На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мисля че алеята към Обзор беше срутена,  пътят пред хотела към плажа си беше ОК, много пъти го катерих с количката.
Ето снимка от плажа пред детския лагер, пясъка изглежда ОК, но имаше някакви камъни в картинката.

# 511
Благодаря за мненията!
Търсим в последния момент.Хареса ми гледката от хотела,това ,че е в страни от центъра .На снимките видях,че там започва крайбрежната алея- ще можем спокойно да се разхождаме вечер.
Основно държа да е чисто в апартаментите и храната да става.
В последния момент нямам особен избор - в този хотел за сега има свободни места.Но пък като видиш повече свободни апартаменти - питаш са дали всичко е наред там.

# 512
Ние също попаднахме навремето там случайно – провали ни се друга резервация в последния момент и само там намерихме места. Не съжалихме, за парите си е доста прилично място. Тихо, спокойно... Даже се върнахме още веднъж.
Но се отказахме от Обзор по принцип и вече няколко години ходим на друго място, на юг от Бургас.

# 513
  • София
Днес приключва почивката ни в Сол Луна Бей, Обзор. За първи път почиваме в хотела, за втори в Обзор.
Хотелът доста ми допадна и се чувствахме добре и аз, и младежът на 17г.,и малкият (5г.). Има много добра анимация, доста аниматори, доста игри през деня и програма всяка вечер. Детското клубче, което работи от 10.30 до 12.30 и после от 15.30 до 17.00, е хубаво и малкият ходеше с желание там. Има основен ресторант и три тематични. За тематичните трябва резервация и е добре да се направи при пристигането, защото после може да са заети. Храната беше добра. Имам леки забележки по отношение на организацията в ресторанта, ставаха си опашки за основните храни и се чакаше, което изнервя една идея, но като цяло беше добре. Всеки ден имаше някаква риба, три вида супи, детски храни, много плодове, няколко вида месо, айряни, сладоледи пакетирани.
Детският басейн е идеален за малкия. Дълбок е 50 см. и там си прекарва ме следобедите. Хотелът е на плажа. Двойната ни стая беше доста голяма със също така голяма тераса и гледка към морето. Почистването беше на ниво всеки ден, за разлика от други хотели, където не смогвет явно, защото са малко хората.
Тематичните ресторанти - хареса ми италианският, морският не беше нещо впечатляващо - малък асортимент, българският беше също с вкусна и добра храна, но изцяло навън на открито и жегата беше непоносима, не са го доизмислили.
Има голям паркинг, който се плаща - по 10 лв. на ден, но аз си го знаех предварително и бях ок с това.
Хотелът е на 1-2 км. след края на Обзор. Мислех да се разхождаме всяка вечер в града, но толкова си ми беше добре в хотела, че успяхме да се разходим веднъж Stuck Out Tongue Winking Eye
Има си аквапарк с 6 пързалки, три от които еднакви и отделно детско басейнче в аквапарка за такива фъстъци като малкия - докъм 5-6 годишни. И него го пробвахме последния ден, защото преди това се включвахме в разни игри - стрелба с лък, с пушка, дартс и времето мина неусетно.
Бих повторила. Организацията в хотела е много добра.
Морето почти всички дни беше с жълт флаг. Само вчера беше зелен. Но това май си е характерно за Обзор - да е малко по-бурно, сравнено примерно с Приморско и Черноморец, Созопол.
Кафето беше зле, но си вземах от разните барове от еспресо машина и също си беше включено в ол инклузива. Там биваше.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 09:42 от zazu1

# 514
Почивката ни е към своя край. Доволна съм. Последно в Приморско бях преди 10 години и се бях зарекла кракът ми повече да не стъпи в тая чалгаджийница. Сега случихме на хубаво място. На една пресечка от лунапарка, на 5 Мин пеша от плажа, на една крачка от заведения и ресторанти, но беше тихо и през нощта, и през деня. Повече ни хареса от Лозенец, където бяхме миналата година. Морето беше добре- през цялото време се вееше жълт флаг. Водата беше чиста- нямаше водорасли, медузи, щипалки; нищо нямаше и се плуваше спокойно.
Това, което ме побърка обаче, беше паркирането. Ние си имахме паркомясто в самия двор на къщата, където бяхме отседнали. На пътя имаше сложена забранителна маркировка, да не се паркира, че е изход. И въпреки това постоянно имаше спрели коли. На тръгване трябваше да издирвам собственика на един такъв паркирал и да го моля да благоволи да си премести колата. Това определено не ми допада, изнервя ме.

# 515
Препоръчайте хубав бийч бар в Несебър или наоколо, с музика, сламени чадъри (без какао бийч) Нещо подходящо за младежта, че племенниците ще ходят този уикенд и искали на нещо “вайръл” да ги заведат 😃

# 516
Бихте ли препоръчали място за нощувка в Балчик и заведение за хапване вечерта, по хубав повод ще сме в града и да го отбележим на приятно място и с прилична храна ?

# 517
Здравейте,
Как ви се струва Южния плаж в Приморско- спокойно ли е, чиста ли изглежда водата? По принцип всяка година сме там, но към края на юни. Тази година ни разколебават новините, които излязоха средата на миналия сезон за завишеното ниво на бактерии, заради реката, която се влива.

# 518
На Северния плаж водата е много хубава и чиста. Поне до петък беше така.

# 519
  • Пловдив
Не знам как е южния плаж, но днес Перла беше г*з върху г*з. От 2013 ходим на този плаж поне един ден от престоя ни - никога не съм виждала толкова хора.
Има вече три заведения, доста повече чадъри и шезлонги.
С две думи в близките години крака ми няма да стъпи там, колкото и любим да ми е залива...загуби онзи облик, който ме привличаше, който ми носеше нирвана и трепет до следващото посещение.

# 520
Здравейте!
Минавам само да кажа,че от днес Визит са пуснали хубави last minute цени за Мирамар Обзор, Рейна дал мар и Клуб хотел Бор. Може някой да реши да се възползва.
Аз чакам мъничка отстъпка за Дюни да пуснат за август. Имам надежда, тъй като в момента има, но за периода преди нашият.
Споделяйте и други интересни оферти, моля.

# 521
А, 300 лева на легло не ми е изгодна оферта нещо...

# 522
А, 300 лева на легло не ми е изгодна оферта нещо...

Аз казвам,че има оферта. Всеки да си направи сметка. На мен също ми е скъпо, но на фона на основната цена…

# 523
Здравейте!
Минавам само да кажа,че от днес Визит са пуснали хубави last minute цени за Мирамар Обзор, Рейна дал мар и Клуб хотел Бор. Може някой да реши да се възползва.

Е, аз това коментирам...хубавите.

# 524
Здравейте!

Е, аз това коментирам...хубавите.

Е хубаво, де! А защо е необходимо да се коментира като не носи никаква добавена стойност на никого това. Ето затова изключително рядко пиша.

Общи условия

Активация на акаунт