💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 525
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
На пук на очакванията, че щял да предаде Радо, не го направи. За тези, които още се съмняват, препоръчвам подкаста на Ивка с Радо. А ако някой оспорва страхотното му представяне на терен, значи е съвсем субективен. И всичко това - на фона на малко и без излишни приказки. А вчера, когато Ралица попита чия е била идеята да сложат варела в началото, той дискретно вдигна пръстче, не се би в гърдите.
Това са може би единствените разсъждения в сферата на научната фантастика, които ми бяха изключително скучни за четене. Grinning Очевидно е, че нито за миг не го е поставял пред Виолети, Крумове и пр., просто знае кога и пред кого да замълчи, а след това да отиде да разкаже на Радо. Нещо, което Цвети също се опита да направи за своята коалиция, но неумело. Приятелството между Радо и Рълев е едно от малкото ненатоварващи неща в това риалити. Тук е моментът да отбележа и че Радо имаше най-доброто финално видео послание досега, в моите очи.

# 1 711
Аз харесвам почти всички участници (може би защото е първият сезон който гледам), без самообявилите се за стратези Виолета и Мартин. Това, че са устати, безпардонни и нахални не ги прави стратези. Виолета само върти тези очички и определя всеки за "хлъзгав", като има друго мнение различно от нейното. Мартин наистина не мога да я разбера неговата - да се обръща срещу най-верните си хора (Моника, Благо), сега очаквам нещо и Дени да го ядоса. Има други срещу които да се нерви защо тях. Благо му беше като вярно куче!
Мен пък ми харесва, че Момчил се предложи, той е дошъл да играе, не да се скътава, ако нещо стане фал ще си тръгне и толкоз, пък и сигурно знае, че няма да е победител.
А Мартин едно нещо ме кефи: Виолета и майката на Моника, са се постарали да им изберат "модерни" имена, а той им вика Минка и Денка. 😆😁

# 1 712
Ей сега ако Момчи беше стратег, а не индивидуалист щеше да спретне новата коалиция в Сините. Той е капитан с два гласа, привикава Дунев(лесно), привиква гравитиращото Вики(което съвсем правилно усети Дени преди време), и Оряшкова и приключва с коалицията на Мартин. Мисля, че повечето виждат палача в него и ще са склонни да си дадат обща сигурност. В коалицията на Мартин така или иначе има двама доста пазени Дени и Мартин, така че не се очаква да паднат дори да ходят на елиминации. Един Мишо остава, който я падне, я не. Мисълта ми е, че няма и да отслабне племето от това решение.

# 1 713
  • София
А Мартин едно нещо ме кефи: Виолета и майката на Моника, са се постарали да им изберат "модерни" имена, а той им вика Минка и Денка. 😆😁
Не й е викал Минка на Моника. Просто в някакъв разговор с нея използва лафа "Това е, Минке, положението", но тя не го разбра, защото явно не го беше чувала и лекичко й се присмяха по повода.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 20:21 от Reinа

# 1 714
  • София
Да, Виолета изглежда доста зле физически. Ако отидат на съвет, няма да е много мъжко да изпратят нея, но на този етап от играта, няма мъжко и женско.
Не мога да преценя колко е зле и контузията на Момчил, та той да спре да се предлага за битки.

Споко, тя ако отиде на битка, ще е 100% съобразена с нейното състояние😎

# 1 715
Ей сега ако Момчи беше стратег, а не индивидуалист щеше да спретне новата коалиция в Сините. Той е капитан с два гласа, привикава Дунев(лесно), привиква гравитиращото Вики(което съвсем правилно усети Дени преди време), и Оряшкова и приключва с коалицията на Мартин. Мисля, че повечето виждат палача в него и ще са склонни да си дадат обща сигурност. В коалицията на Мартин така или иначе има двама доста пазени Дени и Мартин, така че не се очаква да паднат дори да ходят на елиминации. Един Мишо остава, който я падне, я не. Мисълта ми е, че няма и да отслабне племето от това решение.

Да, привикаш Дунев и Оряшкова хич не е лесно. Те нямат мнение никога и се движат с тълпата. Laughing Дунев даже номинира Момчил с идеята да се измъкне, вместо да се противопостави на Мартин. Мартин хубаво си ги е събрал да си ги командори, ама като им е толкова акъла.

# 1 716
Пожелавам на Радо да достига мечтите си!
Много интересен играч, възпитан, със собствени мисли и разбирания.
Дори тръгването му беше с достойнство и добри думи.

Радо не е за този тип шоу,където само сила в игрите не е достатъчно,за да те направи победител.

Той е повече за Максимал, аз направо за Беър Грилс го класирам,там ще си е в свои води.

Още от началото се видя, че си беше влязъл с нагласата да се състезава във физически битки, а не задкулисни/стратегически/манипулиращи такива.🎭

Дано малко се поочупил след това преживяване,че наистина на моменти е като робот и не мога да преценя дали нарочно така бавно говори понеже внимателно обмисля какво да каже (за да не се изложи) или просто му тече бавно мисълта 🤔

Така или иначе,той е харесван от зрителите и излиза с повече позитиви от ИВ, а това само по себе си е победа.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 18:05 от Electric Papaya

# 1 717
Роботът Радо ми е доста по-симпатичен от "готиния" Мишо. Много са различни двамата братя.

# 1 718
  • Другата България
Скрит текст:
Пожелавам на Радо да достига мечтите си!
Много интересен играч, възпитан, със собствени мисли и разбирания.
Дори тръгването му беше с достойнство и добри думи.

Радо на е за този тип шоу,където само сила в игрите не е достатъчно,за да те направи победител.

Той е повече за Максимал, аз направо за Беър Грилс го класирам,там ще си е в свои води.

Още от началото се видя, че си беше влязъл с нагласата да се състезава във физически битки, а не задкулисни/стратегически/манипулиращи такива.🎭

Дано малко се поочупил след това преживяване,че наистина на моменти е като робот и не мога да преценя дали нарочно така бавно говори понеже внимателно обмисля какво да каже (за да не се изложи) или просто му тече бавно мисълта 🤔
Така или иначе,той е харесван от зрителите и излиза с повече позитиви от ИВ, а това само по себе си е победа.
Аз все още не мога да повярвам, че точно тези продуценти пропуснаха да очернят играч. Радо излезе с най-позитивния един и е много харесван от зрителската аудитория, и да има критики, те са по-скоро градивни, отколкото хейт. Участието му и за него в личен план е основно позитив, дано успее да го използва по най-правилния начин.

# 1 719
Мишо даже капитан не искаше пак да е, Момчил трябваше да поеме поста.
Мишо принципно искаше да е капитан, ама нямаше желание. И на битки иска да ходи, не го е страх, но какво да прави - стиска зъби, че още не е захранен. Само още месец-два, ей го колко малко време е, и ще може да си позволи да отиде на елиминационна. Joy

Вярно е такава ситуацията с Мишо. 😂😂😂

# 1 720
  • Берлин
Аз пропуснах един момент - знаеше ли Мишо,че брат му се гласи за капитан. Защото ...ако е имал и най-малко съмнение, а праща силния Мастагар, говори за умствени дефицити. Не съм сигурна в този момент, затова се въздържам от директен коментар.

# 1 721
  • София
Аз пропуснах един момент - знаеше ли Мишо,че брат му се гласи за капитан. Защото ...ако е имал и най-малко съмнение, а праща силния Мастагар, говори за умствени дефицити. Не съм сигурна в този момент, затова се въздържам от директен коментар.

По-скоро не, мислеха, че ще е Крум.

# 1 722
  • Другата България
Поне не са го излъчили.
Но при сините, когато коалицията около Мартин /в която е и Мишо/ се съвещаваха кого да изпратят от тях /съответно Мастагар/, изказаха мнениЯ, че предвид очакваната елиминационна капитанска битка Рълев ще изпрати ...Крум. Което беше съвсем логично, то и аз го очаквах /бях пропуснала да прочета спойлерите Joy/.
Пусти два капитански гласа, полакомиха се за тях и ето на. Според мен Виолета си го изработи Радо тънко и технично, и това го писах.

# 1 723
Зад преместването на Мастагарков ми прозира дългата ръка на продукцията.
Няма логика да се втурне в непознатото, още повече уж получи гаранция, че няма да е номиниран, напуска и яденето в резиденцията... Много странно ми се видя решението му.

Тази гаранция, особено идвайки от Мартин,е толкова сигурна колкото и аз съм Памела Андерсън 😂

Всяка действие на Елвиса,всяка дума и сцена е с мисъл да е в негова полза.

Отделно, той направи всичко това и с извратеното желание да унижи Благо и да му се присмее (потвърдено в разговора с Мини Маус после) и да го гледа как се обяснява и търси път към Великия везир.

Всичко беше прах в очите и грозна подигравка.

# 1 724
Знаеше, че е силно вероятно да е брат му и да е елиминационна.
Затова странно, че и той беше съгласен да пращат Мастагарков, вместо да се насочи към друг в гласуването.

Общи условия

Активация на акаунт