Отговори
# 135
Ферит Корхан once said от STAR TV 😁😁😁 като за добро утроо
https://www.instagram.com/reel/CzF-stvtTZv/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Довечера ще имаме 2ри фраг

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 09:50 от Kirilovaa98

# 136
Скрит текст:
Аз пък чух,че този малък юнак влиза в каста като сина на Ферит,но не се знае от Пелин ли или от Сейран.Сейран щяла да напусне ялъто бременна и никой освен майка Гюлгюн,нямало да знае.Само тя щяла да бъде до нея и да я подкрепя,включително и финансово.Щяло да има скок във времето.Ако това е вярно,тъй като го гледам русичко явно ще е от Сейран.Феновете обаче не са съгласни с такъв развой,не искат скок във времето,а искат Ферит и Сейран заедно да преживеят миговете на радост от раждането на общото им дете.Поживьом увидим!

Нищо от този спойлер не трябва да се случва.
Не дадоха скок във времето в началото на сезона, та сега ли. Много би било глупаво, особено когато заплетоха толкова интриги и вкараха някакво действие.
Аз искам да гледам емоциите на героите точно сега. Ферит, Сейран, Кая, Суна- идеален момент за образите им като цяло.

# 137
  • Яко в Матрицата...
Сценарият зависи от това на коя страна и с кой орган нагоре се е събудил днес Онур бей. (Всеки път като напиша Онур, спелчекът го поправя на Шнур. Може би трябва да спра да поправям спелчекът Joy Знае си работата той...)

Не вярвам да има скок. Как ще покажат тогава победата на Animal Fish? Ще се нанесе в имението и ще играе хоро върху главите на всички там.

# 138
Моите предположения за детенцето от снимката е, че ще бъде герой на ретроспекции, като образ на детето- Орхан или детето Халис. Особено, ако деде наистина е към края си.

# 139
Откачени фенове 🤣🤣🤣🤣

# 140
Джули, емоциите на Ферит са ясни. Отсега мога да кажа, че ще си умира от кеф, да има в ялъто и Сейран, и бременната хамсия. Но за Сейран не ти ли е жал? Аз не искам да гледам мъките й, направо ми се свива сърцето отсега. Много искам да има скок във времето, много искам Сейран да го напусне. Иначе не виждам как ще се осъзнае този щастлив Ферит.

# 141
  • София
Честно казано и аз предпочитам да има скок във времето. Омръзна ми този постоянен побой над Сейран, а за капак сега нея ще я бие баща й, който беше доведен в имението от Ферит, а Ферит ще ходи да пипа корема на рибата.
Много тежко ми идва, не мога дори да се съсредоточа над друго по-интересно занимание, все ги мисля.
Пак днес започнаха с гадните спойлери, кой от кой по-зле.

# 142
Джули и аз като теб съм против скок във времето. Съгласна съм, че трябваше да е в началото на сезона. Наистина сега се раздвижиха нещата, а и трябва да оправят кашата дето забъркаха. По отношение на момченцето мисля, че при рускините четох, че щял да играе малкия Кая.
След спойлерите последните дни се чудя, този Онур да не се е приготвил отсега за трети сезон 🤣🤣🤣 Той първо този да избута докрай, ама знам ли?

# 143
  • София
Нямам нищо против да направи трети сезон, без Афра и Мерт, главна роля Animal Fish. Може и да изкара 5 серии преди да го финализират.

# 144
Еви, ако зависеше от мен Пелин и компания, никога нямаше да помиришат това дизи отново. Но, аз не съм Онур Grinning Разполагам с това което имам и приемам реалността, такава каквато е. А, реалността е, че гледам драма, и ако драмата на героите не буди съжалението ми, то трябва спешно да се прегледам. Разбира се, че ми е жал за Сейран! И, не само за нея. Но съм наясно, че съдбата често е кучка и просто трябва да я надиграеш. Вярвам, че СейФер ще го направят. Може би, точно в това е разликата, аз вярвам в щастливия развой и това ми помага да гледам спокойно.

Все по вероятно изглежда Сейран да си тръгне, и аз го искам, точно като теб. Но не искам скок във времето, не бих пропуснала моментите, в които Пелин за пореден път осъзнава, че е никоя в живота на Ферит, без значение, дали Сейран е с него или не, без значение дали е бременна или не.  Всъщност тук достойната за съжаление ще бъде тя, не Сейран.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 12:01 от Juliya*

# 145
Цитат
Всъщност тук достойната за съжаление ще бъде тя, не Сейран.

Аз бих казала за презрение. Грам съжаление не изсмуква от мен това същество, въпреки че съзнавам, че е обсебена.

# 146
Относно скок във времето и аз мисля, че не е необходим. Физическото и психическото насилие ни е ясно- това е прието за нормално (Кязъм, Хатуч), това са видели от родители, а в Корхан са изкривените ценности предавани от Халис за съвест и честност. Защо не иска Сейран, защото знае какви грешки е направил той навремето.
Грешката на продукцията била, че се повлияли от зрителите и им дали това, което искат.
Аз не искам да гледам сценария, който се върти в главите на повечето зрители, искам да гледам техния сценарий, какво ще ни покажат те, какво те са измислили, иначе къде са ми изненадите, очакванията и надеждата.
Знам, че е драма и ще продължа да го гледам, за да разбера кои са причините, довели до независимо какъв край- добър или лош.

# 147

Какво общо има с Руският език Таро?

# 148
Добре, прието е за нормално физическото насилие, но някой чете ли колко пъти Кязъм би Сейран в 43 серия?
Ферит ни чул, ни видял, носи се на крилете на радостта заради "бен баба олуйорум" Head Band
Нито пък вярвам, че продукцията сега връща историята в първоначалния й вид. Всичко е прекалено, прекалено от всичко.

Ела, общото е руското гадже на Таро /бивше вече/.

# 149
  • Яко в Матрицата...
Ponky, нищо от това, което искаха зрителите, не беше отразено в сценария. Не знам защо си останала с такова впечатление.

На мен не ми харесва това връщане в началото. Не ми харесва, че нещата се "раздвижиха" заради бившата любовница Animal Fish. И какво по-точно се раздвижи? Ферит бил поел отговорност за бебето. Моля?! А отговорността му към семейството му, което в момента е Сейран? Как така изведнъж прости и забрави лъжите и интригите на Animal Fish? Как този толкова прозорлив Ферит не може да види в бъдещето? Не познава ли Animal Fish? Ама тя му била сбъднала мечтата. Моля?! Ферит никога не е мечтал за дете, докато не се появи Сейран. Ако искаше да се докара пред дядо си с внук, щеше отдавна да го е направил. Поне онзи Ферит, когото показаха в 1 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт