Отговори
# 420
  • Яко в Матрицата...
Гледах видеото, благодаря, Мистери! Heart
Ами нищо не разбрах Joy Първо, Мерт не е сам с девойката, има и някакви други хора с него. Второ, не видях да се хвърлят ключове. Трето, да кажем, че са хвърлени, защо не показват кой ги е хвърлил. Четвърто, и най-важното - кой си ти, че ще се криеш в храстите, за да снимаш без съгласието на хората? Какъв е общественият интерес от това дали Мерт е бил с някаква мацка и е изневерил на Афра? Някой ще умре, ще бъде ощетен, ще му се нарушат гражданските права от това действие на Мерт?

Пожелавам и на Онурчо (Боже, как обезличиха знаеничето на това име!) провидението скоро да го навести.

# 421
Цитат
Цяла сутрин тагват пак мениджъри, да вземели мерки, как можело такова следене.

Мистери, не съм запозната със законодателството в Турция, но това минава всички граници вече. Следене и откровен тормоз. Трябва да реагират по някакъв начин. Направо не мога да повярвам какви простотии вършат 🤮🤢😡

# 422
  • София
Снощи коментираха, че всъщност брата на Бирсен работи за тв100. Тя пуска статии да възхвалява Буче, а от тв100 се опитват да очернят Мерт. Бяха намесени и други имена. Общо взето явно интригата е голяма там.
И за какво, защото едно 25 годишно момче постигна толкова голям успех в рамките на една година и явно им пречи...

# 423
  • Яко в Матрицата...
Кампанията срещу Мерт е толкова гнусна, че нямам думи. Да кажем - виновен е. Но какво е виновно момичето с него? Защо я развяват из всички медии? С какво право рушиш живота на съвсем непознат човек? Който не е и известен…

# 424
  • София
Рени, извинявай, че те притеснявам, но понеже знаеш турски, можеш ли да кажеш Акиф какво пита Афра на излизане от ресторанта?

# 425
Аз гледайки събитията, които се случват в сериала и в реала... 😵‍💫
https://vm.tiktok.com/ZGJET2HY3/

# 426
Някой няма ли някой споилер за Суна и Кая дъли ще са двойка

# 427
Някой няма ли някой споилер за Суна и Кая дъли ще са двойка

То и сценаристите май не знаят все още 😂😂

# 428
  • Яко в Матрицата...
Рени, извинявай, че те притеснявам, но понеже знаеш турски, можеш ли да кажеш Акиф какво пита Афра на излизане от ресторанта?
Имаш ли линк с видеото, да не го търся Simple Smile
Доколкото помня, нея също я питаха за тайнствената жена. Но не е лошо пак да чуя.

# 429
За тайствената жена Онур попита Афра. Акиф се държи винаги уважително, зададе си стандартните въпроси човека. За пръв път излезли заедно с г-н Мерт, не говорели за връзката си. Онур е от другата страна на Афра, не се вижда, само се чува.

https://twitter.com/akifyamann/status/1720187190599180663

Някой забеляза ли как Абидин излъга Ферит снощи?

# 430
Какво излъга Абидин?

# 431

Някой забеляза ли как Абидин излъга Ферит снощи?
Аз мисля, че не е ходил във фирмата, както каза. Според мен е закарал Пелин и Зерин при вуйчото.🤔 Странно ми стана да е навън по нощите.
Ако е нещо друго, то моля те кажи

# 432
Не гледах серията снощи и не разбрах от Вас защо Сейран е против сватба на Сена с Коя?
По принцип смятам,че Суна доста ще страда с Кая

# 433
Излъга Ферит, че се отбил във фирмата за някакви документи. Сто процента е закарал двете змии при вуйчо.
Освен това, когато в кръчмата Ферит разказваше, че докато мечтаел за дете от Сейран, пред него се явила Пелин с дете в корема. Дадоха Абидин в този момент, реакцията му не беше много окей хахаха.

# 434
  • Яко в Матрицата...
Предполагам, че това го казва жълтурът Онур:
Има кадри на Мерт бей с тайствена жена. Знаете ли нещо по този въпрос? Казват, че това е изневяра. Знаете ли какво е станало онази нощ?

Не гледах серията снощи и не разбрах от Вас защо Сейран е против сватба на Сена с Коя?
По принцип смятам,че Суна доста ще страда с Кая
Против е, защото разбра, че Ифакат е напълнила главата на Суна с лъжи, че Кая я обича. Смята, че всичко това е скроено със задни мисли. Както си е в действителност. Но няма как да го докаже в момента на Суна.

Еве, ако припишат бебето на Абидин, ще е страшно... Joy

Общи условия

Активация на акаунт