На море в България 2024 г.! - Тема 1

• 80 575
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Тя моята близка може да има други критерии за качество и услуга от моите или твоите.

Именно. Затова не можеш да предричаш категорично на кого какво ще му хареса или не. Още повече когато нямаш лични впечатления, ами само си чела чужди отзиви.
В крайна сметка по време на почивка нито условията, нито храната са най-важното, а компанията. Е, и времето евентуално, но не е задължително да е на първо място. Simple Smile

# 556
  • Sofia
Попаднаха ми едни вили на плаж Каваци - Олив вилас. Изглежда ми хубаво и спокойно място, на хубав плаж... Много добре изглеждат на снимки, някой има ли впечатления от тях?

Потърсих да видя, ама само хотел ми излиза. Вили ли са или хотел?
Иначе плажът е любим Simple Smile За спокойствие - има си хора по тоя плаж, но пък е широк и има много място.
Иначе по локация гледам са някъде под Лидл. Ще си имате едни 20мин пеша до оживените улички на Созопол, но пък си е приятна разходка (вечерна).

# 557
  • Бургас
Здравейте, може ли отзиви за плажа на Велека. Пълни ли се много през деня и този "паркинг", ограден в червено, безплатен ли е?
Може ли да препоръчате в района на Царево някой по-спокоен и див плаж, достъпен с автомобил. Благодаря. Simple Smile

Не мога да се ориентирам по картинката, но това ако е плажа от северната страна на Синеморец, поркинга е безплатен. Но аз не го харесвам този плаж. Пясъка е много едър и винаги, когато съм ходила е имало някакви буболечки и мушички, заради реката. Освен това пътя до там с кола е много гаден ако не сте с джип може да си разбиете колата.

# 558
Какъв назидателен тон... Rolling Eyes
С други думи рискуват да не ви е ок, ако идете там. Така по-добре ли звучи?
Няма значение😃
Отказах се, не искам мнения.

# 559
Това е сайта:
Скрит текст:
Четох противоречиви отзиви, но реших да питам и тук.

# 560
  • Sofia
Да, същото гледам и аз, но не виждам отделни вили, а разчупен тип хотел:

Това е снимка от гугъл, иначе в гугъл ревютата са отлични, изглежда добре. Но не съм обръщала внимание на живо. Ако не е късно, в края на другата седмица ще мина покрай него Simple Smile

# 561
Благодаря,  ще чакам  да пишеш Wink

# 562
Това е сайта:
Скрит текст:
Четох противоречиви отзиви, но реших да питам и тук.
Погледни ревютата в гугъл мапс (там хотела е с обща оценка 4.3/5), търси в тях по ключова дума. Прочети най-лошите, прочети и най-скорошните. Намирам го и в букинг (8.9/10), където също има не малко ревюта.

# 563
Аз също винаги чета най- лошите коментари. Мнения от типа “Всичко беше супер” не ми дават никаква информация. Прочитам от какво хората не са били доволни и си преценям дали аз съм ОК с това или не.

# 564
Наши приятели бяха в Олив Вилас миналата година. Казаха, че самите вили са им харесали като местоположение , но не бяха доволни от персонала. Направили са резервация на рецепция за стая с тераса, но са им дали без и директно пред басейна. Казаха, че от миризмата на хлор не могло да се спи, пък и са с малко дете и се притеснявали, излизайки от вратата да не падне в басейна. Храната е била вкусна, не много разнообразна, но през цялото време сервитьорка стояла около масите да пита постоянно дали чиниите са вече свободни. Накрая са ги накарали да платят липсваща кока кола от хладилника, която е
липсвала още при настаняването им.
Заради добрите отзиви за Марина Сандс в Обзор, направихме резервация. Някой бил ли е скоро в хотела?

# 565
В Олив вилас отсядахме преди две години и тази отново в края на юни. Първият път нямаха все още ресторант и предлагаха закуската на съседния хотел, която си беше компромисна. Сега вече имат ресторант и за нас закуската беше добра, имаше и пресни плодове всеки ден.
Три сгради са с по няколко стаи, апартаменти. Всички имат тераси и гледка към морето.
Басейна е тип infinity pool. Има детска част.
От тази година предлагат и шезлонги на плажа. За всички имаше места, поне в края на юни. Едно момче минава и почиства пясъка от шезлонга след като гостите си тръгнат.
Сутрин предлагат йога занимания. Не сме се възползвали, от фитнеса и спа центъра също.
Нещо, което не допадна на двойката, с която бяхме, е че в стаята няма гардероб.
От чистотата сме доволни.
Имат и собствен паркинг, което за Созопол е плюс.

# 566
*Chloe*,
Ресторантът  предлага ли обедно меню? Цените в него нормални ли са? Има ли запазване на шезлонги на плажа/около басейна?
Дъщерята вече е тийнейджър и се преориентирам от ол инклузив към подобен тип настаняване - със закуска и ресторант на свободна консумация.  Другото, което съм харесала, е Св. Никола, Черноморец. Но вилите са по-нови, затова клоня към тях.
Отзивите в буукинг четох - доста противоречиви и крайни ми се сториха, затова писах в темата.
Благодаря на всички! 🌷🌷🌷

# 567
Наши приятели бяха в Олив Вилас миналата година. Казаха, че самите вили са им харесали като местоположение , но не бяха доволни от персонала. Направили са резервация на рецепция за стая с тераса, но са им дали без и директно пред басейна. Казаха, че от миризмата на хлор не могло да се спи, пък и са с малко дете и се притеснявали, излизайки от вратата да не падне в басейна. Храната е била вкусна, не много разнообразна, но през цялото време сервитьорка стояла около масите да пита постоянно дали чиниите са вече свободни. Накрая са ги накарали да платят липсваща кока кола от хладилника, която е
липсвала още при настаняването им.
Заради добрите отзиви за Марина Сандс в Обзор, направихме резервация. Някой бил ли е скоро в хотела?
Копирам ти двата отзива от другата морска тема, които са от един потребител от една и съща почивка това лято.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1592507.585
https://www.bg-mamma.com/?topic=1592507.msg48272272#msg48272272
Тук в Мнения, като избереш първо най-нови може също да прочетеш отзиви от реални гости на хотела от този сезон.
https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D0%B4%D1%81/3035/

# 568
  • There I was on a July morning
Здравейте, ние сме от вчера в Св. Св. Константин и Елена. Времето е супер, водата е чайче - чиста и топла. Вчера плажът и морето бяха фул макс, днес е една идея по-добре.
Запазих в последния момент в  х-л Астор Гардън със закуска и вечеря, включени са и чадъри и шезлонги на плажа и басейните, както и ползване на хидро-зоната с минерални басейни Аква хаус. Засега сме доволни от хотела и храната, следобед ще пробваме как е и Аква хауса и ще пиша като събера повече впечатления.
Приятни почивки на всички!

# 569
  • В.Търново
Тия Олив вилас ни излизат на нас за 5 дена 3500 за 3 възрастни и то с някаква отстъпка. Какви са тия цени?

Общи условия

Активация на акаунт