На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, през коя агенция резервирате най-често. И някой има ли мнение за тази allinclusive.bg?
Това са Новотон. Страхотно обслужване. От няколко години резервирам през тях. И цените са им добри,и сроковете за анулиране,а и плащането е гъвкаво и с карта. С две думи аз съм много доволна. Често имат много хубави цени last minute.

# 256
  • There I was on a July morning
Здравейте, през коя агенция резервирате най-често. И някой има ли мнение за тази allinclusive.bg?
Най-много резервации имам през Съни турс, но имам и такива, които са през сайта на хотелите или през Букинг. Заслужава си човек да провери на 2-3 места и да избере съобразно условията, които му импонират.
В Синеморец Делта ни е любим и отговаря на условията, но не е апарт хотел, а хотел. Били сме в двойна стая, може да погледнете дали.имат апартаменти с бокс. Апартхотел там не мисля, че има, още по малко пък с басейн
О, има. Били сме в три такива, но ми се искаше да пробвам някой нов.
Хотел Асти арт отговаря на изискванията. Не съм го посещавала лично, но имам добри отзиви от мои близки.

# 257
Миналата година бяхме на слънчака, не сме имали стомашно-чревни проблеми, но вода само от шише сме пили - никаква чешма или машина в хотела. Но пък всичките ми питиета бяха с лед 🫣😁

# 258
Да, втора година с тях запазвам. Нямаме проблеми и има допълнителна отстъпка след първата резервация. 5 % мисля беше.

# 259
  • В.Търново
Други известни са Визит.бг. Много коректни. Те също дават допълнителна отстъпка след първа резервация. Гъвкави са.

# 260
Визит.бг са всъщност агенция Съни турс, няколко пъти съм резервирал през тях. Но предлагат най вече Ол инклузив, аз по горе питах за сайтове които предлагат само нощувки, освен Букинг, но явно всички почиват ол инклузив, 😀 и никой не ми отговори.

# 261
Визит.бг са всъщност агенция Съни турс, няколко пъти съм резервирал през тях. Но предлагат най вече Ол инклузив, аз по горе питах за сайтове които предлагат само нощувки, освен Букинг, но явно всички почиват ол инклузив, 😀 и никой не ми отговори.
Съни турс предлагат всякакъв вариант почивки, вкл. и само с нощувка. Просто трябва малко да потърсите в сайта им. Има на ранни записвания, има по отделни дестинации, отделно само за Южно и Северно Черноморие, само на море и само на планина, само на спа, в Гърция и т.н. Ползва се филтър и се избира без изхранване, само със закуска, със закуска и вечеря, пълен храноден и на ол инклузив, и се намира кой каквото търси
https://visit.bg/oferti-pochivki/ranni-zapisvanija/

# 262
Визит ми е ясен, няколко пъти съм резервирал от там, но както вече казах почти няма оферти за нощувки с/без закуска, конкретно за Несебър има 2, 3 които са хотели с нереално висока цена само за една нощувка. Докато в интернет е пълно със сайтове със стотици оферти от къщи за гости, тази година сме решили да търсим нещо такова, обикновена къща или малък хотел без басейн, та конкретно питам за сигурен сайт, или директно за къща/малък хотел ако някой е резервирал и ходил в такъв.

Сега видях, че има тема кинк8за Несебър, ще питам и там. Благодаря.

# 263
  • Пазарджик
И аз до сега все през Съни турс резервирах, но тази година ме разочароваха. Поисках оферта за един хотел и те ми дадоха за по-скъпите стаи, като ми обясниха, че няма от другите. Направих запитване през друг имейл и ми дадоха оферта за по-евтините стаи....значи има....а резервирам през тях почти всички почивки...

# 264
  • Бургас
А защо не се обаждате директно на хотела, в който искате да отседнете?

# 265
  • Пазарджик
Защото в случай хотела предлага доста по-висока цена.
А защо не се обаждате директно на хотела, в който искате да отседнете?

# 266
Почивка.бг се сещам за нощувки....

И да, в темите по градове е добра идея. Така съм намирала хотел не ол инклузив - рещавам в кой град и изчитам последните теми за града..все си харесвам някой предложен там...

# 267
  • В.Търново
И аз до сега все през Съни турс резервирах, но тази година ме разочароваха. Поисках оферта за един хотел и те ми дадоха за по-скъпите стаи, като ми обясниха, че няма от другите. Направих запитване през друг имейл и ми дадоха оферта за по-евтините стаи....значи има....а резервирам през тях почти всички почивки...
Как през друг имейл? Те имат един имейл за резервации.

# 268
Визит ми е ясен, няколко пъти съм резервирал от там, но както вече казах почти няма оферти за нощувки с/без закуска, конкретно за Несебър има 2, 3 които са хотели с нереално висока цена само за една нощувка. Докато в интернет е пълно със сайтове със стотици оферти от къщи за гости, тази година сме решили да търсим нещо такова, обикновена къща или малък хотел без басейн, та конкретно питам за сигурен сайт, или директно за къща/малък хотел ако някой е резервирал и ходил в такъв.

Сега видях, че има тема кинк8за Несебър, ще питам и там. Благодаря.
Ето тук https://mob.pochivka.bg/kvartiri-nesebar-t43  може да разгледате дали нещо ви устройва. С филтър може да избирате само квартири, само къщи за гости, само апартаменти или пък всички без филтър, с каквито удобства ви интересуват - паркинг, басейн и т.н. А като отворите картата може да се ориентирате къде се намира дадено място за настаняване - стар град, нов град, квартал до Равда и колко е близо до плаж и до кой плаж.

# 269
Плажът на Равда е приятно интересен – миниатюрен само няколко метра широк на места... Yum

Общи условия

Активация на акаунт