💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 992
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София
Хора,играта тИпърва започва,шИ биИм с разлика Simple Smile
Горкият Дунев.След като се цупи и мълча ден-два,го напъна логореята.
Момчи как го издържа,признавам го!Браво и за победата му!
После аз как го издържах,само аз си знам.Simple Smile
Хубава битка се получи,оспорвана.Признавам му на Дунев,че осъзна,че е победил,благодарение на предимството.
Това при Виолета не го видях.Много проклета жена.
Не е виновен Дунев,че Калоян си тръгна.Виновна е проклетата жена,че го изпрати.Аз й се чудя защо продължава да стои в играта в това състояние.Най-честно беше да си я пратят по живо по здраво,та поне една мъничка червена точица да й дам и аз.
Калоянчо,успех в живота! Мисля,че само плюсове получи с участието си,лично за теб,за твоето съзряване и израстване.
Круме,недей да ставаш повече съюзник! Simple Smile

# 2 626
По-отвратителен сезон досега не е имало. 🤢
Присъединявам се към тези, които няма да гледат утре. Алексата и на снимка не щЪ да го виждам... 🤢

# 2 627
Тая огромна глупост ИВ, съдържаща само клюки, интриги и коалиции по един час и нагласени глупави битки през втория, я гледам само защото няма нищо друго по това време, а конкурента го няма петък и събота.

В това предаване играчите стават интриганти, а зрителите клюкари Sweat Smile

# 2 628
  • София

Не знам никакви Алекси, не съм гледала от сезон 1,но предполагам,че Момчил ще загуби.

Аз и първите два сезона не съм гледала, а 3-ти и 4-ти ги гледах с едно око.. Този най-сериозно го гледам, даже коментирам..Satisfied
..Така че съм отворена откъм предложения и приемам грошове за кого да викам утре. Satisfied

# 2 629
  • София
Пропуснахте, че червените също разгадаха играта с торбите. Мастагарков си замълча и Крум тръгна. При завръщането им от битката,  Мастагарков пак с неговите приказки ме издразни. Ако знаел коя е играта, щял той да отиде и да победи. Ами знаеше коя е играта и  пак се ската.
Момчил уважава Дунев и Оряшкова за техните спортни постижения. Знае колко труд и лишения са вложени там.
И да, винаги е подкрепял съотборниците си.
Мастагарков сам не може да се избере, той реално само може да спечели като секундант. Няма никаква логика в нападките, че се бил "скатал".
Благодаря за  мнението ви. Няма нападки, че да има логика. Изнасям факти. Калоян сподели и на Крум, че ще говори с Мастагарков и ще помисли. Цялото племе беше събрано и го обсъждаха.
Скатаване е, защото на Мастагарков е любимото му да казва, какво би направил, след като всичко е приключило . Съответно не се случва нищо. Това е мое лично мнение и не е задължително да сте съгласен с него.
Факт е, че ако Мастагарков беше тръгнал да се предлага щеше пък да бъде обвиняван, че се прави на герой и играе за публиката. За всички участници и зрители беше ясно, че Калоян щеше да избере Крум. Не виждам причина Мастагарков излишно да се бута, а и пак казвам... Той няма причина да се скатава, защото ако отиде може да спечели грошове, а ако загуби реално губи само Калоян, не той. Уважавам мнението ви и се надявам да не приемете отговорите ми като нападки, но аргумента ви защо Мастагарков се скатава ми изглежда леко безпочвен и лишен от логика. Още повече, че Мастагарков е от участниците с най-много битки този сезон и най-много победи. Пое отговорност и за драмата с телефона и храната, не ми изглежда като човек, който "пак се скатава", това е моето мнение.

Просто трябваше да споделите, че не харесвате самия участник, защото така ви идва отвътре, не е нужно за всяко нещо да имаме аргумент. Понякога просто така се чувстваме.

И друго има - нали идеята Благо да номинира Крум беше с цел да прикрият, че играят заедно. Ако в следващия момент се предложи за съюзник на Калоян - до тук с прикриването. Отделен въпрос е, че според мен нищо не успяха да прикрият, но предполагам, че това също е възможна причина да е Крум съюзник, а не Благо. Както и това, че Калоян все пак взима крайното решение, а той определено вярва повече на Крум.

