Отговори
# 120
Gazete & Televizyon днес е на сета и разправя неща, които ние всъщност вече знаем.
Много охрана имали Афра и Мерт. Служителите били много груби и се държали зле. Взели телефоните на няколко момичета за проверка, включително и на Gazete & Televizyon. Проверявали дали не са снимали нещо. За пръв път виждал/а такова нещо, птичка не можела да прехвръкне. Пельо била в ялъто, също и вуйчото имал снимки, които продължили доста време. Ще ни занимават сега надълго и широко и с некадърници.
Линейка дошла за Четин Текиндор, но не разбрах дали за сцена, или в реала за него.

# 121
  • Яко в Матрицата...
Дано се задави Онур с тия пари, които му осигури Чапкънското дизи.

# 122
Привет момичета! От скоро Ви чета! Хубава тема, хубаво пишете, браво на вас! Имам един въпрос - в 42 епизод на сериала , когато Ферит влезе в колата си и заудря волана, и след това заплака, песента , която звучи Мерт ли я пее и как се казва?

https://youtu.be/Yu5BDXBzX3A?si=xoeKzz6zg2sBotDe - след осмата минута

# 123
  • София
Привет момичета! От скоро Ви чета! Хубава тема, хубаво пишете, браво на вас! Имам един въпрос - в 42 епизод на сериала , когато Ферит влезе в колата си и заудря волана, и след това заплака, песента , която звучи Мерт ли я пее и как се казва?

https://youtu.be/Yu5BDXBzX3A?si=xoeKzz6zg2sBotDe - след осмата минута

Здравей, това е линк за песента на Мерт
https://youtu.be/OSolq02tLrc?si=lZCrxFNK_lSQTmxE
Има превод на заглавната страница.

# 124
Много благодаря Simple Smile

# 125

Поздрави от Гьозде и Афра😈

# 126
Много си ме кефи Мерт...
Не споделя вече фрагчетата на Емрулах, но споделя себе си 👌👌👌
Както и Афра

# 127
Бел, много се възмущават хората. Това било едно кило кайма…
Само едно кило ли? Даже в България и в Западна Европа е по-евтина каймата явно отколкото Турция. И затова да се засрамят, абе всички там да се засрамят. 😒🗑️

Еванджелин, благодаря за споделената информация 🌸 и аз го четох в туитър и щях да ви пиша тук, и на това всичкото от снимачната площадка се възмутих. Щом чичото на Пелин се е подвизавал в ялъто, значи Сейран ще научи за нея 😃 сигурно това ще е финала на серията, чичото при Корхан.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 21:47 от bellie_ellie

# 128
Бел, много се възмущават хората. Това било едно кило кайма…
Само едно кило ли? Даже в България и в Западна Европа е по-евтина каймата явно отколкото Турция. И затова да се засрамят, абе всички там да се засрамят. 😒🗑️

Еванджелин, благодаря за споделената информация 🌸 и аз го четох в туитър и щях да ви пиша тук, и на това всичкото от снимачната площадка се възмутих. Щом чичото на Пелин се е подвизавал в ялъто, значи Сейран ще научи за нея 😃 сигурно това ще е финала на серията, чичото при Корхан.

Те май снимат в момента 45 серия.. ама не се знае с тия рязанки на сцени, една и съща сцена я снимат по 5000 пъти... та може и 44еп още да снимат 😄

# 129
  • София
Този сладур е последвал в инстаграм страницата на сериала, Афра и Мерт

Сега четох, че детето ще играе Кая като малък. Ама много рус нещо Thinking

# 130
Тия па изедници🤦 600 лири 👿
Когато бях на море си купих списанието с Афра за 100 лири. 🤦

# 131
Къде сте?
По непотвърдена все още информация Деде си отива...

Намерих нещичко от друг филм, вие ще познаете кои са жените, които описва един нарцис, както и в нашия филм:
1- Рационалният избор, като инерция, моето бъдеще, за което са дали съгласие родителите ми. Обичам я, тя е моето минало, моята памет, моите спомени. Толкова съм свикнал с нас, толкова не ме е страх да я загубя, че понякога забравям, че я обичам. Обичам я, но любовта...
2- Любовта е друга тема, любовта е сложна, дълбока тема. Тя се казва...тя самата е истинско приключение, истинска заплаха. Тя е заплахата за свободата ми, за сърцето ми, за ума ми, даже за душевното ми състояние.

# 132
Аз пък чух,че този малък юнак влиза в каста като сина на Ферит,но не се знае от Пелин ли или от Сейран.Сейран щяла да напусне ялъто бременна и никой освен майка Гюлгюн,нямало да знае.Само тя щяла да бъде до нея и да я подкрепя,включително и финансово.Щяло да има скок във времето.Ако това е вярно,тъй като го гледам русичко явно ще е от Сейран.Феновете обаче не са съгласни с такъв развой,не искат скок във времето,а искат Ферит и Сейран заедно да преживеят миговете на радост от раждането на общото им дете.Поживьом увидим!

# 133
Той Ферит ще преживее тези радостни мигове с Пельо Stuck Out Tongue Winking Eye

Гюнайдън, къзлар Heart

# 134
  • София
Добро утро!

Според слухове тези дни Афра се мести в новото си жилище Simple Smile

Таро лети за Лондон днес

Общи условия

Активация на акаунт