💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 922
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 475
И аз съм за Калоян.
Много тъпо, че няма пъзел. Ясна е работата и кого бута продукцията.

# 2 476
  • София
Калоян преди малко мина отново като на ревю. Икона. Bowtie

# 2 477
Дунев сега като бие вече ще е тотално убеден че е дал своя дял в индивидуална битка и че не бива да го закачат повече

# 2 478
  • София
Няма плуване, няма пъзел.
Случайност?

И цял курс предимство за връзкаря.

# 2 479
  • София
Калоян беше по-добрият. Никакъв смисъл няма да играят тези битки, ако ще са такива предимствата. Пълна глупост е и едното племе да е на реката на този етап.

# 2 480
  • София
Дунев сега като бие вече ще е тотално убеден че е дал своя дял в индивидуална битка и че не бива да го закачат повече
Ще го видим на финала чак. Joy

# 2 481
Не мога да разбера какво пък толкова очакват от Дунев сценаристите на шоЛто?!Каво като се върне?!Ще си остане с дъхането пред камера само и пак ще се сниши.

# 2 482
Няма плуване, няма пъзел.
Случайност?

И цял курс предимство за връзкаря.

Пишат си сценария както си искат...
Интересно дали ако Крум беше спечелил щяха да дадат на Калоян същото предимство?
Като им знам тъпотиите, едва ли.

# 2 483
  • София
Дунев сега ще каже ли на племето, че без предимството беше аут.
Оффф много ме е яд. Не съм фен на Калоян, както си личи по всичките ми предишни изказвания за него, но днес заслужава да победи. И то да победи Дунев на неговата си игра.
И от тук нататък Дунев ще смята, че се е отчел и може да продължи да си седи и да си почива 🤬

# 2 484
Калоян е много отслабнал и гладен, за разлика от дъртия пантер. Затова се движи на забавен каданс. Ще го махнат, за да развият дуела на Дунев с Марто. Марто беше прав за Дунев.

# 2 485
Сега на 200% сме убедени, че Никол просто е била жертвено агне Дунев да влезе в ИВ!

# 2 486
  • През девет планини в десета...
Ох, много хубав тоз Калоян 😍

# 2 487
Абсолютно излишна битка. При огромното предимство, което дават, е безмислено да играят. Жалко за Калоян. Беше по-добрият от двамата.

# 2 488
Много е жестоко да ги държат гладни вече толкова време, а и да искат да се справят с тези тежки игри! Гладиаторите са отслабнали, изтощени...

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 22:45 от Лъчестлъч

# 2 489
Според ме на тази битка ще гледаме Алекса утре подбрана е за него всякаш.

Общи условия

Активация на акаунт