# 2 630
  • Другата България
Скрит текст:
Тамън една коалиция започне да потъва - и бам ново разместване. Момчил да прати Мартин при гладиаторите а да вземе Рълев . Дивата река, ще си заслужи името
Joy Много евтин цирк ще е, наистина. Не го вярвам.
Стига, хора, аз дори не вярвам, че сега ще местят някой. За Мастагар просто бях сигурна, те ни го набутваха в очите с този геройско-мъченически едит. Но сега?
Обаче, ако се почувствам два пъти по-замислена, има много голяма логика това да е именно Мартин.
Първо, ето обяснение как са толкова близки с Рълев. Откога се чудех кога успяха тези хора чак толкова да се сближат.
Второ, продължавам да си твърдя, че Мартин и Вила играят заедно, сега просто да си се съберат официално. За Дени, без Дени - все тая. Пък и нали Вила се опита да ни убеди, че Дени играе стратегически, да не вземе да излезе от този цилиндър най-голямата изненада и Дени да отстрани Мартин? Ти да видиш....
Трето, сеира. Мартин и Мастагар заедно, ведно с Виолета - това е увеличаване приходите от реклами по време на епизодите, в които ще наблягат само на това.
Но пък ако Рълев отиде при Старейшините, точка едно губи смисъл. Тогава пък си обяснявам как са се харесали с Дени до степен такава, че да се вземат.
Особено, ако Рълев заеме леглото на Елвиса в стаята с Денислава 😂😂😂😂
Joy Това е в десятката.
Но все пак аз продължавам да не го вярвам.
Толкова закани от Дунев за Мартин, и накрая какво - Момчил да му свърши мръсната работа? И Дуньо пак по-чист от утринна роса? Че ако махнат Мартин от сините, Дуньо ще се разпорежда като дерибей - Момчи ще ходи на битки, Мимето ще сервира, Дени и Мишо ....за тях не мога да измисля нищо в момента, Вики ще е пушечно месо на първия техен съвет /това така или иначе го очаквам всъщност/, и наш дърт пантер на финал! Ай сакън, не!
Продължавам да смятам, че или ще има двойна елиминация, или отпадане на секунданти другата седмица, или нещо такова за числеността. А и с това претрепване утре.....вероятно отново е подвеждащо, но вече искам Момчил да сгреши. Да гладуват, да правят каквото искат, ако наистина Тупаревци са измислили такава гавра /за мен е гавра/ с това момче, и аз ще ги стопирам вече, това не се трае. Тъкмо реша, че малко остана и няма какво повече, и ново дваЕсе.....

# 2 631
Това е сезонът, в който старците изяждат младите: Виолета- Цвети, Дунев- Калата; а и Вальо Елена. Сигурно и други съответствия ще открия, но много млади деца падат жертва на бумърите, които без друго са виновни. За всичко. Геронтофилията срещу юношеството. Не е много стимулиращо.

# 2 632
  • София
Гледам предаването от първия сезон и преди винаги ми ставаше смешно като кажеха "предимството ти е да тръгнеш с 30 секунди преднина пред опонента" или нещо от този тип. Тогава си казвах "защо не са по-големи предимствата, така все едно няма предимство изобщо". Сега обаче разбирам - абсолютно невъзможно е да се наваксват огромни предимства и се губи тотално интереса и шанса за обрат.

Или поне предимството да е така нагодено спрямо участника, който го е спечелил, че да му спести някаква част от най-трудният за него компонент. Така що годе хем ще има предимство хем ще има и някакъв баланс между силите.

# 2 633
Сега без Колоян, следващият, който ще атакуват в червеното племе,  сигурно ще е Крум. 🤔

Интересно, ако Момчил спечели право да размести хора от племената, дали няма да прати Мартин при Гладиаторите и да им вземе примерно Рълев. Или да прати Денислава при майка ѝ.. 🤔

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 00:27 от cool_style

# 2 634
Скрит текст:
Пропуснахте, че червените също разгадаха играта с торбите. Мастагарков си замълча и Крум тръгна. При завръщането им от битката,  Мастагарков пак с неговите приказки ме издразни. Ако знаел коя е играта, щял той да отиде и да победи. Ами знаеше коя е играта и  пак се ската.
Момчил уважава Дунев и Оряшкова за техните спортни постижения. Знае колко труд и лишения са вложени там.
И да, винаги е подкрепял съотборниците си.
Мастагарков сам не може да се избере, той реално само може да спечели като секундант. Няма никаква логика в нападките, че се бил "скатал".
Благодаря за  мнението ви. Няма нападки, че да има логика. Изнасям факти. Калоян сподели и на Крум, че ще говори с Мастагарков и ще помисли. Цялото племе беше събрано и го обсъждаха.
Скатаване е, защото на Мастагарков е любимото му да казва, какво би направил, след като всичко е приключило . Съответно не се случва нищо. Това е мое лично мнение и не е задължително да сте съгласен с него.
Факт е, че ако Мастагарков беше тръгнал да се предлага щеше пък да бъде обвиняван, че се прави на герой и играе за публиката. За всички участници и зрители беше ясно, че Калоян щеше да избере Крум. Не виждам причина Мастагарков излишно да се бута, а и пак казвам... Той няма причина да се скатава, защото ако отиде може да спечели грошове, а ако загуби реално губи само Калоян, не той. Уважавам мнението ви и се надявам да не приемете отговорите ми като нападки, но аргумента ви защо Мастагарков се скатава ми изглежда леко безпочвен и лишен от логика. Още повече, че Мастагарков е от участниците с най-много битки този сезон и най-много победи. Пое отговорност и за драмата с телефона и храната, не ми изглежда като човек, който "пак се скатава", това е моето мнение.

Просто трябваше да споделите, че не харесвате самия участник, защото така ви идва отвътре, не е нужно за всяко нещо да имаме аргумент. Понякога просто така се чувстваме.
Цитат
И друго има - нали идеята Благо да номинира Крум беше с цел да прикрият, че играят заедно. Ако в следващия момент се предложи за съюзник на Калоян - до тук с прикриването. Отделен въпрос е, че според мен нищо не успяха да прикрият, но предполагам, че това също е възможна причина да е Крум съюзник, а не Благо. Както и това, че Калоян все пак взима крайното решение, а той определено вярва повече на Крум.
Мда, причини може да има много защо си бил замълчал. Това, което ми прави впечатление е, че Мастагара ако се обади - крив. Ако не се обади - пак крив. Няма угодия. А, иначе Крум леко се издаде на съвета като тръгна да подтиква Калоян да гласува за него, но като не очаква той сам да се сети... И на него не му е лесно, но това, че си остава верен на хората е похвално и за това го харесвам.

# 2 635
Хора, разбихте ме с Рълев на леглото до Дени Joy Хищническия му поглед ще добие и палав отенък Joy

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 00:24 от EdelV

# 2 636
Имам чувството, че Виолета произнася името на Мастагарков всеки път по нов различен начин. Трябва компилация от всички вариации, които е изгенерирала досега.

# 2 637
  • Другата България
Ама няма логика в разместване. Знам, че е смешно да търся логика точно в този сериал, но сеира си е сеир, нали трябва някак да се аргументират все пак, защо? Ако е за числеността, разбирам, ама тогава си е преместване, не разместване. И защо Мартин? Защо не Мишо например? Виктория? Дори дърт пантер?
Стратегия от Момчил? Това е най-логично, защото той си каза, че след Мастагар очаква Мартин да се прицели в него, но пък нали не се страхува да ходи на битки? Това ли ще измислят, за да го мажат и изкарват страхливец? Аз не вярвам и в сценария, дето уж за Момчи и това, че го изкарали мамещ в битките /колеги коментираха, че някакъв мистериозен лист за Момчил се  е появил, ей така, намерен ...не разбрах и къде, в който Ралица и Димо си правили гаргара с него/, според мен щом е “намерен“, е прах в очите. Въпреки подмятанията на Мартин и Мастагар в онези битки, дето крак, ръка....това се забеляза, но пък и не мислех, че е прелюдия към другото, по-скоро заяждания на дребно в играта. Пък и Мастагар с онези очила, дето сам си призна, че виждал.....

Тъкмо си казвам, че няма какво да ме учуди, и пак трябва да се чувствам замислена. Blush
Ако не друго, тези продуценти ме накараха да си активирам отдавна заспали мозъчни клетки без да се налага да ги подпомагам медикаментозно. Blush Най-сетне намерих един +, на фона на множеството - /и/, клонящо към плюс безкрайност.

# 2 638
Хора, разбихте ме с Рълев на леглото до Дени Joy Хищническия му поглед ще добие и палав отенък Joy
Е все някъде трябва да е станала заварката в предаването, та да продължи след него 😉

# 2 639
  • Sofia
Наистина голяма връзкария този сезон😒Божидар Темелков е един от най-добрите приятели на Румен Радев. В една компания са със синът(големият,Лъчезар) на Лечков и други сливенски батки/богаташчета. Сега Божидар е със златното момиче Мадлен Радуканова,а преди е бил със Михаела Маевска(прясно разведена ,а той 18 годишен,били са на бала му още заедно). Той е от богато семейство,преди във Инстаграмът му имаше снимка с Range Rover му,баща му има застрахователна фирма,а чичо му е земевладелец с доста земя. Имат не един политик в семейството...
Доста се изненадах като го видях на промото,че точно той е решил да влиза в предаването,но след като прочетох поста ти за семейството му ми е по-разбираемо сега.
Изглежда доста сериозно падането на един от двамата,дано няма сериозни последствия.

Общи условия

Активация на акаунт