💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 959
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Другата България
Само мен ли не ме дразни Алеко? Дори му се зарадвах.

# 2 566
  • София
И мен не ме дразни, но аз бях и от празнуващите на финала. Sweat Smile

# 2 567
  • София
Алекса да не се пребива утре 😊
Ааа пепел ти на клавиатурата Joy ,с интерес ще зяпам утре Nerd
Който и да се пребива, изглежда много драматично..Идват няколко докторки,  контузеният лежи неподвижно...Момчил псува отчаяно. Положението ще е сериозно.

# 2 568
На мен също ми харесва. Разбирам, че има някой кофти черти, но все пак не разбирам, защо толкова беше и е все още недолюбван, а и като играч е доста добре.

# 2 569
  • София
Според мен Алекса ще загуби утре, но иначе колкото и да е странно съм дал гласа за него на въпроса за кого ще стискам палци (палци силно казано, просто е добро попадение за шоу, а и според мен не е лош човек), просто защото в един Ол Старс трябва да ги има всички звезди. А и мен Алекса не ме притеснява.
Сигурен съм, че Фифо ще го бие, а искам и реванш.
Като фен на Фифо само Андрей ме притеснява за Ол Старса и донякъде от Жоро се притеснявам също.

# 2 570
Червени точки за Дунев тук! Бори се, игра, призна си, че елементите са били негови, поздрави Калоян и най-вече благодари много пъти на Момчи, което рядко се сещат да направят победителите!
Накрая си тръгна, сети се, че не го е поздравил, и се върна за да го направи.
Почти си беше тръгнал дъртия пантер, опиянен от победата си.
Преди това каза как 'това чудесно момче' почти го е било или нещо от сорта. Имаше добри думи за Калата.

# 2 571
  • Другата България
Алекса да не се пребива утре 😊
Ааа пепел ти на клавиатурата Joy ,с интерес ще зяпам утре Nerd
Който и да се пребива, изглежда много драматично..Идват няколко докторки,  контузеният лежи неподвижно...Момчил псува отчаяно. Положението ще е сериозно.
Аз мисля, че щом Момчи псува, значи ще спечели.
И ще му дадат нещо като на Ръльо миналия път, не случайно Димо го спомена, никога нищо не изпускат ей така.

И мен не ме дразни, но аз бях и от празнуващите на финала. Sweat Smile
А, чак да празнувам на нагласен формат....не бих си губила времето за такова нещо, но в момента никой не ме дразни повече от Дунев, затова вероятно се зарадвах на Алеко. Пък и той не е виновен, опитвам се да не си пренасям негативите от продуцентите върху играчите.

# 2 572
Ох, Кокич, ох мило дете! Наистина ще ти трябва психика в тая държава! Аз на сто години вече се предадох. Бактън от побутвани и погалвани Виолети и Дуневци! И самодоволни Мартиновци!

# 2 573
  • София
Според мен Алекса ще загуби утре, но иначе колкото и да е странно съм дал гласа за него, просто защото в един Ол Старс трябва да ги има всички звезди. А и мен Алекса не ме притеснява.
Сигурен съм, че Фифо ще го бие, искам реванш.
Като фен на Фифо само Андрей ме притеснява и донякъде от Жоро.

Аз за това се надявам Фифо и Андрей да са в различни племена - ще е супер битка между тях, пък дори и капитанска да е.

# 2 574
Алексата може и да загуби утре, за да може продукцията да задоволи зрителите. За да не падне позорно, може да го победят със симулиране на сериозна контузия. Какво правят тези камери на земята, заснемайки лекарите.
Пиша го и с надежда да няма пребити утре. Включително и Алексата.

# 2 575
Кой беше Алекса? Фифо и Гого ще останат емблемите на сезона, също както тази година знаете Кой.😉
 Победителят на продукцията не ме дразни,  безразличен ми е. Стискам палци Момчи да си спечели предимство, пък ако ще и "победителят" да му го извоюва.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 14:01 от _Hope_

# 2 576
  • Някъде в Матрицата
Претендента се пребива. Цветът в очилата на втората лекарка ми се видя по скоро червеникав отколкото златен.

# 2 577
Алексата може и да загуби утре, за може просукцията да задоволи зрителите. За да не падне позорно, може да го победят със симулиране на сериозна контузия. Какво правят тези камери на земята, заснемайки лекарите.
Пиша го и с надежда да няма пребити утре. Включително и Алексата.
Това са кадри от бодикам-а на участника, не е отделна камера.

Алексата, за да си е верен на образа, трябва да даде победата на другия претендент, който не е имал шанса да изживее Игри на волята. Нали беше много правдив миналата година.

# 2 578
  • Другата България
Претендента се пребива. Цветът в очилата на втората лекарка ми се видя по скоро червеникав отколкото златен.
Ама някой мисли, че Алекса ли ще се пребие???
Никакъв шанс! Blush

Но ти благодаря за очилата! Hug

# 2 579
  • София
Едно добро нещо имаше днес - продукцията не омаскари и това чисто момче.
Пожелавам му да върви смело напред и да постига целите и мечтите си.

Общи условия

Активация на акаунт