💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 996
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 535
Ее, веднъж да харесам Калоян и той отпадна...

# 2 536
  • BG-DE
Алекса да не се пребива утре 😊

# 2 537
  • София
Aaliyah, моля тевърни се като коментатор за битката на действащия шампион. Sob Wear Crown

# 2 538
Кой се притрепва? Не харесвам Слипа, но не искам дори той да се притрепва.

# 2 539
  • София
И на мен ми стана жал за Калата. Каквото и да показа/не показа тук. Срещу по-силни и срещу мега-хипер-пауър Продукцията се побеждава с едни качества, които имат Мартиновци и Вилита (тук в играта, нищо др. не казвам).
Дунев обаче ме изненада с яда си в битка, в която възрастта победи младостта. Заслужава си днешните 5 мин. слава - на терасата в Резиденцията пред Марто и другите.
(А Ралица ми хареса и чак се чудя кой от сценаристите е успял да извади човещина за тоя текст, каквато те тази година изобщо не проявяват.)

# 2 540
  • София
Чак не вярвам, че Ралица прояви такава човечност към Калоян. Браво, Кала! 🫡
Ми след като си го изпраща вече, можеше и сълза да пусне... не знам как не се сети... Sunglasses

# 2 541
Алекса да не се пребива утре

А дано, ама надали😊

# 2 542
  • Другата България
Сега и за Калоян рева.
Сигурно и Мартин като отпадне и за него ще ревна
Чаках те да го напишеш, за да си призная, щото ме беше срам.
Поредното потъпкано дете, което успяха да сринат за сметка на дърти пантери като Дунев и Виолета.
Сеира, сеира продава, тези момичета и момчета са просто пионки. “Мат“рял“.

Ето утре ще претрепят поредното момче.
Нещастници.

# 2 543
Алекса да не се пребива утре 😊
Ааа пепел ти на клавиатурата Joy ,с интерес ще зяпам утре Nerd

# 2 544
  • София
Кой ли ще се почупи утре? Изглежда от промото, че Момчил ще сбърка със залога. Дали няма да гледаме гладни сини другата седмица или ни заблуждават отново.

# 2 545
  • Някъде там...
Утре ще съм за когото заложи Момчил. Въпреки че Алекса хич не го харесвам, ако заложи за него, ще се прежаля.

Дожаля ми за Калоян, та дори и за Крум. На Мастагарков не му върви с коалициите.

# 2 546
  • София
Най-вероятно същата. Димо казва "Калоян изравнява - 4 на 4 пренесени дъски". Калата отива за пета, Дунев вече е на гумата с петата.

Аз коментирам само случващото се на терена. Не коментирам целия курс/дъска повече заради продукцията.
Дунев имаше предимство само след 1-ия курс. Калоян го настигна и задмина в края на курс 2 и от там започна да трупа методично преднина. Когато Дунев по един нечестен начин бутна балата си, Калоян таман щеше да започва с лоста по 'летящия мост' Така че това е много голяма преднина за Калоян. Повече от половин трасе.

# 2 547
  • BG-DE
Много ще се изкефя Момчил да загуби утре залога и Мартин и компания да погладуват малко 😊

# 2 548
  • софия
Хубава игра и двамата не се отказаха, волята беше на макс. Калата буквално стана нов човек на тази битка. Дунев извади всичките си сили и воля също. И двамата направиха чудеса.
 Кала,  успех в живота, момче! Запази истинското в себе си, то е най-ценно.
 Утре не ме интересува Момчи на кой ще заложи. Искам Алекса да се влачи, като чревце и другото момче да го бие с какво с разликаааа. Пък, ако трябва ще погладуват и на резиденцията.  И без това вече седмицата им е 4 дена.

# 2 549
Калоян е твърде добро и чувствително момче! Не е със слаба психика, просто е наивен и раним. За жалост светът стана вълчи и малко останаха хората като него. Дано си намери свестен партньор в живота, а не попадне на кофти използвачи! На добър час, Кала!
Битката беше изцяло кроена за Дунев и въпреки това ако не беше предимството, щеше да отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт