💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 360
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Другата България
Сега е зле наистина.
В понеделнишката битка се преби.
Дотогава се правеше.
Ама то нали знаеш - това като с фалшиВите болнични.
Като вземеш такъв, на ден две си болен. Blush
Сега е малко като лъжливото овчарче, но в понеделник паданията ѝ бяха зверски.

# 1 816
  • София
Виолета е развалина, явно така ще откара до обединението, Рълев ще я пази, на отборни битки ще разчита на останалите....
Страхотна Виктория, браво.

Мисля, че на лайф беше, но Дени каза, че майка й още ходи на физиотерапия и не се е оправила. Нали се сещате, че на нейната възраст не минава като на 20 годишните за два дни 🥴
Предполагам бая се е потрошила от онези падания.

# 1 817
  • София
Калоян дори и за плуване не става...
А я да попитам, някакво наказание за Мартин и Ралица (с въпросите), че разкриха на арената кой е номиниран от сините 😉

# 1 818
  • Sofia
Оряшкова е добра за кърти, тръшка, мъкне, влачи, всичко останало й е тотал щета. Момчи и Рълев най-добри дотук. Залагам, че червените са на съвет.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 21:26 от Crystal_Noir

# 1 819
  • София
Мартин ми е отвратително човече. Крайно време е и да спрат да му ходят по свирката, "един за всички, всички за Мартин"!

# 1 820
Калоян е като ония надуваеми същества, дето помахват от някои магазини. Засега битката не ми е много вълнуваща.

Мартин е противен, но много добре умее да вкарва истина в лъжите и манипулациите си, както и да казва верни неща сред помията, която излива и затова омайва хората около него според мен. Разбира се, има го и страхът да не му станеш жертва, това също допринася за роболепието, на което се радва.

# 1 821
Скрит текст:
Виолета е развалина, явно така ще откара до обединението, Рълев ще я пази, на отборни битки ще разчита на останалите....

Мисля, че на лайф беше, но Дени каза, че майка й още ходи на физиотерапия и не се е оправила. Нали се сещате, че на нейната възраст не минава като на 20 годишните за два дни 🥴

Не ѝ толкова много възрастта, особено като е спортистка.

# 1 822
  • Другата България
Мастагарков не игра честно. Имаше още поне...абе имаше още от гредата, а Мастагар директно се хвърли в морето.

Предполагам затова и признаха на Мартин преминаването.

# 1 823
Страхотни плувците.
 Калата и за това не го бива. Дано скоро да се разкара.
И пак седи на Ф.

За сините гащи съм.

# 1 824
Мастагарков не игра честно. Имаше още поне...абе имаше още от гредата, а Мастагар директно се хвърли в морето.

Димо май му каза "не" на Мастагарков?

# 1 825
Как можаха тия гадове да ни отнемат кефа да гледаме сега Радо!!!

# 1 826
Скрит текст:

Не ѝ толкова много възрастта, особено като е спортистка.
Рисковете на ЕГНто!

# 1 827
  • Другата България

Димо май му каза "не" на Мастагарков?
Тогава си падна от същото място, а втория път за по-.....лесно, направо скочи.
Доста хитро. Но не беше спортментско, не мина докрай.
Ето сега Дени мина докрай по гредата.

# 1 828
  • Sofia
Аз с един важен въпрос – Момчи не плува ли по клин, пък сега по гащя го гледам?! Що тъй се съблече тоз мъж... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 829
  • София
А! Мартин с прашки ли е, ми се видяха под клина? Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт