Отговори
# 480
# 481
  • София
Тази панда с пингвина ги мернах в туитър онзи ден, но тогава не бях гледала въпросната сцена и не обърнах внимание. Сега го гледах и видях, че е от стаята на рибата

Нали режисьорката използва много символи, възможно ли е да намеква с тази комбинация, че детето не е на Ферит?

# 482
И аз също не мисля,че Суна завижда на сестра си. Не мога да я  опрекна,че търси щастие,  свобода,спасение, любов, подкрепа.  Кой не иска да бъде щастлив?  Мисля,че  заслужава да намери своя път, своето място и да се избави от бащиния ад.  Колко много изтърпя, чак сега показа негодуванието, унижението,болката са..

Въпреки, че разбирам и съчувствам на Суна, няма как да не отбележа, че премина някои граници, заради взривените си емоции. Отчаяна е, а отчаянието не е добър съветник. Подтиква те да правиш нещата на всяка цена, а това е доста рисковано.
Думите й към Ферит не бяха много коректни и премислени. Обвини го, че мисли само за себе си и собственото си удоволствие и в истерията си забрави, че именно той и никой друг не веднъж й е помагал. Дори и брат му умря  в опит да ги спаси след бягството от нейната сватба.

Дано да й хареса свободата, която ще получи като се омъжи са Кая и дано си заслужава цената, която ще плати за това. Нещо ме съмнява обаче...

# 483
Детето е от мен и точка няма да се роди хамсийче има късмет...Тези дни доста говоря по ТР стаи ,но нещо бунта - няма да гледам не помага като гледам.Епизода беше добър аз нямам нужда от цуни - гуни а точно от динамика и случая със Султан и егоизма на Суна и игрите на Кая ми я дадоха.Хареса ми,че въпреки всичко подкрепи мъжа си какво и да е станало след онази случка на обезчестяване сега ми е интересно какъв панаир ще има за снимката.
Нюка има козове така бърззо няма да и свърши играта ,но ми хареса как почна да и пада маската.

Сей / Фер - 44 еп

Реала не искам да го коментирам!!!...

И едно колажче гиф от 42 еп на Ферит с любимата ми реплика...

# 484
А Juliya, той Ферит помага не на Суна, а на Сейран. Всичко направи заради Сейран и това тя да е спокойна. За бягството от сватбата също не го направи защото му беше много зор за Суна, а за да подкрепи Абидин и да се добере до Сейран. Фуат също не загина помагайки на Суна, а помагайки на брат си , който беше в още по - голяма безисходиша и безпътица и от АбСун... та дай да не му преписваме краила на Феро. Аз съм му въръл защитник, но трябва да сме реалисти. Суна също им е помагала. Колко пъти защитава Ферит пред Сейран, колко пъти им отваря очите за любовта им. Когато се развеждаха, кой звънна на Ферит и му разказа за плановете на Тарък и брака.Всички в този филм, а и в реала имаме своите демони, своите слабости и падения. Ред е и Суна да направи един избор., пък бил и той лош такъв.
И аз също не мисля,че Суна завижда на сестра си. Не мога да я  опрекна,че търси щастие,  свобода,спасение, любов, подкрепа.  Кой не иска да бъде щастлив?  Мисля,че  заслужава да намери своя път, своето място и да се избави от бащиния ад.  Колко много изтърпя, чак сега показа негодуванието, унижението,болката са..

Въпреки, че разбирам и съчувствам на Суна, няма как да не отбележа, че премина някои граници, заради взривените си емоции. Отчаяна е, а отчаянието не е добър съветник. Подтиква те да правиш нещата на всяка цена, а това е доста рисковано.
Думите й към Ферит не бяха много коректни и премислени. Обвини го, че мисли само за себе си и собственото си удоволствие и в истерията си забрави, че именно той и никой друг не веднъж й е помагал. Дори и брат му умря  в опит да ги спаси след бягството от нейната сватба.

Дано да й хареса свободата, която ще получи като се омъжи са Кая и дано си заслужава цената, която ще плати за това. Нещо ме съмнява обаче...

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 13:10 от Ela1

# 485
Ела, точно същото щях да напиша. Защо на Суна и се преписват Фуат и т.н. Всеки тръгна заради себе си, а Фуат заради брат си, не заради Суна. Тя няма нищо общо, да не говорим,  че не е молила никой за помощ в онази история. Просто събитията я пометоха, и да кажем сега, че Фуат е загинал заради нея, не е така,
Суна се надява на собствен живот, иска да взема своите решения, пък били те и грешни. Кой не допуска грешки, или всички са светци?

# 486
  • Яко в Матрицата...
Защо имам чувството, че в желанието си да се отърве от един насилник, ще се окаже в ръцете на друг. Кая е добър в манипулациите. И или Сейран ще ѝ помогне, или Ферит... Освен ако не направят Кая ангелче, в което се съмнявам. Нали сме дизи, в което никой не е само черен или само бял.

# 487
В каквото и състояние да беше Суна, много добре описа Ферит.

# 488
Рени, може. А в такъв случай може би вдовеца от Антеп да беше най-добрият човек,  и нямаше да я тормози изобщо. Никой не знае кое е по-добро, обикновено човек следва сърцето си. Пък каквото стане.

# 489
  • Яко в Матрицата...
Това, което каза Суна на Ферит, е вярно. Но думите й към Сейран бяха груби и в същото време пророчески. Суна ще има много по-големи проблеми от Сейран. Сама си го пожела.

# 490
Всеки вижда нещата от  своя гледна точка. Мисля,че независимо от естеството  на връзката,не е нежно да се измерва кой какво е направил за другия. Нали сестринството не се крепи на услуги и жестове за другата страна.  Може би Суна прави грешка, избързвайки с желанието за брака им с Кая. Но пък не бива да забравяме как се стекоха обстоятелствата и колко луд е баща й.  Ако не беше видял целувката,едва ли щеше да се говори за сватба. Освен това при нея патологията може да е отчаяното й търсене на близост и любов. Доста систематично показват залитанията й в тази посока. Не мисля,че тя има вина за  смъртта на Фуат, това беше стечение на обстоятелствата.  Не е молила никой да я спасява, самата тя нямаше куража да го направи.Радвам се,че започнаха да раздвижват историите и образите на останалите в сериала.  В действията и думите на всеки виждам неговия егоизъм. Харесаха ми думите на Суна към Ферит. Даже съвсем скоро, Сейран ще му каже сто пъти по-силни и верни думи. Очаквам да видя съживяването на образа на Асуман, Гюлгюн да хване мъжа си със Султанката щерка.  Видях Суна която е в ъгъла винаги свита и ревяща, приемаща, смачкана от съдбата си,сега  жива и будна. Най-сетне се опълчи,избухна, заяви се,имаше кураж да каже какво мисли и чувства. Какво по-хубаво от смислено развитие на образа й? Което настъпи след цили два сезона.

# 491
  • София
Изгледах и аз най-после серията с букви и ми хареса.
Разбирам Суна, разбирам и Сейран. Суна иска да избяга най-после от баща си, Кая направи няколко мили жеста и тя иска да опита с него. Да, не се знае на какво ще попадне, но тя варва на това, което вижда, а какво видя - баща й я гони с нож, а Кая я защитава.
Сейран е против цялата ситуация най-вече, защото разбра, че Ифош е намесена.
Относно Абидин, направиха ми впечетление две негови реплики. Първо, като слизаше пиян от колата и говореше, че той е виновен за всичко. Втората е в колата, когато каза на Ферит да изчака. Все пак си мисля, че той не е минал от тъмната страна. Това, че караше документи по това време ми се струва, че беше с идеята да покажат, че не е в имението в момента, в който Кязъм гони Суна, за да я бие. Аби разбира, че е виновен, че простреляха Ферит и е гузен. Това са моите впечатления. Обаче все пак ми е чудно защо казва на Ферит, да не казва на Сейран за бебето.

Интересно ми е какво ще стане сега с тези снимки, а тази братовчедка не ми се вярва да е добра. Или ще е на страната на Пелин, или ще си гони някакви нейни неща, но няма да помогне с нищо, само ще налива масло.

# 492
Ще я закъса Суна. Когато Нюкет попита Кая , смешно ли му е ,че се жени /той се хилеше/ отговорът му беше - "Според мен е смешно" "може би е дошъл момента да си отмъстя " За Нюкет  Суна е  "глупава страхливка".   Освен да избелят тотално Кая , не виждам по какъв друг начин Суна ще е щастлива.
Каза много тежки думи и на Ферит и на Сейран , но и Ферит и каза също " Бог спаси  Аби от такава , като теб"
Не знам как ще си простят двамата. Сейран вече и е простила сигурно. Колкото и да е набрала  Суна , това не е начина. Кой и е по-близък от Сейран и Ферит , Кая ли ? Пак двамата ще я спасяват , ако се наложи.
За мен в думите на Суна имаше и подсказка. Когато Сейран и каза , че се е занимавала с тежки проблеми  
 тези дни , Суна и каза че с удоволствие би преживяла нейните проблеми и би се занимавала с тях !  Внимавай какво си пожелаваш !

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 16:17 от Kami_J

# 493

Относно Абидин, направиха ми впечетление две негови реплики. Първо, като слизаше пиян от колата и говореше, че той е виновен за всичко. Втората е в колата, когато каза на Ферит да изчака. Все пак си мисля, че той не е минал от тъмната страна. Това, че караше документи по това време ми се струва, че беше с идеята да покажат, че не е в имението в момента, в който Кязъм гони Суна, за да я бие. Аби разбира, че е виновен, че простреляха Ферит и е гузен. Това са моите впечатления. Обаче все пак ми е чудно защо казва на Ферит, да не казва на Сейран за бебето.
Мистери, не са му чисти работите на Аби. Аз много го харесвам, но според мен той ги върти някакви игри зад гърба на Ферит. Или знае кой е бащата, или той е бащата или е нещо съвсем друго. Аз писах и по-горе, Еванджелин също- никакви документи не е карал по нощите,  а е закарал Пелин и Зерин при вуйчото. Ще видим. Надявам се, че в следващите един-два епизода Сейран ще разбере за Пелин и каквото сабя покаже и писалката на Лейля 😵‍💫🫣🤔

# 494
  • София
Да, да, аз прочетох какво сте писали и видях, че по това време пристигат двете скумрии при чичото. Просто това е моето усещане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт