На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 568
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Края на август ще се наложи да ходя за две нощувки до морето. Няма да ми стигнат и се чудя как да ги оползотворя пълноценно. Реално имам свободни един следобед и една сутрин през седмицата. Хотела е Авеню, някъде в началото  на Бургас.

Искам само да лежа на плажа и да се топя в морето. Не мога да плувам. Не търся храна, забележителности, магазини. Колко далеч е хотела от морето? Пеша може ли да се стигне и за колко време?

# 541
  • В.Търново
Моя приятелка, с която миналото лято бяхме в Сънрайз Ол Суит в момента отново са там и вчера и днес се е чувствала ужасно, дъщеря й от нощес . С повръщане и разстройство, като парцал са, не могат да станат от леглото. Днес преглед в хотела при доктора на човек им е струвало 120лв. Прегледа се е състоял в мерене на температура, която по принцип са нямали и мерена на кръвно, изписване на рецепта. Нивото това лято е паднало в хотела. Супер еднообразна храна на закуска и основни хранения, сладоледа е изместен до бара на басейните, часа за дюнерите е увеличен от 12ч до 16ч. Тази година никакво телешко. Няма разообразие на сладкарницата, не изнасят торти постоянно, както беше миналото лято, следобед някакви дребни сладки. Днес никой не е минал да изчисти стаята, коша прелива от боклук. По принцип е имало лошо почистване на стаите, но то си куцаше и миналата година. Предвид състоянието им, не са излизали от стаята. Карали са само на печени филии. Персонала от Казахстан. Днес е нямало ток и вода в хотела.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 20:58 от Русалка_1

# 542
Здравейте!
Бях попитала за отзиви за хотел Арсена Несебър. Четох коментари, че от хотела давали кърпи за плажа, това актуално ли е?
Дали е така в момента?

# 543
  • В.Търново
Здравейте!
Бях попитала за отзиви за хотел Арсена Несебър. Четох коментари, че от хотела давали кърпи за плажа, това актуално ли е?
Дали е така в момента?
За кърпи не знам, но писах коментар, че като цяло отзивите не са добри за там. Ако искате да изкарате кофти почивка вървете там.

# 544
Русалка да не бъркаш Арсена с Арсенал?Два различни хотела са.И са почти един до друг.

# 545
Здравейте, може ли отзиви за плажа на Велека. Пълни ли се много през деня и този "паркинг", ограден в червено, безплатен ли е?
Може ли да препоръчате в района на Царево някой по-спокоен и див плаж, достъпен с автомобил. Благодаря. Simple Smile

# 546
  • В.Търново
Русалка да не бъркаш Арсена с Арсенал?Два различни хотела са.И са почти един до друг.
https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … %D0%BD%D0%B0/341/
Точно за хотел Арсена става въпрос. Тук може да прочетете отрицателните коментари.Е, има и положителни, но има проблем с хигиената в басейните и липсата на климатик в ресторанта, някои дребни неща, които могат да ти вгорчат престоя. Има и по групите във фейсбук, букинг отзиви. Аз бих направила компромис и бих резервирала, евентуално..... При мен вече е въпрос на финанси, защото сме 3 възрастни и цената скача доста. При нас на доста места вече цената на ранни дори ни е по 2600-3500, дори 4000лв .Абсурд за 5 дена да дам толкова в България.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 11:09 от Русалка_1

# 547
  • Пловдив
lowkeyyy, Велека и Силистар вече са мнооого далеч от диви плажове.

# 548
lowkeyyy, паркингът е безплатен, а плажът е огромен и не се пълни дори в топ сезон, вероятно защото морето е по-дълбоко и често бурно.

# 549
Преди две години  беше много спокойно на плажа пред Оазисите.

# 550

Здравейте!
Дали е така в момента?
За кърпи не знам, но писах коментар, че като цяло отзивите не са добри за там. Ако искате да изкарате кофти почивка вървете там.
Не мисля, че ще е кофти, много са доволни даже хората. Малко по-спокойно.
Даже имам резервация и мисля да си изкарам перфектно.
А пък ако тръгнем да се задълбочаваме чак толкова, навсякъде има положителни и отрицателни мнения. Всеки си има собствено мнение. А този назидателен тон, звучи много грозно.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 13:09 от Twety995

# 551
  • В.Търново
Какъв назидателен тон... Rolling Eyes
С други думи рискуват да не ви е ок, ако идете там. Така по-добре ли звучи?

# 552
Няма ли да сме си по-полезни, ако се изказваме за хотели, които лично сме посетили, или поне наши близки с реални коментари?
Или ако нямаме лични впечатления, поне да не бъдем чак толкова категорични...

# 553
  • В.Търново
Тя моята близка може да има други критерии за качество и услуга от моите или твоите. За това аз чета всичко и си правя сравнение. Когато се припокриват някои общи неща започвам да им вярвам, че са точно така. И си решавам дали да резервирам за конкретното място. Само с лични впечатления не става.

# 554
Попаднаха ми едни вили на плаж Каваци - Олив вилас. Изглежда ми хубаво и спокойно място, на хубав плаж... Много добре изглеждат на снимки, някой има ли впечатления от тях?

Общи условия

Активация на акаунт