Отговори
# 405
  • Яко в Матрицата...
И аз гледах серията, като прескачах сцените с Animal Fish Споделете, ако са казали нещо съществено в тези сцени.

На мен Суна и Кая оставиха точно това впечатление - какво изпуснах и кога стихнахме до сватба? Сейран е права да се съмнява в успеха на брака, Суна е права да иска да опита. Но каза много тежки думи, ще съжалява.

# 406
  • София
Има малки разлики спрямо миналата седмица

# 407
Добро утро, ☕️🌞🍀
Аз съм доволна от епизода вчера,  има надежда за дизито.
На Феро ръката му мина, както се излекува от диабет,  като с магия. Всички забравиха за здравето,  интригата е по-важна. Никаква загриженост.
Суна се изля и разкри, коета аз намирам за добре, но не разбрах какви са мотивите на Кая да се жени, а и майка му не одобрява?

# 408
  • Яко в Матрицата...
Нинка, Ифакат не го ли торовеше и него с мислите, че ако Суна роди преди Сейран, ще стане и той господар на ситуацията и ще има предимство пред Феро в очите на дедето? Поне аз останах с такова впечатление. Кая все още иска да докаже, че е по-добър от Феро, това вече е лична амбиция и битка.

# 409
Не разчитам изобщо братовчедката да е на страната на Сейран. Просто ще въртят интриги като се сближи с нея. Отвратителни гадове! Ама и Сейран е проста. Целувката си личи, че е насила🤦 Мислех, че тая гняс Пелин ще й подаде салфетката🤦 и ще каже "Бингоо" 🤦

# 410
Рени, благодаря,  аз два епизода гледам от части, явно съм пропуснала. Но звучи логично. Ще гледам със субтитри последните два епизода. Кая все повече ми харесва, дано го разкрият малко още. Нюкет не ми прилича на неизлечимо болна, толкова злоба, изглежда се излекува и тя.

# 411
Ииий рейтинга се вдига всеки път😁 след идването на Пелин😂😂😂😂поне Шербета падна малко, супер🍸🍸🍸

# 412
Според мен тя излъга с тази болест ! Всички се озлобиха страшно много !! Братовчедка и според мен ще е срещу Пелин но незнам дали ще застане и с Сейран но може и наистина да стане приятелка на Сейран .. ще видим !

Рени, благодаря,  аз два епизода гледам от части, явно съм пропуснала. Но звучи логично. Ще гледам със субтитри последните два епизода. Кая все повече ми харесва, дано го разкрият малко още. Нюкет не ми прилича на неизлечимо болна, толкова злоба, изглежда се излекува и тя.

# 413
  • Яко в Матрицата...
Нинка, то и аз толква съм гледала предните серии. Някое и друго кличе Joy

Таре, и аз така за братовчедката. Смятам, че сценаристите си оставят вратичка - може да работи срещу Сейран, а може и да се осъзнае по някое време, и да ѝ помогне. Както винаги в това дизи нищо няма ясна форма.

В този епизод показаха много по-нормален и приемлив Ферит. За какво беше онова целуване по корема и "липсваше ми усмувката ти"? Мерт е героят на това дизи. Всеки епизод различни емоции, различен Ферит и така го играе, че да не остави зрителите безразлични.

ПП Нещо плюят Мерт в Т. Излъчили са явно кадрите с ключовете и тайната жена🤣 Но не намирам видео все още.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 09:56 от Reni 🧿

# 414
По отношение ръката на Ферит не смятам, че има пропуск от страна на сценаристите. В последните епизоди винаги има сцена, в която той прави нещо с нея и има напредък- държеше червената топка, листовете когото записваше Сейран в университета. Хайде да се оправи тази ръка вече и да свърши тази мъка

# 415
  • София

ПП Нещо плюят Мерт в Т. Излъчили са явно кадрите с ключовете и тайната жена🤣 Но не намирам видео все още.

Снощи се появи кратко видео точно преди да свърши серията, но и аз сега не го намирам. Гледах го пряко сутринта. Девойката била гаджето на Али, снощи и снимки пуснаха. Но видеото от днес сутринта е доста очернящо. Снощи много го защитаваха, не знам сега кой го плюе.

Ето го
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1720713261866164624

# 416
  • Яко в Матрицата...
Е, винаги има плюещи. Сега пак погледнах, плюят Онур жълтура 🤣

# 417
Това още вчера се въртеше и не ми е ясно кое  му е очернящото? Малд човек се напил , е и ? Нито се бие нито се влачи по земята, не се качи да кара....за мен всично си е наред! Ех,  какво ли няма да дам да съм на 25 😢

Снощи се появи кратко видео точно преди да свърши серията, но и аз сега не го намирам. Гледах го пряко сутринта. Девойката била гаджето на Али, снощи и снимки пуснаха. Но видеото от днес сутринта е доста очернящо. Снощи много го защитаваха, не знам сега кой го плюе.

Ето го
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1720713261866164624

# 418
Тцтц... не оставиха момчето намира...
Мерт=Феро направо с тия следенки, на мен ми дотегна...

# 419
  • София
Това още вчера се въртеше и не ми е ясно кое  му е очернящото? Малд човек се напил , е и ? Нито се бие нито се влачи по земята, не се качи да кара....за мен всично си е наред! Ех,  какво ли няма да дам да съм на 25 😢

Снимали се пред дома му и искат да кажат, че една девойка му ходи на гости, такива някакви неща, не му разбирам на този Онур какво говори. Един вид, че изневерява на Афра явно искат да кажат. Те само за тази седмица вече с няколко девойки се опитват да го свържат, женкар бил Joy

Цяла сутрин тагват пак мениджъри, да вземели мерки, как можело такова следене.

Общи условия

Активация на акаунт