💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 972
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 610
Утре за щастие съм на рожден ден и ще пропусна битката.
Дано няма сериозно пострадал, че кадрите бяха ужасяващи. И как биха процедирали със залога на Момчил, ако играта бъде прекратена?

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 23:11 от Cafelate

# 2 611
Добре де как можаха да прецакат тези млади и красиви деца Цвети и Калоян заради Виолета и Дунев. Не че възрастта е порок, аз самата съм по-близко на години до "победителите", но това бяха адски несправедливи битки, в които Цвети и Калоян бяха по-добри на терена, но продукцията реши да им резне главите за сметка на двама от най-неприятните играчи този сезон.
Прецакват ги и Цвети и Калоян,за да е интересно по-натам.Сега очакват да има екшън между Дунев и Мартин.Целта оправдава средствата.Особено,когато става дума за пари.Ако има интерес има гледаемост.Никаква справедливост не им е в главите на тези от продукцията.Сега  парите са всичко,не възпитанието на подрастващите например.Да се отклоня от темата.Вероучението в училищата смятам,че ще е едно противодействие на пошлостта в живота.

# 2 612
  • Пловдив
Според мен Алекса ще загуби утре, но иначе колкото и да е странно съм дал гласа за него на въпроса за кого ще стискам палци (палци силно казано, просто е добро попадение за шоу, а и според мен не е лош човек), просто защото в един Ол Старс трябва да ги има всички звезди. А и мен Алекса не ме притеснява.
Сигурен съм, че Фифо ще го бие, а искам и реванш.
Като фен на Фифо само Андрей ме притеснява за Ол Старса и донякъде от Жоро се притеснявам също.
А ти си мислиш, че в Ол Старс продукцията няма да се намесва и няма да наглася игрите ли? Би било супер, но според мен пак ще си насосат нещата. И пак те ще изберат победителят.

# 2 613
Алекса ли е утре? Че не гледах епизода... аууу не, няма да гледам ей тъй на! На инат, не мога да го понеса тоз' човек още веднъж на екран, че и в ол старса сигурно... бррр! Влизам в агитката на Слабето да викаме за гърч над Алекса и позорно падане, което му се полагаше многократно в сезона му.
Хм, но пък и Дяволо е прав, Фифо заслужава реванш с Алекса- многократен- както и Жорко

# 2 614
  • Другата България
Тамън една коалиция започне да потъва - и бам ново разместване. Момчил да прати Мартин при гладиаторите а да вземе Рълев . Дивата река, ще си заслужи името
Joy Много евтин цирк ще е, наистина. Не го вярвам.
Стига, хора, аз дори не вярвам, че сега ще местят някой. За Мастагар просто бях сигурна, те ни го набутваха в очите с този геройско-мъченически едит. Но сега?
Обаче, ако се почувствам два пъти по-замислена, има много голяма логика това да е именно Мартин.
Първо, ето обяснение как са толкова близки с Рълев. Откога се чудех кога успяха тези хора чак толкова да се сближат.
Второ, продължавам да си твърдя, че Мартин и Вила играят заедно, сега просто да си се съберат официално. За Дени, без Дени - все тая. Пък и нали Вила се опита да ни убеди, че Дени играе стратегически, да не вземе да излезе от този цилиндър най-голямата изненада и Дени да отстрани Мартин? Ти да видиш....
Трето, сеира. Мартин и Мастагар заедно, ведно с Виолета - това е увеличаване приходите от реклами по време на епизодите, в които ще наблягат само на това.
Но пък ако Рълев отиде при Старейшините, точка едно губи смисъл. Тогава пък си обяснявам как са се харесали с Дени до степен такава, че да се вземат. А и така не изравняват никаква численост, един за един е безсмислено....освен сеира, естествено.
Как ми дадохте поле за размисъл, че чак си стопирах “Клетката“, забравих до къде съм стигнала....Joy

Дано не е това, защото Момчи ще попадне в полезрението на Мартин, а знаем, че оня е като питбул. Не пуска, той си го каза - настъпиш ли ме - очаквай същото, че и повече от него.

# 2 615
Върнах.
Димо казва: “Тази победа ти дава шанс да дърпаш конците в племената. Ако спечелиш, наградата ще бъде скъпоценна“. Нищо за разместване.
Аха, да дърпа конците в племената, а не да размесва племената. Ами ще има някаква власт над другите Момчил. Да видим каква ще бъде.

# 2 616
Пропуснахте, че червените също разгадаха играта с торбите. Мастагарков си замълча и Крум тръгна. При завръщането им от битката,  Мастагарков пак с неговите приказки ме издразни. Ако знаел коя е играта, щял той да отиде и да победи. Ами знаеше коя е играта и  пак се ската.
Момчил уважава Дунев и Оряшкова за техните спортни постижения. Знае колко труд и лишения са вложени там.
И да, винаги е подкрепял съотборниците си.
Мастагарков сам не може да се избере, той реално само може да спечели като секундант. Няма никаква логика в нападките, че се бил "скатал".
Благодаря за  мнението ви. Няма нападки, че да има логика. Изнасям факти. Калоян сподели и на Крум, че ще говори с Мастагарков и ще помисли. Цялото племе беше събрано и го обсъждаха.
Скатаване е, защото на Мастагарков е любимото му да казва, какво би направил, след като всичко е приключило . Съответно не се случва нищо. Това е мое лично мнение и не е задължително да сте съгласен с него.

# 2 617
Стана ми мъчно за Калоян, особено като се разплака и каза, че влязъл в Игрите да си укрепи психиката. Ох, мило момче... 😟

Всичко най-добро ми пожелавам!

# 2 618
"Играта тИпърва започва!", каза Дунев, който 2 месеца стоя на завет.

# 2 619
  • Берлин
Аз май по-добре да си напиша някъде "отврат" и копи/пейст след всеки епизод.
Не знам никакви Алекси, не съм гледала от сезон 1,но предполагам,че Момчил ще загуби.

# 2 620
  • Другата България
"Играта тИпърва започва!", каза Дунев, който 2 месеца стоя на завет.
И сега се връща отново там. По-богат и навирил нос. Едва не издъхна на “арената“, спечели само заради продукцията, и заради Момчил и неговото здраве, за сметка на едно дете.

Но зрителите не може да излъже.

Успех на Калоян, млад е, много има да учи, и дано въпросния дърт пантер не му служи за пример.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 00:18 от Merri_An

# 2 621
  • Дубай
Оф, Кала, добро момче и ранима  душа... Истината е, че с тези предимства, и Цвети и Калата направо ги отписаха. За мен е просто недупостимо, предвид факта, че са на реката да им са дава такова предимство... Че това си цяла една обиколка.... Супер нечестни битки!

# 2 622
Мартин няма мисля да бие по Момчи - твърде голям залък е за него. Той е като динго ли беше напада само по-ниски от него - играе за публиката мисли се за готин и харизматичен и напада тези за които е уверен, че не се харесвани много навън(като и помага за "обезобразяването им" .Сигурно е убеден, че хората отвън са зашеметени от великата му стратегическа мисъл и песни за него пеят. А ако е вярно, че играят с Виолета, ще се почувствам много тъпо Не исках тя да си тръгва от реката, понеже само тя можеше да го нокаутира и то с неговите камъни - унизително . Ако е истина връзката   Дени-Рълев , покрай нея и с Мартин , значи и Виолета ще е в отбора и Мишо - то кой ще остане в групата на Момчил -Дунев Оряшкова , Крум, Мастагард. Като само Крум е стабиляга
Хейтя образа Мартин - дали го играе или си е такъв не мога да знам
Всички негативни емоции от моя страна, са за образа Мартин ,който виждам в игрите

# 2 623
Тамън една коалиция започне да потъва - и бам ново разместване. Момчил да прати Мартин при гладиаторите а да вземе Рълев . Дивата река, ще си заслужи името
Joy Много евтин цирк ще е, наистина. Не го вярвам.
Стига, хора, аз дори не вярвам, че сега ще местят някой. За Мастагар просто бях сигурна, те ни го набутваха в очите с този геройско-мъченически едит. Но сега?
Обаче, ако се почувствам два пъти по-замислена, има много голяма логика това да е именно Мартин.
Първо, ето обяснение как са толкова близки с Рълев. Откога се чудех кога успяха тези хора чак толкова да се сближат.
Второ, продължавам да си твърдя, че Мартин и Вила играят заедно, сега просто да си се съберат официално. За Дени, без Дени - все тая. Пък и нали Вила се опита да ни убеди, че Дени играе стратегически, да не вземе да излезе от този цилиндър най-голямата изненада и Дени да отстрани Мартин? Ти да видиш....
Трето, сеира. Мартин и Мастагар заедно, ведно с Виолета - това е увеличаване приходите от реклами по време на епизодите, в които ще наблягат само на това.
Но пък ако Рълев отиде при Старейшините, точка едно губи смисъл. Тогава пък си обяснявам как са се харесали с Дени до степен такава, че да се вземат.
Особено, ако Рълев заеме леглото на Елвиса в стаята с Денислава 😂😂😂😂

# 2 624
Пропуснахте, че червените също разгадаха играта с торбите. Мастагарков си замълча и Крум тръгна. При завръщането им от битката,  Мастагарков пак с неговите приказки ме издразни. Ако знаел коя е играта, щял той да отиде и да победи. Ами знаеше коя е играта и  пак се ската.
Момчил уважава Дунев и Оряшкова за техните спортни постижения. Знае колко труд и лишения са вложени там.
И да, винаги е подкрепял съотборниците си.
Мастагарков сам не може да се избере, той реално само може да спечели като секундант. Няма никаква логика в нападките, че се бил "скатал".
Благодаря за  мнението ви. Няма нападки, че да има логика. Изнасям факти. Калоян сподели и на Крум, че ще говори с Мастагарков и ще помисли. Цялото племе беше събрано и го обсъждаха.
Скатаване е, защото на Мастагарков е любимото му да казва, какво би направил, след като всичко е приключило . Съответно не се случва нищо. Това е мое лично мнение и не е задължително да сте съгласен с него.
Факт е, че ако Мастагарков беше тръгнал да се предлага щеше пък да бъде обвиняван, че се прави на герой и играе за публиката. За всички участници и зрители беше ясно, че Калоян щеше да избере Крум. Не виждам причина Мастагарков излишно да се бута, а и пак казвам... Той няма причина да се скатава, защото ако отиде може да спечели грошове, а ако загуби реално губи само Калоян, не той. Уважавам мнението ви и се надявам да не приемете отговорите ми като нападки, но аргумента ви защо Мастагарков се скатава ми изглежда леко безпочвен и лишен от логика. Още повече, че Мастагарков е от участниците с най-много битки този сезон и най-много победи. Пое отговорност и за драмата с телефона и храната, не ми изглежда като човек, който "пак се скатава", това е моето мнение.

Просто трябваше да споделите, че не харесвате самия участник, защото така ви идва отвътре, не е нужно за всяко нещо да имаме аргумент. Понякога просто така се чувстваме.

Общи условия

Активация на акаунт