На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Южният на Несебър също е тесен назад.
Препоръчвам ти северния, ако гледаш за Несебър- далеч по-просторен е.

# 271
  • Бургас
Защото в случай хотела предлага доста по-висока цена.
А защо не се обаждате директно на хотела, в който искате да отседнете?
Често се е случвало да звънна в самия хотел след като съм видяла оферта в някой сайт и от хотела да ми дадат по-ниска цена. Даже и през Букинг понякога така се е получавало. Така че винаги звъня и в хотела и после резервирам през където ми е по-изгодно.

# 272
В това няма логика... Може би има нещо друго...

Напротив, има! Веднъж резервирахме почивка във Велинград през Букинг, и излезе по евтино от резервация в самия хотел. Освен това, на мен лично ми се струва, че резервация и плащане през някаква платформа е по сигурно. За това питам за сигурни такива сайтове за резервация, защото в нета е пълно, ама кой какъв е, не се знае.

# 273
В това няма логика... Може би има нещо друго...

Напротив, има! Веднъж резервирахме почивка във Велинград през Букинг, и излезе по евтино от резервация в самия хотел. Освен това, на мен лично ми се струва, че резервация и плащане през някаква платформа е по сигурно. За това питам за сигурни такива сайтове за резервация, защото в нета е пълно, ама кой какъв е, не се знае.
Ако посредническата агенция (била тя и сайт) докарва общо цяла група почиващи,тогава сметката излиза и хотелът ще е на печалба,въпреки че им предлага по-ниска цена. Така както цената на едро е по-ниска от тази на дребно,но търговецът и производителят печелят...

# 274
  • Sofia
Доста хотели нямат сигурна система за резервация и из фейсбук редовно чета постове за "обадих се и резервирах, ама пристигам и няма" или има разминаване в очакванията и става трудно да докажеш каквото и да е, ако има само обаждане или вайбър чат.
Винаги предпочитам да резервирам по начин, с който получавам писмен договор и условия.

# 275
От хотела също получих писмени документи за резервация. Пратени по имейл. Това ОИ хотел на Слънчака .

Малки семейни хотелчета - плащам капаро по банков път, в платежното пиша резервация и период на почивката. След което се обаждам в хотела да попитам получили ли са капарото . Преди тръгване пак прозвънявам да проверя очакват ли ни и всичко наред ли е.

До сега не съм имала проблеми!  С нито един от хотелите.

Имам една резервация и чрез букинг, но отново звънях след нея и директно на хотела да си потвърдя нещата.

# 276
  • Sofia
Така е правилно, да, да си има потвърждение и плащане, но и да има някъде условия за канселиране и т.н, понеже всичко се случва.

# 277
  • Пазарджик
Изпратих запитване и от имейла на съпруга ми. Все едно друг прави запитване....
И аз до сега все през Съни турс резервирах, но тази година ме разочароваха. Поисках оферта за един хотел и те ми дадоха за по-скъпите стаи, като ми обясниха, че няма от другите. Направих запитване през друг имейл и ми дадоха оферта за по-евтините стаи....значи има....а резервирам през тях почти всички почивки...
Как през друг имейл? Те имат един имейл за резервации.

# 278
Колко струват чадър+2 шезлонга тази година?

# 279
  • Sofia
Колко струват чадър+2 шезлонга тази година?
Къде? На плаж Смокиня/Каваци видях 25лв за чадър + 2 шезлонга.

# 280
Благодаря! В Черноморец, предполагам е същото!

# 281
Благодаря! В Черноморец, предполагам е същото!
Ами зависи за кой плаж на Черноморец питате. Дали в града, на къмпинга, да Градина север, Градина централен, Градина юг или Златна рибка. Цените са много и различни на различните плажове. Ето тук като отворите картата и кликнете на различните балончета с различен цвят(зависи какъв е плажът - природен туризъм, с наематели, с концесия и неохраняем) се вижда цената на чадър и 2 шезлонга. Варират от 18 до 35 лв.
https://www.tourism.government.bg/bg/beaches

# 282
Проверих си! Благодаря- това беше доста полезно!

# 283
Здравейте! Пред голяма дилема съм Disappointed
Препоръчайте ми хотел на първа линия с ол инклузив, басейн, фитнес и аква парк-това са желанията на тайфата/за всекиго по нещо Smile.
 Близо да Бургас или Варна-ще пътуваме с автобус или бдж.
Ще почиваме втората половина на август и незнам на север дали е удачно/да не е студена водата.
Ще съм благодарна на всеки , който се включи.
Nature High Brightness Nature High BrightnessNature High Brightness

# 284
  • В.Търново
Не знам за трите критерия, не се сещам.Обаче има хубав хотел на плажа Серенити Бей на Нестинарка, но няма аквапарк. С аквапарк са Несебър Бей, но не знам дали имат фитнес.
Честно, не се сещам да има хотел на първа линия с аквапарк .Може би Сол Луна Бей в Обзор, но има 3-4 пързалки и е по-дълбокичко морето там.

Обаче ме интересува какво разнообразие има на храната тази година в Серенити. Фаталина, ако има време да разкаже. Може и в другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт