💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 137 889
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 850
Мария и тя какви разсъждения прави, май тайничко се надяваше Дунев да отпадне Grinning

# 2 851
Денислава с бански прашки ли си разхожда 🤔

# 2 852
Дунев де завръща сякаш е станал олимпийски шампион

# 2 853
Дунев , да не очаква посрещане с питка и сол 🤣

# 2 854
  • София
“Влизам в резиденцията, пълно уволнение! Един спи, един се пече!”
Еййййй, сакън никой не готви и никой не чисти🤭

# 2 855
  • Някъде в Матрицата
Идва си Дунев - хората били айляк. JoyJoyJoy Не метат, не готвят, не сервират...

# 2 856
  • София
Дунев ще ме умори от смях. Един лежал на люлката, друг на шезлонгите. Ма що не са се строили в шпалир да го чакат да се върне?!

# 2 857
  • София
Били на уволнение всички..ми кво да правят, бре Дунев, градината ли да копаят..

# 2 858
Дунев е възмутен че няма комитет по посрещането и шпалир със заря на входа. Как не ги е срам да си лежат на басейна, вместо да се строят на входа и да чакат

# 2 859
  • Брюксел / София
Дунев очаква всички строени да го чакат с фанфари и лъже! Пръв го поздрави Мартин!
Много низка душа е този човек!

# 2 860
  • Другата България
Тия хора как си позволяват един на плаж, друг да спи на люлката, трети да .....прави нещо, което САМ е преценил???
Безсрамници! Вместо да са строени мирно, прави, Мимето с ракията, Викито със салатата, Дени с хавлията, а Мартин с легена да му измие златните крачета!
На Кръстникът???

# 2 861
  • София
Алоу, Мимеее!
Не се заигравай, че ще се разправяме!  AngryAngryAngry

Зарадва му се Мимето най-искрено от всички.Simple Smile

Мимето все гледа да го пипне, забелязала съм я. Innocent

# 2 862
  • София
Егати превземката.. ако не беше предимството ти, щеше да си чао..

# 2 863
  • София
Пуснах, огледах ги в тела и лица и реших да се върна след 15 мин. Не възнамерявах да гледам Алекса.
Пиша с едно предположение.
Момчил за избора му на привилегии - респект, момче! Човещината трябва да е пред игрите, ако ще да са за 100К и да са на "Волята".
Самите опции ме наведоха на мисълта - въпреки всякаквите предположения тук - че Бога от машината (а.к.а. Продукцията) не желае точно в този момент някой да има възможност да се бърка (да обърка) членския състав. С оглед "сценария" и набелязаното (ние предполагаме - те си го знаят) малко преди обединението.

# 2 864
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Смешна "облага" за Момчил. Ей това дразни хората, не толкова самите участници колкото двойните стандарти и грозното и явно бутане на избраните от Фродо и Властелина. Това си беше подигравка с Момчи, дайте му същото като на другия ми любимец Рълев, така е честно и справедливо. И двамата са силни, умни, подготвени момчета раздаващи се на макс в игрите, няма нужда така да насъсквате хората срещу Рълев и да правите Момчи мъченик. Обидно и гадно е и за момчетата и за нас като зрители. Ако си мислите, че не ви хващаме манипулациите и шмекеруванията на примитивно ниво объркАли сте се.
п.с. Дунев като му видя физиономията и получавам ортикария. Също като с изцъклената, вечно изненадана физиономия на Мини Маус.

Общи условия

Активация на акаунт