Отговори
# 585
Само аз ли забелязвам, че Сейран има корем?

Много хубави спойлери... няма що

# 586
Къде ги гледате тези неща момичета, кажете и на мен Simple Smile

# 587
  • София

В туитър, преди два коментара качих акаунт, който в момента е на снимките и пише какво вижда.
И Уразбулбени качва снимки от сета този път.

# 588

Ето го акаунта в Туитър
https://x.com/Selin346677?t=yO0XtM8PT18Zkie9wkiKYg&s=09

# 589
Без регистрация може ли да се гледа, тъй като нямам и ми излизат само стари публикации

# 590
  • София
Без регистрация може ли да се гледа, тъй като нямам и ми излизат само стари публикации

Може, би трябвало да се виждат последните публикации от преди около 20 минути. И превода мисля, че също работи без регистрация.

# 591
Не стига, че са се издънили здраво, че даже и си позволяват да не пускат фрагменти навреме.
Колко по - нагли могат да станат? Или пак се преснимат ключови сцени? Плащат ли двойно на актьорите за тези игрички със сценария?
Абсолютни идиоти, начело с великия продуцент.

По отношение на детето на Пелин. Вече ми е все тая. Ноо едно е сигурно. Не искам и Сейран да му ражда дете. Искам да го напусне. Ако съм го защитавала е било преди да знам със сигурност за тази брутална подигравка, която направиха в 19 епизод.

# 592
Благодаря Ви момичета справих се, този профил в повечето случаи да разбирам че е писал полезна информация...Пуснаха и клип нашето моме и то май ще скочи в 5тия месец като Кравешкият поглед бая голям корем са и изтипосали или са я навлекли повече за нас хиените ...

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 13:09 от kotkata362

# 593
Междувременно сторито на Мерт докато е на снимки 😂

# 594
Пело и Феро Grinning

Разправя момичето, че Буче им показала среден пръст Joy

# 595
Е тя Буче се сърди, че всички я наричат метреса затова е средният пръст...
Колко уважително.. на това ли я учи Онур 😂
Афрошш 🤣

# 596
Леле, гледах фрагмана на новият му сериал, едната се крие под леглото, където другите двама го правят. Този човек е болен, не знам колко връзки трябва да има и кой ще му гледа серията, но след това мога да очаквам всичко при нашите дори и да ги сложи тримата в едно легло🙄🙄Горките МЕРТ и Афра

# 597
Снощи разправяха, че заради ниска интеракция в социалните мрежи не пуснали фрагмана, днес като по чудо сума ти снимки зад кадър, не се месят на хората, които са около сета, че даже и снимат и качват. 😃
Да кажем е случайност 😂

# 598
Аз не разбирам защо Сейран е с корем?

# 599
Аз не разбирам защо Сейран е с корем?

Абе от блузата е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт