💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 915
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 655
От малкото ми гледане снощи запомних само репликата на Крум (май го каза) за развой при сините: "Остават двама мъже и Мартин" Joy.

Култово! 😂😂😂

# 2 656
За мен последните думи на Калата преди да си тръгне е много грозно да се определят като "скопяване". Какво е лошото да се чувства отговорен пред родителите си и треньорите? Защо да не си спал с жена, когато си само на 22, е едва ли не минаване под дъгата? Това ли са показателите за достойнство? Калата си е дечко отвсякъде като Радо. Дано да има късмет и да е жив и здрав! На всички вас прекрасен ден!

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 08:41 от victoria vassileva

# 2 657
Предупреждението "Миранда" за "Игри на волята" звучи така:

Всичко което кажете пред камера - на синхрони или другаде, МОЖЕ и ЩЕ бъде използвано против вас!

# 2 658
  • Асеновград
Аман от тези предимства, Дунев превъртя играта , за тебе тате , за теб дете , скачане викане , ще кажеш кой знае какво е направил и то благодарение на Момчил. Мастагара през ден на битки , не знам той какво да каже?
Изобщо няма да си причиня участието на слипа , то не ми стигат в този сезон повечето участници ,а сега си сръбският бек.

# 2 659
Да, това участие на сръбския гащоран и на мен ще ми е в повече. Защо го натрапват? Или ще ни компенсират, като изяде бой на терена? А, дано, ама надали... Но едва ли ще гледам довечера, защото още ми е обидно от миналата година и чорбата на продуцентите, която трябваше да изгълтаме. Да сме благодарни, че ни спестиха лигавщини на Мудевите и Дуневите. Но защо всички по- възрастни, може би без Вили, са такива неприятни демагози. Момчи хубаво го каза на Дунев- разконцентрираш ме с дрънканиците си... Какви треньори са, като подобни елементарни похвати не познават. Много ме изненада и начина на минаване на Дунев на подскачащия лост. Очаквах, че това ще му е ключово предимство, а той само дето не се преби.
Още веднъж браво на Калата. Само една негова реплика ме гложди- когато на дърпането на въжетата предложи да "изтрепят" другия отбор, но Момчил непрекъснато повтаря същото- някакъв начин на нахъсване е изглежда. А и Момчил не е благо агънце. Просто ни го показват в роля. Ех, ако можеже и Мартин да го покажеха бял и добър- признавам, че ми надскочи очакванията с физическата си подготовка. Денислава, като изключим флиртовете и с Мартин, ми харесва как се  бори на терена. И корделите ми харесват. Не ме бийте- от останалите, като че ли само на нея бих се зарадвала да спечели. Рълев е много пресметлив и хитър. Дени има кусури, но от жените показа характер. Да се биеш срещу майка си? Тази страна на отношенията ми отвори кръгозора. Ние всъщност израстваме борейки се първо с най-близките си, с родителите. И този урок обикновено се научава по трудния начин.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 08:42 от victoria vassileva

# 2 660
За мен не е нормално да си дечко на 22 години.
И едно е да се чувстваш отговорен, друго е да се чувстваш виновен.
За мен това момче е с яко разбита психика.

# 2 661
  • София
Момчил към Дунев - остави ме, разсейваш ме. Много възпитано момче. Аз бих го сритала лисунгера.

# 2 662
  • в моя гьол
До сега не бях се нервила на епизодите, обаче вчера, по време на съюзническата битка, ми идваше да "влезна в телевизора", да грабна щангата от раменете на Момчил и да я святна с кеф в главата на Дунев. Как изтърпя непрекъснатото намилане това момче, не знам. Твърде възпитано му обясни, че трябва да замълчи, защото го разсейва. Ама как може да не се усетиш, че пре..баваш цялата концентрация с непрекъснато Дрън, Дрън, Бля, Бля.

# 2 663
Сега без Колоян, следващият, който ще атакуват в червеното племе,  сигурно ще е Крум. 🤔

Интересно, ако Момчил спечели право да размести хора от племената, дали няма да прати Мартин при Гладиаторите и да им вземе примерно Рълев. Или да прати Денислава при майка ѝ.. 🤔

Аз бих заложила на Денислава. Ще е много умен ход и никой нямс да може да протестира... Е, ще е кофти за Мастагарков

# 2 664
  • София
Крум / Цвети / Дани / Илиян / Жорката - за отпадането на Калоян

# 2 665
Денислава ще направи коалицията на Вилорълеви бетон. И Крум и Мадагаскар са аут.Това са хората които ще играят с Момчи ако са оцелели при сливането. Никакви идеи нямам , и аз като участниците, даже не ми се мисли стратегия - продукцията , чака да я кажеш и да се захили )))

# 2 666
Няма плуване, няма пъзел.
Случайност?

И цял курс предимство за връзкаря.

Това лято морето често беше доста бурно, мисля че и в предишни постове се споменаваше,че има малко водни битки точно,защото времето не е било подходящо за такива по време на снимките.

Ако това е причината, по-добре така,че иначе рискуват да стане непоправим инцидент.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 09:27 от Electric Papaya

# 2 667
И при Виолета, и при Дунев предимството си беше огромно предимство, не мижави секунди или нещо друго, а спестяване на част от трасето. Е, как да не победят.

Абсолютно, ранни коледни подаръци им направи продукцията.

На Дунев можеха да му дадат предимство на гумата примерно,при първо минаване да му е издърпана вече и по този начин Калоян наистина има равен шанс...
Ама къде ти такава доброта,знаем че работното заглавие на шоуто е "Игри на тормоза".

# 2 668
За мен не е нормално да си дечко на 22 години.
И едно е да се чувстваш отговорен, друго е да се чувстваш виновен.
За мен това момче е с яко разбита психика.
Според мен за всеки от нас и на 100 години да сме- родителите ни остават морален коректив. Може отдавна да ги няма, но няма по-логична реакция от това- биха се гордели или биха се срамували от мен?!
Възрастта не е стигма. На 22 да си любимо дете, да не си натоварен с ежедневни грижи, да имаш време да пораснеш под нечие крило- няма нищо лошо. Хиляди са сега примамливите неща, които един млад човек може да изпита и да изживее. Да пътува, да опознава света. Само мога да завиждам на младежите, които не трябва да робуват на обществени догми кога какво се прави- докога да се женим, кога да носим къси поли, кога да "пораснем". То аман от "порастнали".

# 2 669
Според мен Мастагарков сгреши, че не каза на Крум за допълнителните си гласове, за да посмятат заедно. Типично за него де. А после трябваше поне да опита да купи гласове след като Виолета си купи. Да, Ралица не попита втори път, но можеше да пробва. Ама трябва да се смята бързо, а това е над неговите възможности. Тя и Вила явно е зле по математика,  щом купи 2 гласа вместо 1. Нека харчи.
Дунев не ми е негативен. Не е интригант и ми доставя истинско удоволствие да наблюдавам как движи тялото си. Според мен водещи за поведението му са причините изобщо да влезе да участва в предаването, заради които изглежда странен и отнася хейт. Сякаш сега се събуди спортната му злоба с адресат Мартин, дано да има време за развитие.

Общи условия

Активация на акаунт