симоне Байлс и Тайсън Фюри. Нито Ситнилска, нито Оряшкова, нито Радо, нито Цвети съм ги чувал, като спортисти.
Има много скучни игри, ако са само те това предаване нямаше да има и 1% рейтинг. Играчи, като Мартин и Вилета, колкото и да не ми харесват държат рейтинга на шоуто, не Теди и Радо.

# 1 697
  • София
В снощния епизод Дунев плува по-зрелищно и на моменти и по-бързо от професионалиста Калоян.
Всъщност, доволна съм, че най-сетне Дунев е номиниран, но искам още да го гледам на терен.

Аз хич не съм го отписала Дунев, напротив. Според мен би отпаднал от Момчил, Рълев и донякъде Благо - но тези тримата не очаквам да са номинирани. Всеки един от останалите Дунев би могъл да победи, някои по-лесно, други не толкова, но шанс има.

# 1 698
  • София
Ама сега за расизъм ли си говорим..?

Не. В никакъв случай!

# 1 699
  • SF
Като човек и характер трудно мога да ги опозная. В една ситуация проявяват един характер, в друга - друг. Само Мартин и Виолета са готрви да се зъбят постоянно.
Аз с хора, с характери като този на Дунев и този на Мастагарков се разбирам по-лесно и отношенията ни вървят по-гладко, отколкото с хора с твърд, непоклатим характер.
Рълев също е от тези, които казват първо Да, после може и Не да кажат. Не е някакво твърдоглаво овне, неспособно на компромис и преосмисляне.
Мисля, че ако Рълев беше попаднал сред първоначалната шесторка на пичуити, щеше да си се напасне идеално с тях, да си поеме всякакви обещания и да преследва новоприсъединили се като Радо и още едно бушонче, което в случая се падна да го изиграе самият той.
Но можем само да гадаем какво би било, ако Рълев заедно с Крум и Калоян беше пич от самото начало.

# 1 700
# 1 701
Дунев вярно не е бил номиниРван, но защо Оряшкова и Мишо минават между капките. Мишо даже капитан не искаше пак да е, Момчил трябваше да поеме поста. Няма го Гатьо малко хумор да вкарва, само истериците останаха.

# 1 702
Дунев вярно не е бил номиниРван, но защо Оряшкова и Мишо минават между капките. Мишо даже капитан не искаше пак да е, Момчил трябваше да поеме поста. Няма го Гатьо малко хумор да вкарва, само истериците останаха.
Защо се уплаши тази седмица от капитанството, като е само предимство, без риск - елиминационната капитанска мина

# 1 703
  • Пловдив
Дразнят ме Оряшкова и Вики колко са безхарактерни. Както и Дунев, разбира се. Ако се бяха съюзили срещу белия зъб, досега да са му видяли сметката. Мишоци са и това е.

# 1 704
  • София
Рълев изтъкна, че щом Мастагар се оплаква от бившите му съплеменници, явно и той има вина за тази ситуация. Прав е, но тогава можем да кажем същото и за неговите взаимоотношения с Гатьо. Народния любимец явно е знаел какво говори, когато каза, че Ръльо не се е дефинирал и обособил, каквото и да означава това.
Рълев каза, че ако всички от племето не са в добри отношения с теб, защото Мастагарков това разказа, като подчерта, че само Момчил е на негова страна (на него това очевидно не му е достатъчно, щом се превести), може би има причина. Не е казвал, че някой заслужава да бъде тормозен. И не може да се сравни едно цяло племе с поведението на един човек - Гатьо, което се разпростираше освен към Рълев, и към Радо. И Рълев се опита да се "обособи", като му каза, че не му харесва как се държи с него, цивилизованите хора (дори не става въпрос за интелигентните такива) обикновено се аргументират с думи, изречения, разговори, стандартът обикновено не са двата шамара, с които би си послужил Николай. За мен определено е агресор, но това не променя факта, че Мастагарков не заема позиция, Рълев дори в микроскопичния спор с Гатьо, се защити повече, отколкото Мастагарков във всички разговори с Мартин.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 15:58 от La Vikinga

# 1 705
Ами, според мен Дунев се разсърди/вкисна от номинацията, поради факта, че тя е била предварително решена. Тоест, без значение колко се раздава и колко е полезен за битката, каквото и да направи, колкото и да даде, той ще бъде номиниран, защото така са решили играчите. Или може би, защото смята, че е положил усилия хем да се представя добре на терена, което му се получава, хем да играе социално, което много не му се получава, и е се е сдухал, като е видял, че плановете му не работят и че, реално, нищо не зависи от него.
За мен, въпреки всичко, е огромно удоволствие да го гледам на терен, човек с изключителна двигателна култура и напълно владеещ тялото си. Даже се радвам, че е номиниран, за да го гледам на битка и дано не му е последна. Ако пък може да отстрани Вила (която отстрани дъщеря му), ще е върха на сладоледа Simple Smile Но по-добре не, че тя е тотал щета тия дни и няма да е интересно и равностойно.
И, да, в заключение мога да кажа, че и мен ме дразни, че не се бута повече за битки и скатава, както и че май не е особено умен, ама кот, такоа Simple Smile

# 1 706
Този сезон вече си имам любимци - Момчил и Мастагарков. Други нямам.
Любимо племе нямам.
Снощният епизод няма да го коментирам, че Старейшините удариха дъното.

# 1 707
Оряшкова е известен спортист, както и Дунев. За другите - и аз не бях ги чувала, а се вълнувам от спорт.
От останалите в играта симпатизирам на Момчил най-вече. След него донякъде на Мастагарков. После идват Рълев и Крум заради раздаването в игрите. По тази причина имам и малка симпатия към Денислава.
Все ми е едно за Теди, Вики и Оряшкова. Калоян не е лошо момче, но му е време да си ходи според мен.
На минуса са ми Вили, Мартин, Дунев и Мишо.

# 1 708
  • София
Мишо даже капитан не искаше пак да е, Момчил трябваше да поеме поста.
Мишо принципно искаше да е капитан, ама нямаше желание. И на битки иска да ходи, не го е страх, но какво да прави - стиска зъби, че още не е захранен. Само още месец-два, ей го колко малко време е, и ще може да си позволи да отиде на елиминационна. Joy

За мен този сезон няма много хора, които да са целите в бяло, всеки си има някакви дяволи. Е, с изключение на Дунев, който не е оттук и е за малко, затова още не е схванал играта, оглежда се и се ослушва от зАветната си позиция и се държи, все едно току-що е кацнал от небето и не знае къде се намира.
Най-много до хипотетично идеалния образ ми се доближава Момчил, затова викам за него. Той съчетава най-добре поведенчески хубави черти и сила на терена.

# 1 709
  • При семейството си
Да, Виолета изглежда доста зле физически. Ако отидат на съвет, няма да е много мъжко да изпратят нея, но на този етап от играта, няма мъжко и женско.
Не мога да преценя колко е зле и контузията на Момчил, та той да спре да се предлага за битки.

Общи условия

Активация на акаунт