💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 947
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Защо Момчил трябва да мести някой?
Ако не познае утре,ще обрече на глад хиените.
Ако спечели,ще е лична облага.Предполагам онзи рог,който връчиха на Рълев.Няма да иде зян,я.Такава изработка,такъв стил,изящество!

# 2 641
Краси му се видя малко предимството, което му подариха от продукцията, че реши и да си спести последния компонент от играта, като свали балата от платформата и я добута. А Димо се прави на луд и си затвори очите за това погазване на правилата. Rage
След стрина и сега и Дунев с мощно рамо от Продукцията. Откраднаха победата на двама младежи, които далеч повече от тях заслужаваха да продължат в Игрите. Trollface
А Краси най-безсрамно се перчи с незаслужената му подарена победа.

# 2 642
  • София
Гледам чак сега.
На Калоян клина му стои като панталон. Направо изглежда болен 😕
Гласуването на коалицията беше правилно. Недостойно, но правилно, защото е ясно, че ще има голям шанс да отпадне един от другата коалиция.
Нечестно е, че Рълев е капитан и има два гласа!
Нечестно е, че му предлагат да си купи гласове, като има 60 гроша!
Нечестен е редът за номиниране, прозира, че е в подкрепа на другата коалиция!
Глупаво от страна на Калоян да не гласува за Крум. Не, че ще му помогне, но не протича мисъл.
Сладък, красив, чист човек, но не е интересен и не впечатли с игра.
Това ми е мнението до тук. Като ви чета, предполагам на играта чувството ми за справедливост ще избухне😒

Исках битка между Дунев и Виолета.
Развалиха ми кефа и от битката и от гласуването!

# 2 643
И какво стана сега?На Дунев му пратиха най-слабия от останалите мъже за дуел,че да се докаже на арената и сега няма да го пипат до края.Време му беше на Калоян да си ходи,не показа нищо освен няколкото научени пъзела.Коалицията на Крум отново беше отслабена и най-вероятно следващия ще бъде той.

# 2 644
Обаче и с Калоян няма епизод на официалния подкаст, както нямаше и с Цвети. Дали селективно пропускат хората прецакани от предимство. 🤔

# 2 645
Момчи ще ходи на битки, Мимето ще сервира, Дени и Мишо ....за тях не мога да измисля нищо в момента, Вики ще е пушечно месо на първия техен съвет /това така или иначе го очаквам всъщност/, и наш дърт пантер на финал!
Те също ще сервират

# 2 646
  • София
А, чак да празнувам на нагласен формат....не бих си губила времето за такова нещо, но в момента никой не ме дразни повече от Дунев, затова вероятно се зарадвах на Алеко.
Аз имах много време за губене точно онази вечер. Joy

Иначе, изгледах началото на епизода, и след Емануела, предлагам да канонизираме Момчил, това да слушаш Дунев е не само саможертва, но и подвиг. На всичко отгоре не му мърмори само на съюзническата битка, а започна от вечерта с патоса и словата, после стана в 5 ч. сутринта и се чуди защо никой не го изпращал (ако бях Мартин, щях да се обърна с гръб към камерата и да продължа да си спя в дизайнерските гащи). Калоян беше за пример точно в тази съюзническа битка - мълча и не изнервя положението, докато Дунев не знам дали пречеше на Крум, но със сигурност вдигна кръвното на Момчил.

# 2 647
Претендента се пребива. Цветът в очилата на втората лекарка ми се видя по скоро червеникав отколкото златен.

И аз така мисля. Потърсих да прочета за това момче и разбрах че преди 2-3 години са му правили операция на рамото в Белгия след продължила година контузия. А този тип игра не е от щадящите рамената.

# 2 648
Момчи Blush

Калата е постнал снимка в ИГ от състезание в Париж

# 2 649
Е сега този въпрос за сефте го задавам:
Що за реалити е това в което всичко е нереално?

За втори път участниците телепатично знаят, че трябва да си изберат съюзници. За ен-ти път участниците в индивидуална битка получават някакво просветление КОГА да тръгнат за битката и КЪДЕ да отидат. Ами като ще е реалити - покажете примерно Димо как идва и казва - Айде време е да те водя. Защото в действителност точно това става нали!!!  Някой идва и казва кога и къде.  
"Реалити" значи да се показват нещата каквито са в действителност.  

Калоян:
-- Ако искам да стигна на финал, начинът не е да се крия от битки.
Аз:
-- Що бе Кала?  Дунев точно това си мислеше, че е начинът!

Дунев:
- На Мартин ще му се разтреперят мартинките.
Аз:
- Колебая се между "Блажени са верующите" и "Свещена простота".

Алоу, Мимеее!
Не се заигравай, че ще се разправяме!  AngryAngryAngry

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 06:50 от Soney

# 2 650
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
От малкото ми гледане снощи запомних само репликата на Крум (май го каза) за развой при сините: "Остават двама мъже и Мартин" Joy.

# 2 651
Много странно реагира накрая Калоян с този рев как не бил оправдал очакванията на хората, които били направили и вложили толкова много за него.
Направи ми силно впечатление. За мен това момче буквално е скопено от майка си и от това как постоянно трябва да ѝ се доказва.
Така му е промит мозъка, че той изпитва ужасна вина, ако нещо не стане според очакванията на майка му.
Дано да успее да се откъсне и да си оправи психиката. Но докато стои и се доказва пред майка си - нито ще спи с жена, нито ще се успее да намери силата в себе си и независимостта си.
Лично на мен ми остана гадно усещане как нечии амбиции са го побъркали това момче и той живее само, за да удовлетворява чужди желания и очаквания.
Аз самата съм майка на две момчета и също, както Ралица, гледам като майка на реакцията и поведението му.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 07:31 от Лайкa

# 2 652
Едно добро нещо имаше днес - продукцията не омаскари и това чисто момче.
Пожелавам му да върви смело напред и да постига целите и мечтите си.

Ама защо да го маскари, като може да направи така, че да падне....

# 2 653
Чак пък скопи 🙄 тука много се прекалява с диагнозите на моменти 😏. Хората могат да бъдат както колебливи и самокритични , така и уверени и със самочувствие независимо от покритието, особено на 22 години когато още си търсиш място под слънцето. Като цяло се потвърждава практиката, злите,тарикатите и арогантните да са тапигьози и да вървят напред , а добрите, възпитани и неагресивни - да бъдат отстранявани и то с шут.
Но пък аз се радвам да виждам, че все още има и такива и не са всички озверяли да мачкат на всяка цена и да си изкарват яда от неуспехите върху другите.

# 2 654
Вчера попаднах на това клипче и ми направи впечатление колко се е променил начинът на водене на Димо и Ралица през годините. Колко "артистичен" , пристрастен и в моите очи непрофесионален e станал. Наистина гледам Кечмания.
https://www.facebook.com/zabavni.snimki.video/videos/242339708531097

Общи условия

Активация на акаунт