💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 087
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 385
Аз не бих изтърпяла Дунев! Няма такава досада! Момчил как си сдържа нервите не знам. И му каза учтиво да млъкне, ама този балалаец не се усеща. Кошмар Дунев!
И това е НЕ защото му пука за Момчи, а защото е важно да спечели нещо ЗА НЕГО, за да се върне.
Миналата година Алекса бутна тежестите от гърба на Мира, защото беше непоносимо, а сега тоя ако може ще сложи всичко на гърба на Момчи за някакво мижаво предимство....
Точно … издразних се и на Момчи как му прави евалата, щял да стои ако трябва цял ден ???!!!

# 2 386
Момчил пак се изхвърля обаче - "Никога няма да те предам, 500-600-1000 килограма"

Тези високопарни приказки нито го правят по-герой, нито да изглежда особено умен.

# 2 387
Защо се самообвинява Крум, като след седмица на реката той се представи супер достойно на тази битка.

# 2 388
  • Другата България
Момчилко, не смей да не познаеш, я ела да надникнеш в темата за спойлери, много лесно се “познава“ така.....

Каква агресия е това, сериозно ли това надъхване, което го говорят ВСИЧКИ, се приема за агресия, или е защото е конкретно от Момчил? Ама дайте по-сериозни аргументи, тези малко издишат.....Blush

# 2 389
Искам днес да има пъзел Grinning

# 2 390
Аз не бих изтърпяла Дунев! Няма такава досада! Момчил как си сдържа нервите не знам. И му каза учтиво да млъкне, ама този балалаец не се усеща. Кошмар Дунев!
И това е НЕ защото му пука за Момчи, а защото е важно да спечели нещо ЗА НЕГО, за да се върне.
Миналата година Алекса бутна тежестите от гърба на Мира, защото беше непоносимо, а сега тоя ако може ще сложи всичко на гърба на Момчи за някакво мижаво предимство....
Точно … издразних се и на Момчи как му прави евалата, щял да стои ако трябва цял ден ???!!!
При Момчил си има скрито Аз, Аз! Само че интелигентно и не толкоз явно!

# 2 391
 Спомних си Бърканичков в Сървайвър издържа и победи с 208кг  срещу 168 за противника му

# 2 392
  • София
Мен ме смущават близките отношения между Момчил и Дунев. Не може да не е преценил Момчи що за човек е Дунев, защо толкова го подкрепя?!
Според мен защото още в началото бяха заедно двамата. Дунев му онясняваше, че му е като син и, ако не бъркам, не го номинира, когато ходи на елиминация.
Крум започва да ми става симпатичен, позабрявям му тъпотиите от преди.
А това предимство не е необходимо на Дунев, той и без него ще бие Калоян

# 2 393
Крум е ужасно отслабнал, лицето му е направо изпито. На съвета забелязах, че и на Благо много му личат смъкнатите килограми.

# 2 394
  • На Изток от Рая
Ей това не трая ,агресията на Момчил ,верно вербална,но агресия -ще го смажеш,искам да го смажеш. Ами не е това начина да печелиш в каквото и да е.
Тук няма агресия, това си е спортна злоба, нахъсване на съотборник.

# 2 395
Момчил пак се изхвърля обаче - "Никога няма да те предам, 500-600-1000 килограма"

Тези високопарни приказки нито го правят по-герой, нито да изглежда особено умен.
Просто го надъхва!

# 2 396
Мен ме смущават близките отношения между Момчил и Дунев. Не може да не е преценил Момчи що за човек е Дунев, защо толкова го подкрепя?!

И аз това се чудя. Ама той и с Оряшкова е много близък. Може би ги уважава като спортисти и шампиони.

# 2 397
Калоян има доста висока оценка за способностите си,но скоро ще се сблъска с реалноста както Крумчика преди малко.

# 2 398
Ей това не трая ,агресията на Момчил ,верно вербална,но агресия -ще го смажеш,искам да го смажеш. Ами не е това начина да печелиш в каквото и да е.
Тук няма агресия, това си е спортна злоба, нахъсване на съотборник.
Начина на изразяване не е ОК.

# 2 399
Нямал бил Момчил лична облага, ма утре може да разбълничка племената!

Общи условия

Активация на акаунт