💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 977
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 580
На сърбина не мога да простя как мачкаше Жоро и Фейгин , не ми дреме колко е добър играч, като човек е отврат

# 2 581
Връщам си да гледам епизодите и ви чета със закъснение, но сценарият е толкова очевиден вече, че няма накъде… Жалко за Калата, имаше още какво да покаже и стратегически, и на терена. Дунев (с цялото ми уважение към такъв изявен спортист) явно е отишъл на курорт, очаква да не ходи на елиминационни и смята всяка стратегия за “подла”.. Напомня ми на предишния сезон на Сървайвър, в който стратегия беше мръсна дума.
За утре може и Алекса се е контузил, може и да не е, но според мен като теглим чертата, няма как да не го включат в all stars, все пак беше нагласеният победител.

# 2 582
  • На Изток от Рая
Това лято имах удоволствието да видя Алекса с пандичката му във Варна и то няколко пъти за 2,3 дена.към края на Август. Сигурно тогава някъде му е била кастинг битката.
Искам да загуби, но мисля че Момчи е заложил на него и сега съм раздвоена😀

# 2 583
Този сезон много участници напускат предаването с неомаскарен положителен образ, да не повярваш чак Grinning

# 2 584
ДуДнев сега се наду като пуяк. То не беше вживянане, то не беше драматизъм - за теб дете..!!! Дааа!!! нека сега Мартин да види.....!!! 🥴

Тоз човек е за индийски сериал.

# 2 585
Брей, чудя се какво да напиша. Освен това, че Крум е длъжник на един куп народ и прецака играта на общо взето всички от своята коалиция, но пък и трябва да е щастлив, че остана последен от "пичуете". Нали това му беше целта? Постигната!
Утре няма да гледам. Безразлично ми е кой ще спечели, безразлично ми е дали сините ще гладуват или не. Най-вероятно, все пак, Момчил ще спечели и ще мести някой. Безразлично ми е кого.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 22:52 от Гарганела

# 2 586
еми сделка, тръгваш си без да мъркаш, па ние ще ти изпеем хвалебствена песничка .

# 2 587
  • Другата България
Скрит текст:
Брей, чудя се какво да напиша. Освен това, че Крум е длъжник на един куп народ и прецака играта на общо взето всички от своята коалиция, но пък и трябва да е щастлив, че остана последен от "пичуете". Нали това му беше целта? Постигната!
Утре няма да гледам. Безразлично ми е той ще спечели, безразлично ми е дали сините ще гладуват или не. Най-вероятно, все пак, Момчил ще спечели и ще мести някой. Безразлично ми е кого.
Къде да мести някой?

# 2 588
Не бях фен на Калоян, ама много тъпо отпадна, беше по-добрият от двамата на тази игра, която беше поредната неравностойно подбрана такава, май искаха да ги уморят докрай 😵‍💫

А Дунев как така не му схвана механизма на лоста, направо трагедия.

Преди битката исках Калоян да отрадне, но някъде на второто минаване вече бях твърдо за него.

И това закопаващо предимство, то си е направо подарена победа.

Имам малки надежди,че Дунев може и да направи опит за коалиция срещу Мартин,дано ги оправдае и да не е бил наплазно жертван Кал.

# 2 589
Че как в Ол старс без Алекса ?!

# 2 590
Поне това им дължат, добрите думи, които си заслужиха. Да са живи и здрави отпадналите успешни млади хора 😎 Не им трябва повече да се мърсят на Цветката, Радо и Калата. Злодеите останаха в играта.

# 2 591
Е, нали щял да има силата да размесва племената или играта или нещо подобно. Ако спечели залога. Така каза водещият.

# 2 592
Скрит текст:
Утре няма да гледам. Безразлично ми е той ще спечели, безразлично ми е дали сините ще гладуват или не. Най-вероятно, все пак, Момчил ще спечели и ще мести някой. Безразлично ми е кого.
Къде да мести някой?
Не питай, не искаш да знаеш. 🥴

# 2 593
Да поживее далеч от дома и най-вече приятелството с Крум, оказаха благотворно въздействие върху Калоян.  Наистина бе съвсем нов човек. Браво за представянето!

# 2 594
Е, нали щял да има силата да размесва племената или играта или нещо подобно. Така каза водещият.
Пак ли ? Те като пумпали ги въртят … на едно място лягат, на друго стават Joy

Общи условия

Активация на акаунт